Έξαψη: Η Μαρίνα ξεσκεπάζει τον Μηνά

Σε σοκ με τις αποκαλύψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έξαψη: Η Μαρίνα ξεσκεπάζει τον Μηνά

Στην Έξαψη, οι υποψίες της Μαρίνας ότι ο Μηνάς έχει σχέση με τη Βίκυ επαληθεύονται. Όταν από τύχη ανακαλύπτει στο σπίτι του το μεγαλύτερο στοιχείο που τον ενοχοποιεί για την απόπειρα δολοφονίας της αδελφής της, τότε τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή.

Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη

Η Βίκυ και ο Μηνάς έρχονται επικίνδυνα κοντά. Η κοπέλα είναι ενθουσιασμένη και έχει αρχίσει να νιώθει συναισθήματα για εκείνον τα οποία η Μαρίνα δεν συμμερίζεται καθόλου. Ξέρει ότι η ονειροπόλα αδελφή της πετάει πάλι στα σύννεφα, αλλά από την άλλη δεν μπορεί να της αποκαλύψει ότι ο Μηνάς είναι ο κύριος ύποπτος για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον της αφού έχει μόνο υποψίες και ενδείξεις αλλά όχι αποδείξεις.

Μάλιστα μαζί με τον Ορφέα ήδη έχουν ξεκινήσει εκ νέου την έρευνα ώστε να βρουν αυτό το ένα στοιχείο που θα τους «ξεκλειδώσει» την υπόθεση και θα φωτίσει τα σκοτεινά σημεία. «Ανησυχώ πολύ για τη Βίκυ. Υποψιάζομαι ότι είναι μαζί με τον Μηνά. Δεν έχει καταλάβει τι άνθρωπος είναι» λέει στον Ορφέα κι εκείνος σπεύδει να την καθησυχάσει, ενώ σε δύσκολη θέση θα έρθει και η Εβίτα.

Η Μαρίνα βρίσκει το στοιχείο – κλειδί για να ξεσκεπάσει τον Μηνά στην Έξαψη

Η έρευνα για τον Μηνά συνεχίζεται. Η Μαρίνα είναι σε αναμμένα κάρβουνα και οι υποψίες της ότι έχει σχέση με την αδελφή της επαληθεύονται. Το δεύτερο χτύπημα για εκείνη έρχεται όταν ανακαλύπτει στο σπίτι του Μηνά το μεγαλύτερο στοιχείο ενοχοποίησής του, τη βούρτσα της Βίκυς που χάθηκε από το δωμάτιό της όταν νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Έξαψη Μηνάς

Στόχος του ήταν με τις τρίχες από τη βούρτσα να φυτέψει DNA όπου ήθελε προκειμένου να ενοχοποιήσει άλλους για την απόπειρα δολοφονίας της Βίκυς, όπως και το έκανε. Αρχικά ήταν ο Αλέξανδρος που μπήκε στη φυλακή και μετά ο Τζώρτζης που επίσης βρέθηκε κατηγορούμενος. Ο Κωστής αναστατώνεται, όταν καταλαβαίνει ότι ο αδερφός του είναι βασικός ύποπτος, στην υπόθεση. «Πώς μπόρεσε να κάνει κάτι τέτοιο; Γιατί;» αναρωτιέται. Ο Μηνάς με τη σειρά του, όταν αντιλαμβάνεται ότι η βούρτσα λείπει από την κρυψώνα που την έχει βάλει, είναι σε πανικό.

«Πού είναι; Ποιος μπορεί να την πήρε;» φωνάζει και δεν ξέρει τι να κάνει. Τηλεφωνεί στην Βίκυ. «Τι λες να πάμε οι δυο μας μια εκδρομή μακριά από όλους;» της προτείνει. Εκείνη δέχεται με χαρά. Μηνάς και Βίκυ εξαφανίζονται και κανείς δεν ξέρει πού μπορεί να βρίσκονται. Η Μαρίνα βάζει στο μυαλό της τα χειρότερα καθώς φοβάται ότι ο Μηνάς θα τελειώσει αυτό που άρχισε.