8 Λέξεις: Βγαίνουν τα αποτελέσματα του τεστ DNA για τον γιο του Μιλτιάδη

Όλα όσα θα δούμε την επόμενη βδομάδα (19-22/4)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
8 Λέξεις: Βγαίνουν τα αποτελέσματα του τεστ DNA για τον γιο του Μιλτιάδη

Καταιγιστικές φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ΣΚΑΪ, 8 Λέξεις, αφού στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας (19-22/4) θα δούμε τον Μιλτιάδη να μαθαίνει τα αποτελέσματα του τεστ DNA για τον γιο του.

Αυτά θα δούμε αυτή τη βδομάδα στις 8 Λέξεις

Επεισόδιο 201 - 19/4

Η Μάγδα φεύγει κακήν κακώς από το κανάλι, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Αιμίλιου να την προλάβει και να της εξηγήσει. Όταν πηγαίνει στο σπίτι, βρίσκει τα πράγματά του στην εξώπορτα κι η Μάγδα έχει ήδη προχωρήσει τις διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου, ενώ αρνείται να ακούσει την οποιαδήποτε δικαιολογία του. Ο Οδυσσέας κι η Έρση ξεκινάνε την αναζήτηση νέου σπιτιού. Ο Άκης αναθέτει στον Μανούσο να γίνει η σκιά της Αποστολίας και να την ακολουθεί παντού και πάντα. Η Εύα μένει έγκυος, γεγονός που πλημμυρίζει χαρά τον Νικηφόρο.

Ο Δημήτρης από τις 8 Λέξεις, δηλαδή ο Στέλιος Φύτρος μίλησε για τη συνεργασία του στη σειρά με τον Αλέξη Παππά και για τον χαρακτήρα του.

Επεισόδιο 202 - 20/4

H Έρση προβληματίζεται και με το επαγγελματικό της μέλλον, καθώς δεν θα είναι πια μάνατζερ του Οδυσσέα. Η Ευδοκία καταφθάνει στην Κέρκυρα και ζητάει από την Αλίκη να γυρίσει πίσω στη σχολή της. Η Ηλιάνα γνωρίζει τον Παύλο και δείχνει να γοητεύεται από την παρουσία του. Η Αντριάνα πετυχαίνει τον Δημήτρη με τη Μαίρη και θεωρεί ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει μεταξύ τους. Ο Δημοσθένης ξεκαθαρίζει στη Ναυσικά πως δεν είναι διατεθειμένος να την χάσει από τη ζωή του.

Τα αποτελέσματα του τεστ DNA βγαίνουν, ο Μιλτιάδης σιγουρεύεται πως ο Άλκης είναι γιος του και πηγαίνει να τον συναντήσει στο σπίτι του για να του πει τα νέα. Ο Αιμίλιος προσπαθεί απεγνωσμένα να επικοινωνήσει με τη Μάγδα αλλά εκείνη είναι βαθιά πληγωμένη και δεν θέλει καν να τον ακούσει. Στο μεταξύ, η Ηλιάνα κλέβει το λάπτοπ της Μαίρης σε μια προσπάθεια να ξεσκεπάσει το μεγάλο μυστικό της.

8 Λέξεις νέα επεισόδια

Επεισόδιο 203 - 21/4

Ο Αιμίλιος, πιο μετανιωμένος από ποτέ, θέλει επανασύνδεση με τη Μάγδα. Ο Νικηφόρος και η Εύα είναι ευτυχισμένοι με την εγκυμοσύνη και κάνουν τραπέζι στο σπίτι τους για να ανακοινώσουν τα καλά νέα σε όλους. Η Νόνα βλέπει ένα πολύ περίεργο όνειρο και μιλάει γι’ αυτό στον Οδυσσέα.

Η Ευδοκία είναι πολύ εκδηλωτική απέναντι στην Αλίκη και η Έρση με τον Οδυσσέα είναι σίγουροι πως κάτι τρέχει μεταξύ τους. Ο Μιχαήλ δίνει τον Άγγελο στην Εύα για ένα βράδυ, αποφασίζει όμως να το κρύψει από τη Βικτώρια που λείπει στο Λονδίνο. Ο Φρίξος μαθαίνει από τον εκδοτικό οίκο ότι ενδιαφέρονται να εκδώσουν το βιβλίο του. Ο Μιλτιάδης λέει στην Κατερίνα ότι ο Άλκης είναι γιος του, μένει άναυδος όμως από την αντίδρασή της.

Επεισόδιο 204 - 22/4

Η Κατερίνα έχει ισχυρές αντιρρήσεις για την παρουσία του Άλκη στη ζωή τους και ανησυχεί πως ο Μιλτιάδης σκοπεύει να αντικαταστήσει στην καρδιά του, τον Φοίβο με τον Άλκη. Στο μεταξύ, ο Μιλτιάδης πηγαίνει με την Ιφιγένεια στο σπίτι του Άλκη προκειμένου να γνωριστούν τα δυο αδέλφια. Η Ηλιάνα πετυχαίνει τον Παύλο στους διαδρόμους του καναλιού και τον φλερτάρει.

Ο Αιμίλιος εξακολουθεί να παρακαλάει τη Μάγδα να τον συγχωρέσει και τελικά καταφέρνει να της πει δυο λόγια, αλλά η Μάγδα είναι αποφασισμένη να το τραβήξει μέχρι τέλους και δεν του δίνει καμία ευκαιρία. Στο μεταξύ, στην Κέρκυρα, ο Φρίξος, τρελός από χαρά, που θα εκδοθεί το μυθιστόρημά του, πηγαίνει από σπίτι σε σπίτι και λέει τα καλά νέα. Ο Άκης δίνει εντολή στον Μανούσο να παρακολουθήσει και πάλι την Αποστολία, έτσι το σπίτι μένει αφύλαχτο και μπαίνουν κλέφτες!

Νέος άνδρας στη ζωή της Ηλιάνας

Στις 8 Λέξεις, η εμφάνιση στο κανάλι του Παύλου ενός νέου ρεπόρτερ φέρνει αναστάτωση στον γυναικείο πληθυσμό. Πρώτη που τον πρόσεξε είναι η Ελισάβετ, που παρά τα προβλήματά της με τον Αιμίλιο εντυπωσιάστηκε από την παρουσία του Παύλου. Το ίδιο όμως έγινε και με την Ηλιάνα, η οποία πήγε ένα βήμα παραπάνω....

Η Ηλιάνα πηγαίνει στο κανάλι και εκεί συναντάει τυχαία τον Παύλο και αμέσως ενδιαφέρεται να τον γνωρίσει. Στην αρχή ρωτάει κάποιους στο σταθμό: “Ποιος είναι αυτός; δεν το έχω ξαναδεί εδώ. Δουλεύσει σε μας;” λέει και μαθαίνει ότι μόλις έχει προσληφθεί. ;Όπως όλα δείχνουν η Ηλιάνα γοητεύεται από την πρώτη στιγμή απ΄ αυτόν και μάλιστα δεν το κρατάει κρυφό. Του δείχνει ότι ενδιαφέρεται, αλλά και ο Παύλος φαίνεται να ανταποκρίνεται στο ενδιαφέρον που του δείχνει.

Στο μεταξύ, η Ηλιάνα έχει να εξακριβώσει και το τι ακριβώς συμβαίνει με την Μαίρη και τον Δημήτρη, καθώς είναι σίγουρη ότι κάτι σατανικό σχεδιάζουν κατά της εταιρείας και του πατέρα της. Ετσι βρίσκει την ευκαιρία και κλέβει το λάπτοπ της Μαίρης σε μια προσπάθεια να ξεσκεπάσει το μεγάλο μυστικό της. Αυτός ο σκοπός, αλλά και η παρουσία του νέο ρεπόρτερ που την έχει ξετρελάνει, είναι ο λόγος που η Ηλιάνα όλο και πιο πολύ κάνει την εμφάνισή της στα γραφεία του σταθμού. Την ίδια στιγμή, ο Αιμίλιος και η Μάγδα χωρίζουν.

8 Λέξεις Ηλιάνα

Λίγο αργότερα μάλιστα η Ηλιάνα πετυχαίνει τον Παύλο στους διαδρόμους του καναλιού και τον φλερτάρει ανοιχτά. Ζητάει να μάθει περισσότερα γι αυτόν και δεν αργεί να του ζητήσει να βγουν ραντεβού: “Δεν είναι και πολύ βολικό να τα λέμε στους διαδρόμους. Τι θα έλεγες να τα βρεθούμε το βράδυ μετά την δουλειά” του λέει κι εκείνος δέχεται. Ο Παύλος από την πλευρά του αισθάνεται γοητευμένος όχι όμως στον βαθμό που είναι η Ηλιάνα. Ωστόσο η σχέση τους θα αρχίσει και θα δούμε στα επόμενα επεισόδια ότι η ζωή της Ηλιάνας αλλάζει...