Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αγγελική: Η Δήμητρα Σιγάλα έδωσε spoiler - «Η Σοφία φεύγει από το κτήμα των Αργυρών»

«Μετά την αποβολή της ξέρει τι θέλει»

Αγγελική: Η Δήμητρα Σιγάλα έδωσε spoiler - «Η Σοφία φεύγει από το κτήμα των Αργυρών»
TV24 07.04.2021 16:39
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το πρωί της Τετάρτης, η Δήμητρα Σιγάλα, η οποία υποδύεται τη Σοφία στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Αγγελική, μίλησε στον Lampsi Fm 92,3 και μεταξύ άλλων θέλησε να δώσει και ένα spoiler, αποκαλύπτοντας πως ο χαρακτήρας της θα φύγει από το κτήμα των Αργυρών.

Το spoiler της Δήμητρας Σιγάλα για την Αγγελική

«Γυρνάω το βράδυ πολύ κουρασμένη. Ευτυχώς υπάρχει πολύ ωραία χημεία με τον Ιωάννη Παπαζήση. Με βοηθάει, τον βοηθάω, έχουμε ωραία αλληλεπίδραση μεταξύ μας και βγαίνουν ωραίες όλες αυτές οι σκηνές. Βγαίνει το πάθος στην οθόνη.

Η Σοφία είχε γίνει μέχρι τώρα, χαλί να την πατήσει ο Παύλος. Ήταν μια σκέτη γλύκα στην αρχή. Το ζούσε το όνειρο κι αυτός μαζί με τη Σοφία. Αλλά στην πορεία εμφανίστηκε μια Τζένη… Κι όλα άλλαξαν.

Μέχρι τώρα είχε δώσει πολλές ευκαιρίες στον Παύλο, ίσως και περισσότερες απ΄ όσες θα έπρεπε, γιατί τον αγαπούσε, πίστευε σε αυτόν. Έκανε πάντοτε ένα βήμα πίσω στα όνειρά της, για να είναι ο Παύλος καλύτερα κι όλη η οικογένεια χαρούμενη. Τώρα όμως κατάλαβε ότι για να κερδίσει τη δική της ευτυχία, πρέπει να τη διεκδικήσει.

Αγγελική spoiler

Μετά την αποβολή η Σοφία ξέρει τι θέλει. Και διεκδικεί την ευτυχία της, πατάει στα πόδια της, παρ΄όλες τις όποιες αμφιβολίες της, οι οποίες αποτελούν κατάλοιπα όλων αυτών που τις έχει κάνει ο Παύλος. Είναι αποφασισμένη. Ξέρει τι θέλει. Δεν έχει δει ο τηλεθεατής αυτό το πρόσωπό της, μέχρι τώρα….Προχωράει με τον Αντρέα», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός ενώ την ίδια στιγμή ο Νίκος Ψαρράς αποκάλυψε την παρατήρηση που του έγινε για τη συμμετοχή του στη σειρά.

Όλα μαθαίνονται σε αυτή την οικογένεια. Ακριβώς γι αυτό θα δώσω ένα spoiler και θα πω ότι η Σοφία θα φύγει από το σπίτι στο οποίο ζει, δίπλα στο σπίτι και το κτήμα των Αργυρών. Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές από δω και στο εξής. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει», κατέληξε η Δήμητρα Σιγάλα.

Τι θα δούμε σήμερα στην Αγγελική (7/4)

Η Αθηνά κλείνει συμφωνία με το Μιχάλη, θα αποσύρουν τις κατηγορίες με αντάλλαγμα μόλις βγει απ’ την φυλακή να φύγει απ’ το κτήμα και να μην πει σε κανέναν ότι είναι γιος του Αργυρού

. Αντιδράσεις δημιουργούνται απ’ τον Δημήτρη και το Νικόλα, όταν η Αθηνά δείχνει να δέχεται ότι η Αγγελική δεν είχε καμία ανάμειξη με την απόπειρα του Μιχάλη. Η Αγγελική αναγκάζεται να πει ψέματα για άλλη μια φορά στο Στέφανο, ο οποίος της ζητάει εξηγήσεις γιατί δεν του είπε ότι πήγε να βρει το Μιχάλη.

Ο Θωμάς ξεσπάει το θυμό του για όσα έχει κάνει ο Μιχάλης στη Λένα και τον Αποστόλη. Όταν η Ελένη μαθαίνει τι έχει συμβεί, επισκέπτεται το Μιχάλη στη φυλακή αποφασισμένη να του μιλήσει ξεκάθαρα για το ποια πραγματικά είναι. Στο μεταξύ, Παύλος και Τζένη σκοτώνουν τον Σταυριανό!

Αγγελική 7/4

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αγγελική: Η Τζένη απειλεί πως θα αποκαλύψει την ταυτότητα της Αγγελικής

Σοκ στην Αγγελική: Παύλος και Τζένη σκοτώνουν τον Σταυριανό

Share