Φάρμα: Τα πρώτα πλάνα από την άφιξη του Κώστα Γκρέκα και του Τάσου Ξιαρχό

Πως τους υποδέχτηκαν οι υπόλοιποι παίκτες;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Τα πρώτα πλάνα από την άφιξη του Κώστα Γκρέκα και του Τάσου Ξιαρχό

Το πρωί της Τρίτης, το Πρωινό έδειξε μερικά πρώτα πλάνα από την άφιξη του Κώστα Γκρέκα και του Τάσο Ξιαρχό στην Φάρμα.

Η εκπομπή έπαιξε ένα βίντεο με όλα όσα πρόκειται να δούμε στο νέο επεισόδιο της Παρασκευής, στο οποίο μάλιστα θα δούμε και την είσοδο των νέων παικτών.

Φάρμα πλάνα από την άφιξη του Κώστα Γκρέκα και του Τάσου Ξιαρχό

Μάλιστα, η εκπομπή ανέφερε πως οι δύο άντρες πρόκειται να “φέρουν την τρικυμία”. Δείτε στο μεταξύ και την τελευταία ανάρτηση του Τάσου πριν μπει στο παιχνίδι!

Τα πρώτα πλάνα από την είσοδο του Κώστα Γκρέκα και του Τάσο Ξιαρχό στην Φάρμα.

Φάρμα - Μαρία Φραγκάκη: «Ο Μπίλι αδειάζει και την παραγωγή με αυτό που έκανε»

Η Μαρία Φραγκάκη βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό, όπου έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση της από την Φάρμα, στο επεισόδιο του Σαββάτου 3/4.

«Είδα το επεισόδιο με την αποχώρηση μου και φούντωσα, όταν είσαι επαγγελματίας και δουλεύεις στην τηλεόραση καταλαβαίνεις ότι πρέπει να κρατηθείς λίγο. Εγώ μίλησα πολύ λογικά νομίζω και όταν βγήκα υπηρέτρια παρόλο που ήμουν με χτυπημένο χέρι, είχα νάρθηκα και δεν ήξερα πως είναι το χτύπημα.

Ξεκάθαρα την απόφαση την είχε πάρει ο Ντούπης γιατί ο Μπίλι έχει μηδέν κριτική σκέψη. Έβγαλαν κακία και ο Μπίλι ήθελε εξαρχής να με βγάλει, ισχυρίστηκε ότι δεν είχα τραυματισμό και αδειάζει και την παραγωγή με αυτό που έκανε», δήλωσε αρχικά η Μαρία Φραγκάκη.

Και συμπλήρωσε: «Δεν είχα την επιλογή να μην παίξω, είπα δεν μασάω και αγωνίστηκα. Υπάρχει κλίκα και στρατόπεδο. Είναι ο Ντούπης, ο Μπίλι και η Κυριακή που βλέπουν φαντάσματα, βλέπουν εχθρούς. Εμείς είχαμε μπει τόσο καλοπροαίρετα και πέσαμε από τα σύννεφα με όλα αυτά που είχαν γίνει… Ο Στράτος και ο Ιατρόπουλος με στήριξαν πάρα πολύ, ο Θανάσης δεν έχει στρατηγική και δεν εκφράζεται πολύ εύκολα».