8 Λέξεις: Αιμίλιος και Μάγδα χωρίζουν

Τον πετάει έξω από το σπίτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
8 Λέξεις: Αιμίλιος και Μάγδα χωρίζουν

Στις 8 Λέξεις, η συνεύρεση του Αιμίλιου με την Ελισάβετ και η ξαφνική εμφάνιση της Μάγδας την ώρα που το παράνομο ζευγάρι βρισκόταν σε τρυφερές στιγμές, διέλυσε τον γάμο, αλλά και την ζωή του Αιμίλιου που μετανοιωμένος ζητάει συγνώμη.

Μετά από την σκηνή που βλέπει η Μάγδα φεύγει κακήν κακώς από το κανάλι, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Αιμίλιου να την προλάβει και να της εξηγήσει. Ο Αιμίλιος τρέχει από πίσω της: “Μάγδα σε παρακαλώ μην φεύγεις μισό λεπτό να σου εξηγήσω. Δεν υπάρχει τίποτα με την Ελισάβετ” της φωνάζει, αλλά η Μάγδα δεν θέλει να ακούσει το παραμικρό.

Εξω φρενών πηγαίνει σπίτι αποφασισμένη να τον πετάξει έξω από το σπίτι αλλά και από την ζωή της και αμέσως τηλεφωνεί στον δικηγόρο της. Λίγο αργότερα όταν ο Αιμίλιος πηγαίνει στο σπίτι του, βρίσκει τα πράγματά του στην εξώπορτα, ενώ η Μάγδα έχει ήδη προχωρήσει τις διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου.

Ο οριστικός χωρισμός της Μάγδας με τον Αιμίλιο στις 8 Λέξεις

Ο Αιμίλιος χτυπάει την πόρτα και την ξαναπαρακαλάει να τον ακούσει: “Δεν μπορείς να μην με ακούσεις. Δώσε μια ευκαιρία να σου εξηγήσω” της φωνάζει, αλλά και πάλι η Μάγδα αρνείται να ακούσει την οποιαδήποτε δικαιολογία του.Ο Αιμίλιος αναγκαστικά μαζεύει απ΄έξω τα πράγματά του και φεύγει, ενώ συνεχώς προσπαθεί απεγνωσμένα να επικοινωνήσει έστω και τηλεφωνικά με τη Μάγδα . Της αφήνει μηνύματα, την παίρνει και την ξαναπαίρνει στο κινητό, αλλά εκείνη είναι βαθιά πληγωμένη και δεν θέλει καν να τον ακούσει.

Ο Αιμίλιος, βρίσκεται σε απόγνωση: “τι έκανα; εγώ φταίω. Είμαι ηλίθιος. Ηλίθιος. Τα γκρέμισα όλα” λεει και πιο μετανιωμένος από ποτέ, θέλει επανασύνδεση με τη Μάγδα. Οι μέρες περνάνε και ο Αιμίλιος εξακολουθεί να παρακαλάει τη Μάγδα να τον συγχωρέσει και τελικά μετά από πολλα καταφέρνει να της πει δυο λόγια: “Μάγδα συγχώρεσέ με.

8 Λέξεις Αιμίλιος

Δεν θέλω να χωρίσουμε. Σ΄αγαπάω. Μόνο εσένα αγαπάω. Δεν υπάρχει καμία άλλη γυναίκα στην ζωή μου. Ενα λάθος έκανα. Ενα!!! σε παρακαλώ” την ικετεύει πέφτει στα πόδια της, αλλά η Μάγδα είναι αποφασισμένη να το τραβήξει μέχρι τέλους και δεν του δίνει καμία ευκαιρία: “Αιμίλιε σταμάτα πια το θέατρο και με πείθεις με τίποτα. Εμείς τελειώσαμε και δεν θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου. Ηδη έχει αρχίσει η διαδικασία του διαζυγίου. Είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θέλεις, αλλά μακρια από μένα και το παιδί μου” του απαντάει.

H Kατερίνα δεν αποδέχεται τον Άκη

Τα αποτελέσματα του dna βγαίνουν, ο Μιλτιάδης σιγουρεύεται πως ο Άλκης είναι γιος του. Δείχνοντας χαρούμενος γι αυτά τα αποτελέσματα, πηγαίνει να τον συναντήσει στο σπίτι του για να του πει τα νέα. Λίγο αργότερα ο Μιλτιάδης επιστρέφει στο σπίτι και λέει στην Κατερίνα τα νέα: “το τεστ βγήκε Κατερίνα, ο Αλκης είναι γιός μου” της λέει, αλλά στην κυριολεξία μένει άναυδος από την αντίδρασή της, που δεν είναι καθόλου θετική. Η Κατερίνα έχει ισχυρές αντιρρήσεις για την παρουσία του Άλκη στη ζωή τους και ανησυχεί πως ο Μιλτιάδης σκοπεύει να αντικαταστήσει στην καρδιά του, τον Φοίβο με τον Άλκη:

“Ωραία όλα μια χαρά είναι λοιπόν. Εχασες ένα γιό αλλά βρήκες έναν άλλο. Ετσι;” του λέει κλαίγοντας, ενώ ο Μιλτιάδης προσπαθεί να της εξηγήσει: “Κατερίνα μου τι λές; κανείς δεν μπορεί να πάρει την θέση του Φοίβου μας και το ξέρεις”. Μετά από την δυσάρεστη αυτή κουβέντα, ο Μιλτιάδης πηγαίνει με την Ιφιγένεια στο σπίτι του Άλκη προκειμένου να γνωριστούν τα δυο αδέλφια.