Άγριες Μέλισσες Spoiler: Σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα στη Δρόσω και την Ασημίνα

Με αφορμή την δελεαστική πρόταση του Νικηφόρου στην Ασημίνα που αφορά στον μικρό Σέργιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγριες Μέλισσες Spoiler: Σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα στη Δρόσω και την Ασημίνα

Γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις πρόκειται να είναι τα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» μετά την αποκάλυψη της αλήθειας για τον φόνο του Σέργιου. Ποιος θα το μάθει πρώτος μετά τον Νικηφόρο και πώς θα αντιδράσει;

Ο Νικηφόρος, πάνω σε ένα πολύ μεγάλο ξέσπασμα θα αποκαλύψει στον Κωνσταντή τι ακριβώς συνέβη τη νύχτα του φόνου του Σέργιου. Δηλαδή, ότι συμμετείχαν και οι τρεις στη δολοφονία.

Άγριες Μέλισσες Spoiler

Η Δρόσω είχε τη μικρότερη συμμετοχή γιατί παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού και οι δύο αδελφές πήγαν να την προστατεύσουν. Ωστόσο, συμμετείχε και εκείνη σε αυτόν τον φόνο στις Άγριες Μέλισσες. Αυτό θα κάνει τον Κωνσταντή να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του, θα πάθει πάρα πολύ μεγάλο σοκ. Πηγαίνει και βρίσκει τη Δρόσω και της ανακοινώνει ότι χωρίζουν.

Ο χωρισμός αυτός σε καμία περίπτωση δεν θα είναι οριστικός, γιατί ο Κωνσταντής έχει ακόμα έντονα και ισχυρά αισθήματα για την Δρόσω. Η Δρόσω και ο Κωνσταντής θα είναι και πάλι μαζί και μάλιστα, θα ζήσουν έντονες στιγμές πάθους. Ωστόσο, η ηρεμία και ο συμβιβασμός μεταξύ των αδελφών Σταμίρη δεν θα διαρκέσει για πολύ.

Σύμφωνα με το spoiler, ο Νικηφόρος θα κάνει μια δελεαστική πρόταση στην Ασημίνα που αφορά στον μικρό Σέργιο. Αυτό θα φέρει και πάλι τις δύο αδελφές απέναντι και η νέα σύγκρουση ανάμεσα στη Δρόσω και την Ασημίνα θα είναι σφοδρή.

Το συγκλονιστικό spoiler για τις Άγριες Μέλισσες

Τι θα δούμε σήμερα, 6 Απριλίου, στις Άγριες Μέλισσες;

Ο Νικηφόρος γίνεται έξαλλος με την απόφαση της Μυρσίνης, να πάει τον Σέργιο στην Ασημίνα και καταφεύγει στην αστυνομία για να διευθετήσει την υπόθεση. Απ’ την άλλη η Ασημίνα δε θέλει να επιστρέψει τον Σέργιο στο σπίτι των Σεβαστών και η κατάσταση δείχνει να οδηγείται εκτός ελέγχου.

Ο Άγγελος προσπαθεί να προχωρήσει τη ζωή του με μια νέα σχέση, ενώ στο σπίτι του Μιλτιάδη και της Βιολέτας έρχονται τα πάνω- κάτω, όταν το παρελθόν του Ευτύχη τους χτυπήσει την πόρτα. Στον Συνεταιρισμό, επικρατεί αναβρασμός ανάμεσα στον Δούκα και τους αγρότες και ένας καινούριος πόλεμος είναι προ των πυλών.

Ο Μελέτης συνεχίζει να ερευνά τον φόνο του Θέμελη και τα βήματά του θα τον οδηγήσουν σε μια περίεργη οργάνωση. Οι τρεις αδελφές καταρρακώνονται μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον μικρό Σέργιο.