Masterchef 5: Η Μαργαρίτα ανακοίνωσε στους κριτές πως δεν θα συμμετέχει στην δοκιμασία της ασυλίας

Ως αρχηγός της ομάδας της θέλησε να αναλάβει την ευθύνη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Η Μαργαρίτα ανακοίνωσε στους κριτές πως δεν θα συμμετέχει στην δοκιμασία της ασυλίας

Ηττημένοι της ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef ήταν τελικά οι Μπλε, με την Μαργαρίτα, ως αρχηγό, να ανακοινώσει στην κριτική επιτροπή την απόφαση της.

Οι κριτές της ανακοίνωσαν αρχικά πως δεν θα έχει κανένα πλεονέκτημα και όλοι τότε προχώρησαν στη δοκιμασία ασυλίας. Αμέσως μετά όμως, η Μαργαρίτα ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα της ομάδας της και για αυτό ανακοίνωσε στους κριτές αλλά και στην ομάδα της πως δεν θέλει να διαγωνιστεί στη δοκιμασία ασυλίας για να μην στερήσει τη λευκή ποδιά από κανέναν συμπαίκτη της.

Η ανακοίνωση της Μαργαρίτας στην κριτική επιτροπή

“Αν γίνεται εγώ δεν θα ήθελα να συμμετέχω στη δοκιμασία της ασυλίας. Γιατί θεωρώ ότι τα παιδιά αξίζουν περισσότερο την ασυλία και αύριο θα ήθελα να ψηφιστώ έτσι κι αλλιώς, οπότε δεν έχει νόημα να το κάνω όλο αυτό. Δεν θέλω να σας προσβάλλω, αύριο θέλω να ψηφιστώ. Πρέπει να αναλάβω την ευθύνη μου και να μη στερήσω από κάποιο παιδί την ποδιά. Θέλω να είμαι υποψήφια προς αποχώρηση”.

Αυτός είναι ο αρραβωνιαστικός της Μαργαρίτας Νικολαΐδη

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του φετινού κύκλου του MasterChef. Είναι μία από τις καλύτερες μαγείρισσες του διαγωνισμού ενώ κέρδισε και το Sliver Award μαζί με 10.000 ευρώ, τα οποία αποκάλυψε πως θα χρησιμοποιήσει για τον γάμο της.

Πολλές φορές μέσα στο παιχνίδι έχουμε ακούσει τη Μαργαρίτα να αναφέρεται στον αρραβωνιαστικό της, τον Χρήστο, ενώ στα προηγούμενα επεισόδια του είπε μέσα από τις δηλώσεις της, πως θα τον παντρευτεί ακόμα κι αν δεν θέλει εκείνος.

Επειδή λοιπόν Χρήστο ακούγαμε και Χρήστο δεν βλέπαμε, σας βρήκαμε τον αγαπημένο της Μαργαρίτας και οι δυο τους δείχνουν να είναι πραγματικά πολύ ερωτευμένοι!

Μαργαρίτα Νικολαϊδη MasterChef 5Μαργαρίτα Νικολαΐδη σύντροφος