Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Πηνελόπη εγκαταλείπει τον Αλέξη

Ο Μελέτης τρέφει νέες ελπίδες για τη σχέση τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Πηνελόπη εγκαταλείπει τον Αλέξη

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες αφού σύμφωνα με το spoiler που έδωσε ο Αλέξης Μίχας στο Πρωινό, η Πηνελόπη θα εγκαταλείψει τον Αλέξη και θα επιστρέψει στο πατρικό της.

Μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, ο Αλέξης βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενώ ούτε η οικογένεια της Πηνελόπης παίρνει τα νέα τόσο καλά καθώς υποψιάζεται πως η κόρη τους θα έρθει ξανά κοντά με τον Μελέτη.

Κάτι που συμβαίνει στην πραγματικότητα αφού η Πηνελόπη συναντιέται κρυφά με τον Μελέτη και κάνουν σημαντικές αποκαλύψεις ο ένας για τον άλλον. Η συνάντησή τους αυτή θα σταθεί αφορμή για να ξεκινήσει ο Μελέτης να τρέφει εκ νέου ελπίδες για την Πηνελόπη, η οποία χάνει το παιδί που περιμένει.

Το spoiler για τις Άγριες Μέλισσες

Τι θα δούμε σήμερα στις Άγριες Μέλισσες

Η θλίψη του Μιλτιάδη, μετά την εξέλιξη με τον Ευτύχη, θα βρει διέξοδο, ξεσπώντας πάνω στον Δούκα καθώς ανακαλύπτουν ότι τους έχει ξεγελάσει. Η Ασημίνα είναι καταρρέει μετά την απόφαση του δικαστηρίου, ενώ έχει κοπεί κάθε γέφυρα επικοινωνίας με τον Νικηφόρο.

Η Ελένη προσπαθεί να στηρίξει τις αδελφές της και να τις ενώσει αυτές τις δύσκολες ώρες. Θα τα καταφέρει; Απ’ την άλλη, ο Νικηφόρος έρχεται αντιμέτωπος με την οικογένειά του, ακόμα και με την Αγορίτσα, καθώς όλοι τον κατηγορούν για την κατάσταση του παιδιού. Ο Άγγελος προσπαθεί να ξεπεράσει τη Σοφούλα και βγαίνει ραντεβού με τη Σταυριανή. Η Σοφούλα πληγώνεται, αλλά αποδέχεται πως έχασε την ευκαιρία της.

Ο Μπάμπης διατηρεί τις ελπίδες του ζωντανές, τώρα που η Ασημίνα χωρίζει. Ο Γραμματικός προσπαθεί να μάθει περισσότερα για τη σχέση του Μελέτη με τον Θέμελη και τον θάνατό του. Ο Μελέτης δέχεται τη βοήθεια του Μεγαρίτη για να βρει τον πραγματικό δολοφόνο του πατέρα του. Στο μεταξύ, στα επόμενα επεισόδια πρόκειται να δούμε μια σφοδρή επίθεση μεταξύ της Δρόσως και της Ασημίνας!

Άγριες Μέλισσες 7/4