Έρωτας με Διαφορά (8/4): Ο Στέλιος προσπαθεί να ξανακερδίσει την Ζέτα

Έρχεται σε σύγκρουση με τον Κωστή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έρωτας με Διαφορά (8/4): Ο Στέλιος προσπαθεί να ξανακερδίσει την Ζέτα

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της νέας επιτυχημένης σειράς του Star, Έρωτας με Διαφορά μιας και ο Στέλιος θα προσπαθήσει να ξανακερδίσει τη Ζέτα, εκείνη όμως θα του κόψει την φόρα.

Αυτά θα δούμε σήμερα στο Έρωτας Με Διαφορά (8/4)

Επεισόδιο 11

Ο Κωστής ανακοινώνει στον Χρήστο ότι θα αφήσει τη δουλειά του στο μπαρ και θα επιστρέψει στα λογιστικά. Ο Χρήστος προσπαθεί να τον μεταπείσει και του ζητάει να το ξανασκεφτεί, αλλά ο Κωστής είναι ανένδοτος. Ο Στέλιος επιχειρεί να ξανακερδίσει τη Ζέτα και της λέει ότι θα ανοίξει παράρτημα της εταιρείας του στην Ελλάδα. Συνεπώς, μπορούν να ξαναγίνουν οικογένεια.

Η Ζέτα τού κόβει τη φόρα, δηλώνοντάς του ότι είναι ερωτευμένη με τον Κωστή, αλλά ο Στέλιος δεν το βάζει κάτω. Ανοίγει τραπεζικούς λογαριασμούς για τις σπουδές των παιδιών και έτσι πετυχαίνει μια προσωρινή ανακωχή με τη Ζέτα. Η Μάρω χαίρεται και καμαρώνει για τον γιο της. Ο Κωστής υποφέρει στην καινούργια του δουλειά, αλλά δεν το παραδέχεται.

Ο Δαμιανός και ο Αλέξανδρος κάνουν πάρτι επανασύνδεσης στο μπαράκι και εκεί, ο Φίλιππος βλέπει την Ελβίρα να φιλιέται με τον Χρήστο. Τη διώχνει από το σπίτι και η Ελβίρα μένει προσωρινά στη Ζέτα, όπως άλλωστε και η Φαίη, που δεν αντέχει να βλέπει τον Δαμιανό μαζί με τον Αλέξανδρο. Ο Στέλιος προσβάλει τη Ζέτα για την κατάσταση, που επικρατεί στο σπίτι και ο Κωστής εξοργίζεται και την υπερασπίζεται… Η νέα σειρά έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού και έτσι κάθε Πέμπτη τα νούμερά της σκίζουν!

Πάει και για δεύτερη σεζόν το Έρωτας με Διαφορά

Η σειρά «Έρωτας με διαφορά» έχει προκαλέσει αίσθηση στο τηλεοπτικό κοινό, το οποίο ακολουθεί πιστά στα πρώτα επεισόδια την νέα παραγωγή του Star, με αποτέλεσμα το νέο εγχείρημα του καναλιού να πετυχαίνει και τα όνειρα να μεγαλώνουν.

Η υπόθεση αγάπης με πρωταγωνιστές την Φαίη Ξυλά και τον Βασίλη Μίχα, «ντυμένη» με το υπέροχο τραγούδι «Έλα μια νύχτα» της Αλέξια, έχει καταφέρει να κερδίσει την τηλεοπτική «μάχη», με αποτέλεσμα να είναι βέβαιο αυτή τη στιγμή, ότι δε θα μείνει μόνο στον έναν κύκλο 13 επεισοδίων, που είχαν προοριστεί να προβληθούν αυτό το διάστημα.

Έρωτας με διαφορά Star

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του Star, όπως αναφέρει και η «Real News», σκέφτονται να προχωρήσουν στην παραγωγή νέου κύκλου της σειράς, ο οποίος θα προβληθεί στην αρχή της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Στόχος, μάλιστα, είναι να δημιουργήσουν τέτοια αδημονία στο κοινό, που δεν αποκλείεται η σειρά να θυμίζει… Netflix αφού ήδη σαρώνει στο δυναμικό κοινό.

Αυτό σημαίνει, ότι οι άνθρωποι του σταθμού σκέφτονται η σειρά να προβάλλεται με αριθμό λίγων επεισοδίων κάθε χρόνο, όπως θα συμβεί φέτος. Με αυτό τον τρόπο θεωρούν, ότι θα δημιουργούν συνθήκες ανυπομονησίας για τον επόμενο κύκλο, σε αντίθεση με το να «μπουκώσουν» το πρόγραμμα με… αμέτρητα επεισόδια, όπως συμβαίνει συνήθως στην ελληνική τηλεόραση σε σειρές μυθοπλασίας, που πετυχαίνουν.

Κάπως έτσι, όχι μόνο θα προχωρούσε το εγχείρημα, αλλά θα μπορούσε και να πρωτοπορήσει σε έναν νέο δρόμο για την προβολή σειρών στην ελληνική τηλεόραση.