8 Λέξεις: Η Μάγδα πετάει έξω από τον σπίτι τον Αιμίλιο - Η Εύα μένει έγκυος

Όσα θα δούμε απόψε στον ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
8 Λέξεις: Η Μάγδα πετάει έξω από τον σπίτι τον Αιμίλιο -  Η Εύα μένει έγκυος

Στο σημερινό 15/4 επεισόδιο της σειράς 8 Λέξεις, θα δούμε την Μάγδα να πετάει έξω από το σπίτι τον Αιμίλιο, αφού τον έπιασε με την Ελισάβετ στα πράσα. Από την άλλη η Εύα μένει έγκυος.

Όσα θα δούμε στην σειρά 8 Λέξεις του ΣΚΑΙ

Η Μάγδα φεύγει κακήν κακώς από το κανάλι, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Αιμίλιου να την προλάβει και να της εξηγήσει.Όταν πηγαίνει στο σπίτι, βρίσκει τα πράγματά του στην εξώπορτα, με τη Μάγδα να αρνείται να ακούσει την οποιαδήποτε δικαιολογία του ενώ επικοινωνεί και με δικηγόρο για το διαζύγιο.

Η Ναυσικά συνεχίζει τα ψέματα στην Τζουλιάνα σχετικά με το γράμμα στην αδερφή της και προσπαθεί να βρει μια λύση.

Ο Οδυσσέας κι η Έρση ξεκινάνε την αναζήτηση νέου σπιτιού. Ο Άκης αναθέτει στον Μανούσο να γίνει η σκιά της Αποστολίας και να την ακολουθεί παντού και πάντα. Η Αντριάνα πετυχαίνει τον Δημήτρη με τη Μαίρη και θεωρεί ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει μεταξύ τους. Η Εύα μένει έγκυος, γεγονός που πλημμυρίζει χαρά τον Νικηφόρο.

Όσα θα δούμε να διαδραματίζονται ανάμεσα σε Μάγδα και Αιμίλιο

Ο Αιμίλιος χτυπάει την πόρτα και την ξαναπαρακαλάει να τον ακούσει: “Δεν μπορείς να μην με ακούσεις. Δώσε μια ευκαιρία να σου εξηγήσω” της φωνάζει, αλλά και πάλι η Μάγδα αρνείται να ακούσει την οποιαδήποτε δικαιολογία του.Ο Αιμίλιος αναγκαστικά μαζεύει απ΄έξω τα πράγματά του και φεύγει, ενώ συνεχώς προσπαθεί απεγνωσμένα να επικοινωνήσει έστω και τηλεφωνικά με τη Μάγδα . Της αφήνει μηνύματα, την παίρνει και την ξαναπαίρνει στο κινητό, αλλά εκείνη είναι βαθιά πληγωμένη και δεν θέλει καν να τον ακούσει.

Ο Αιμίλιος, βρίσκεται σε απόγνωση: “τι έκανα; εγώ φταίω. Είμαι ηλίθιος. Ηλίθιος. Τα γκρέμισα όλα” λεει και πιο μετανιωμένος από ποτέ, θέλει επανασύνδεση με τη Μάγδα. Οι μέρες περνάνε και ο Αιμίλιος εξακολουθεί να παρακαλάει τη Μάγδα να τον συγχωρέσει και τελικά μετά από πολλα καταφέρνει να της πει δυο λόγια: “Μάγδα συγχώρεσέ με.

8 Λέξεις Αιμίλιος

Δεν θέλω να χωρίσουμε. Σ΄αγαπάω. Μόνο εσένα αγαπάω. Δεν υπάρχει καμία άλλη γυναίκα στην ζωή μου. Ενα λάθος έκανα. Ενα!!! σε παρακαλώ” την ικετεύει πέφτει στα πόδια της, αλλά η Μάγδα είναι αποφασισμένη να το τραβήξει μέχρι τέλους και δεν του δίνει καμία ευκαιρία: “Αιμίλιε σταμάτα πια το θέατρο και με πείθεις με τίποτα. Εμείς τελειώσαμε και δεν θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου. Ηδη έχει αρχίσει η διαδικασία του διαζυγίου. Είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θέλεις, αλλά μακρια από μένα και το παιδί μου” του απαντάει.