Φάρμα trailer 9/4 - Βασίλης: "Δεν φοβάμαι να είμαι υπηρέτης, προτιμώ να είμαι στην θέση να διαλέξω κάποιον παρά..."

Μπαίνουν σήμερα οι καινούργιοι παίκτες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φάρμα trailer 9/4 - Βασίλης:

Παρασκευή σήμερα 9/4 και η Φάρμα επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με τσακωμούς και πολλές πολλές εκπλήξεις! Όπως σας έχουμε αναφέρει μέρες τώρα, στο σπίτι θα μπουν δυο νέοι παίκτες, ο Τάσος Ξιαρχό και ο Κώστας Γκρέκας - δείτε εδώ το βιογραφικό του.

Αυτό εννοείται πως κάποιους παίκτες θα τους χαροποιήσει ενώ κάποιους άλλους όχι και τόσο! Έχουν ήδη τα προβλήματά τους και νέα πρόσωπα, με άλλες διαφορετικές συνήθειες και χαρακτήρες ίσως τους φέρουν περισσότερα θέματα στο σπίτι.

«Εδώ ήρθα για να δείξω μια άλλη πτυχή της ανθρώπινης εμφάνισης, να δείξω πως δεν χρειάζεται να είναι αυτός μόνο στην κουζίνα ή αυτός μόνο στις εργασίες. Δίνω μια φρέσκια νότα γιατί υπάρχει πολύς μουντρουχισμός» , είπε ο χορογράφος Τάσος ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Τα λόγια του αυτά φαίνεται πως τα πλήρωσε ακριβά στην συνέχεια...

Το trailer της Φάρμας για σήμερα 9/4

Αποχώρησε οικειοθελώς ο Τάσος Ξιαρχό ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι

Πριν καλά καλά μπει στην Φάρμα, ο Τάσος Ξιαρχό δήλωσε ήδη την οικειοθελή αποχώρηση του, καθώς φαίνεται να είναι δυσαρεστημένος με την αντιμετώπιση των συμπαικτών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τάσος ένιωσε αρκετά δυσαρεστημένος από την συμπεριφορά των παικτών, καθώς του δόθηκε για δύο συνεχείς φορές ο ρόλος του υπηρέτη από τους αρχηγούς της Φάρμας.