Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Masterchef 5: Επέστρεψε στο παιχνίδι η Μαργαρίτα

Ποιοι αποχώρησαν οριστικά;

Masterchef 5: Επέστρεψε στο παιχνίδι η Μαργαρίτα
TV24 13.04.2021 00:37
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Επιστροφές είχαμε στο αποψινό επεισόδιο του Masterchef, με την Μαργαρίτα να είναι η πρώτη παίκτρια που παίρνει την λευκή ποδιά και ξανά μπαίνει στο παιχνίδι.

12 παίκτες εισέβαλαν ξανά στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής προκειμένου να κερδίσουν την ποδιά που θα τους στείλει ξανά στο σπίτι.

Ο πρώτος που αποχώρησε ήταν ο Κωνσταντίνος. Η Βίλλυ ήταν η επόμενη ενώ εκτός διεκδίκησης τέθηκε η Μαρία, ο Αλέξανδρος Ακριτίδης και ο Σερόπ.

Η Κωνσταντίνα, ο Αντώνης, ο Νίκος Σκορδάκης και ο Ιωάννης πέρασαν επιτυχώς στην επόμενη φάση.

Ο Αλέξανδρος Συνοδινός, η Μαργαρίτα, η Μαρίνα βρέθηκαν δεξιά των κριτών γιατί είχαν τα καλύτερα πιάτα, με την Μαργαρίτα τελικά να παίρνει την πρώτη ποδιά, ενώ οι άλλοι δύο συνέχισαν στην επόμενη φάση.

Τζαμαλής: «Εγώ δουλεύω δέκα χρόνια, υπάρχουν παιδιά στο σπίτι που έχουν δουλέψει μόνο τρία χρόνια»

Λίγο μετά την ομαδική δοκιμασία, οι παίκτες του MasterChef 5 μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Στην Φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στα όσα έγιναν στην δοκιμασία αλλά και στο αν περίμεναν να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο.

Παναγιώτης Τζαμαλής: «Περίμενα ότι θα φτάσω σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού. Είμαι δέκα χρόνια επαγγελματίας και δεν έχω μπει ούτε μία μέρα στο ταμείο ανεργίας. Υπάρχουν παιδιά μέσα στο σπίτι που έχουν δουλέψει μόνο τρεις σεζόν, μία την πιάνουν και μία την αφήνουν την μαγειρική.

Παύλος: «Είμαι ακόμα εδώ ζωνταντός. Δεν περίμενα ότι θα φτάσω εδώ, όσο πάμε τώρα θα δούμε. Μέχρι στιγμής με έχει βοηθήσει το... αυτομαστίγωμα».

Στέφανος: «Έχουμε ηρεμήσει όλοι μέσα στο σπίτι, έχουμε βρει την ησυχία μας. Δεν το σκεφτήκαμε να δώσουμε την αρχηγεία στη Μαργαρίτα, έγιναν όλα πολύ γρήγορα».

Τζιοβάνι: «Ήθρα εδώ και περίμενα να είμαι αρχηγός, με στενοχώρησε λίγο που ο Στέφανος και η Μαρία είπαν πρώτοι να αλλάξουμε αρχηγό. Σαν να φοβήθηκαν κάτι από εμένα,

Μαρία: «Ήθελα πολύ τη Μαργαρίτα σαν αρχηγό και ήθελα να την κάνω να πάρει ακόμα περισσότερο τα πάνω της.

Διονύσης: «Στενοχωρήθηκα λίγο που δεν έγινα αρχηγός, έκλαψα λίγο αλλά έκατσα. Δουλεύω καλύτερα ίσως όταν είμαι από πίσω. Τα πράγματα είναι διαφορετικά απο την αποχώρηση του Ιωάννη και την αποχώρηση του Σκορδάκη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef 5 - Σκορδάκης: «Δεν πίστευα ότι θα αποχωρήσω, ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει»

Survivor 4 τηλεθέαση 7/4: Πρώτο σταθερά! Σκληρό κοντράρισμα MasterChef με Άγριες Μέλισσες

Share