Φάρμα: Αυτό είναι το βιογραφικό του Κώστα Γκρέκα

Θα μπει στο παιχνίδι αυτή την Παρασκευή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα: Αυτό είναι το βιογραφικό του Κώστα Γκρέκα

Αφίξεις θα έχουμε στο επεισόδιο της Παρασκευής στην Φάρμα αφού θα μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 ο Κώστας Γκρέκας για να φέρει τα πάνω κάτω και εμείς σας έχουμε όλα όσα θα θέλατε να γνωρίζετε για τον νέο παίκτη.

Αυτό είναι το βιογραφικό του Κώστα Γκρέκα που θα μπει στη Φάρμα

Ο Κώστας Γκρέκας γεννήθηκε στην Καρδίτσα, αλλά πριν ακόμη γίνει ενός έτους, μετακόμισε οικογενειακώς στην Αθήνα. Σε ηλικία 22 ετών, και ενώ εργαζόταν ως σερβιτόρος, κίνησε το ενδιαφέρον κάποιων πελατών που ήταν στον χώρο της μόδας, οι οποίοι του πρότειναν να ασχοληθεί με το modeling.

Χωρίς να το πολυσκεφτεί, αποφάσισε να το τολμήσει και πολύ γρήγορα ξεκίνησε να δουλεύει με τους μεγαλύτερους Έλληνες σχεδιαστές, να φωτογραφίζεται για τα σπουδαιότερα περιοδικά μόδας και να περπατάει σε κορυφαίες πασαρέλες.

Ο Κώστας ασχολήθηκε και με την υποκριτική, τόσο στη μικρή οθόνη όσο και στο σινεμά. Το 1999, συμμετείχε στην κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα «Safe sex» και το 2008, στο «Αυστηρώς Κατάλληλο».

Κώστας Γκρέκας βιογραφικό Φάρμα

Αυτή την περίοδο κάνει επιλεγμένες δουλειές στο modeling και παράλληλα διατηρεί all day pool bar στην Καρδίτσα. Η προσωπική του ζωή απασχολούσε για πολλά χρόνια τα Μ.Μ.Ε, μέχρι που έκλεψε την καρδιά του η γνωστή στυλίστρια Έλενα Βαζούρα, με την οποία έχουν παντρευτεί.

Ο Κώστας περιγράφει τον εαυτό του ως άνθρωπο δυναμικό, νευρικό και ευαίσθητο. Δεν αντέχει τους ψεύτες και τους υπερφίαλους ανθρώπους. Αν μετανιώνει για κάτι, είναι για το ότι δεν ασχολήθηκε επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο. Είχε από μικρός επαφή με τη φύση και τα ζώα, καθώς περνούσε χρόνο στα κτήματα του παππού του. Στη «Φάρμα», πιστεύει ότι θα του λείψει πολύ το φαγητό της γυναίκας του.

«Ζητώ δημόσια από τον κ. Κυριακού να αποκαταστήσει την τάξη»

Το πρωί της Τρίτης, ο Ερωτόκριτος βρέθηκε στο Πρωινό και μίλησε για την οικειοθελή αποχώρησή του από τη Φάρμα ενώ ζήτησε από τον ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα από τον κ. Κυριακού να αποκαταστήσει την τάξη γύρω από το όνομά του.

Ο Ερωτόκριτος ήταν αρκετά ενοχλημένος με τα όσα έγιναν πριν φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 παρόλα αυτά ήρθε με χαμόγελο στο Πρωινό και μάλιστα είπε στους παρουσιαστές: «Πρέπει να αλλάξει ο τίτλος της εκπομπή σας και να γίνει Πρώην Άδικο, γιατί είστε οι πρώην που είναι άδικο να είστε χώρια. Πρέπει να είστε μαζί».

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας χαμογέλασαν αμήχανα και προχώρησαν στη συνέντευξη.

«Πριν μπω στη Φάρμα είχα ένα πρόβλημα με το δόντι μου. Με συνόδευσαν άνθρωποι της παραγωγής και πήγα για δύο ώρες σε οδοντίατρο στο Κολωνάκι. Έχω, λοιπόν, αυτό το σοβαρό θέμα και κάποια στιγμή σπάει η θήκη του δοντιού.

Οι οδηγίες λένε να φωνάξουμε τους διασώστες. Το λέω μία φορά, τίποτα. Επί τρεις ώρες καμία απάντηση. Όταν τους είπα ότι αν δεν μου απαντήσετε θέλω να επικοινωνήσω με τον δικηγόρο μου αυτή τη στιγμή, τότε είπαν αμέσως «ο Ερωτόκριτος στο δωμάτιο επικοινωνίας». Αυτά δεν παίχτηκαν πουθενά. Δεν μου επέτρεψαν να πάω στο οδοντιατρείο και ήρθε στις 7 το πρωί η οδοντίατρος στη Φάρμα. Ήθελαν να με θυμώσουν για να γίνει ίντριγκα.

Ζητώ δημόσια από τον κ. Κυριακού να αποκαταστήσει την τάξη, την αλήθεια. Εγώ έρθει εδώ γιατί πρεσβεύω κάτι. Όταν, λοιπόν, βγει ότι ο Ερωτόκριτος είναι τρελός και τα σπάει… Η παραγωγή έχει δείξει τι λένε κάποια παιδιά, δεν έχει δείξει τι απαντάω εγώ στα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής.