Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

MasterChef 5 - highlights 7/4: Τα νεύρα του Διονύση και η παρατήρηση του Ιωαννίδη για παραβίαση κανόνων υγιεινής

Όσα είδαμε χθες

MasterChef 5 - highlights 7/4: Τα νεύρα του Διονύση και η παρατήρηση του Ιωαννίδη για παραβίαση κανόνων υγιεινής
TV24 08.04.2021 07:56
Από Ελένη Ζουγανέλη

Στο χθεσινό 7/4 επεισόδιο του MasterChef 5, είδαμε την ενόχληση και τα νεύρα του Διονύση, ένα απίστευτο σχόλιο του Τζιοβάνι, αλλά και την παρατήρηση του Ιωαννίδη για παραβίαση κανόνων υγιεινής.

Αυτά είναι τα highlights του MasterChef 5

Ενοχλήθηκε ο Διονύσης - Δεν τον ήθελε η ομάδα του για αρχηγό

Νεύρα έδειξε στην ομαδική δοκιμασία ο Διονύσης, ο οποίος έδειξε ηγετικές τάσεις, αλλά η ομάδα του δεν τις ασπάστηκε ιδιαίτερα, καθώς φάνηκε να μην τον επιθυμεί για αρχηγό της.

Η κόκκινη και η μπλε ομάδα βρέθηκαν στο Λαύριο και πέριξ των εγκαταστάσεων του ριάλιτι μαγειρικής, με το θέμα της δοκιμασίας να είναι το μαγειρικό ταίριασμα με τη σαμπάνια. Οι δύο ομάδες έκαναν τη σύσκεψή τους και έπρεπε να αποφασίσουν τους αρχηγούς τους, με την ομαδική δοκιμασία να αναδεικνύεται σε γυναικεία υπόθεση.

Η Λία στην κόκκινη ομάδα και η Μαργαρίτα, η νικήτρια του Silver Award, στην μπλε πήραν την αρχηγία. Η πρώτη, μάλιστα, έβαλε και... βέτο στην αρχηγία του Διονύση, θεωρώντας τον πολύ νευρικό. «Μάλλον έχετε μάθει να δουλεύετε σε ένα ζεν, μη σας χαλάσω το όνειρο», ανέφερε χαρακτηριστικά στους συμπαίκτες του, που πάντως έδειξαν να μην τον θέλουν για αρχηό, αφού μέχερι και η Ανούς αποστασιοποιήθηκε από το αγόρι της σε αυτό το θέμα.

Τζιοβάνι: "Η Μαρία ήταν έτοιμη να μου πετάξει σκ@@@"

Εννέα πλέον οι παίκτες και η όγδοη εξωτερική δοκιμασία φέρνει ξανά την μπλε και την κόκκινη ομάδα αντίπαλες και για άλλη μια φορά έπρεπε να οριστούν αρχηγοί.

Νεύρα έδειξε ο Διονύσης, ο οποίος έδειξε ηγετικές τάσεις, αλλά η ομάδα του δεν τις ασπάστηκε ιδιαίτερα, καθώς φάνηκε να μην τον επιθυμεί για αρχηγό της.

Η κόκκινη όρισαν αρχηγό τη Λία τελικά και οι Μπλε την Μαργαρίτα!

Ο Τζιοβάνι από την άλλη έκανε την έκπληξη και «ξέσπασε», όταν οι συμπαίκτες του εμμέσως πλην σαφώς δήλωσαν ότι δεν τον θέλουν για αρχηγό.

Εκείνος δεν είχε πρόβλημα όμως αποκάλυψε ότι πήρε το μάθημά του:

«Από την προηγούμενη ομαδική έμαθα κάτι. Άνοιξαν τα μάτια μου, κατάλαβα κάτι για κάποιους. Νομίζω ότι δεν πρέπει να στεναχωριέμαι. Η Μαρία στην προηγούμενη δοκιμασία και ο Στέφανος -αλλά ο Στέφανος φωνάζει, είναι ο χαρακτήρας του αλλά πάει και μπροστά- δεν ακούει. Για την τεμπούρα ξεκίνησε να λέει ότι ο Τζιοβάνι φταίει, ήταν έτοιμη να μου πετάξει σκατά αλλά μετά κερδίσαμε και φόρεσε τον κουβά» είπε.

Τους τα... "έχωσε" ο Ιωαννίδης για παραβίαση των κανόνων υγιεινής

Παρ'όλα αυτά οι αρχηγοί ορίστηκαν όμως τα λάθη δεν έλειψαν! Και τα λάθη αυτά είναι περισσότερο υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς οι φετινοί διαγωνιζόμενοι είναι λιγάκι απρόσεκτοι!

Πρώτα η παρατήρηση στη Μαργαρίτα με το χταπόδι που έκοβε σε βρώμικη επιφάνεια, μετά η μύγα στη σούπα του Νίκου Σκορδάκη στην τελευταία ομαδική, και τώρα μια νέα παρατήρηση ήρθε για τους Μπλε.

Ο Πάνος Ιωαννίδης πέρασε μια βόλτα από τον πάγκο τους και κάλεσε τη Μαργαρίτα ως αρχηγό της ομάδας να τη ρωτήσει γιατί ο δίσκος με τα κρέατα ήταν εκτεθειμένα στο χώμα, στα πόδια του Στέφανου.

Την ίδια παρατήρηση έκανε και στον Στέφανο.

«Δεν είμαστε μια επαγγελματική κουζίνα, αλλά αυτά εμείς θα τα φάμε μετά! Σκεπάστε το και βάλτε το σε ένα κουτάκι. Δεν είναι σκουπίδια» είπε ο κριτής, με τον Στέφανο να δηλώνει ότι τον έριξε η παρατήρηση!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Εκτός εαυτού στο Ευτυχείτε η Κατερίνα Καινούργιου: "Είναι αισχρό και εγκληματικό!"

Masterchef 5: Η Μαργαρίτα κέρδισε τα 10.000 ευρώ στο silver award

Share