Πέμπτη, 06 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αγγελική 20/4: Ο Νικόλας αποκαλύπτει στον Παύλο πως ο Δημήτρης έκοψε τα φρένα του Μιχάλη

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αγγελική 20/4: Ο Νικόλας αποκαλύπτει στον Παύλο πως ο Δημήτρης έκοψε τα φρένα του Μιχάλη
TV24 20.04.2021 09:42
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό επεισόδιο της Αγγελικής, με τον Νικόλα να αποκαλύπτει στον Παύλο πως ο Δημήτρης έκοψε τα φρένα του Μιχάλη, ενώ η Τζένη έχει ήδη αποκαλύψει στον Παύλο όλη την αλήθεια για την Αγγελική.

Αυτά θα δούμε σήμερα, 20 Απριλίου, στην Αγγελική

Ο Παύλος πιέζει την Αθηνά και τον Δημήτρη με σκοπό να μάθει αν είναι αλήθεια αυτό που του είχε πει η Ελένη για την αυτοκτονία που δεν ήταν αυτοκτονία, αλλά η Αθηνά καταφέρνει να τον καθησυχάσει. Τον πείθει ότι δεν εμπλέκονται με τον θάνατο του πατέρα της Μαργαρίτας και τον πιέζει να κρατήσει τη Τζένη μακριά για να μην καταλάβει τίποτα. Στη συνέχεια η ίδια έρχεται σε επικοινωνία με την Ελένη με σκοπό να την ξεσκεπάσει αφού έχει μάθει ότι η πραγματική Ελένη Αντωνοπούλου έχει πεθάνει εδώ και έναν χρόνο.

Ο Μιχάλης αποφυλακίζεται και ο Θωμάς του αποκαλύπτει ότι έμαθε πως δεν είναι ο βιολογικός του πατέρας αλλά του λέει ότι γι’ αυτόν θα είναι πάντα ο γιος του. Η Αγγελική καλύπτει τη Τζένη στην αστυνομία για το βράδυ της δολοφονίας του Σταυριανού με αποτέλεσμα να είναι αυτή τελικά που έχει και πάλι το πάνω χέρι. Τέλος, ο Νικόλας αποκαλύπτει στον Παύλο ότι ο Δημήτρης περπατάει και πως αυτός ήταν που έκοψε τα φρένα του Μιχάλη με αποτέλεσμα η Σοφία να αποβάλλει.

Αγγελική 20/4

«Η Σοφία φεύγει από το κτήμα των Αργυρών»

Το πρωί της Τετάρτης, η Δήμητρα Σιγάλα, η οποία υποδύεται τη Σοφία στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Αγγελική, μίλησε στον Lampsi Fm 92,3 και μεταξύ άλλων θέλησε να δώσει και ένα spoiler, αποκαλύπτοντας πως ο χαρακτήρας της θα φύγει από το κτήμα των Αργυρών.

«Γυρνάω το βράδυ πολύ κουρασμένη. Ευτυχώς υπάρχει πολύ ωραία χημεία με τον Ιωάννη Παπαζήση. Με βοηθάει, τον βοηθάω, έχουμε ωραία αλληλεπίδραση μεταξύ μας και βγαίνουν ωραίες όλες αυτές οι σκηνές. Βγαίνει το πάθος στην οθόνη.

Η Σοφία είχε γίνει μέχρι τώρα, χαλί να την πατήσει ο Παύλος. Ήταν μια σκέτη γλύκα στην αρχή. Το ζούσε το όνειρο κι αυτός μαζί με τη Σοφία. Αλλά στην πορεία εμφανίστηκε μια Τζένη… Κι όλα άλλαξαν.

Μέχρι τώρα είχε δώσει πολλές ευκαιρίες στον Παύλο, ίσως και περισσότερες απ΄ όσες θα έπρεπε, γιατί τον αγαπούσε, πίστευε σε αυτόν. Έκανε πάντοτε ένα βήμα πίσω στα όνειρά της, για να είναι ο Παύλος καλύτερα κι όλη η οικογένεια χαρούμενη. Τώρα όμως κατάλαβε ότι για να κερδίσει τη δική της ευτυχία, πρέπει να τη διεκδικήσει.

Αγγελική spoiler

Μετά την αποβολή η Σοφία ξέρει τι θέλει. Και διεκδικεί την ευτυχία της, πατάει στα πόδια της, παρ΄όλες τις όποιες αμφιβολίες της, οι οποίες αποτελούν κατάλοιπα όλων αυτών που τις έχει κάνει ο Παύλος. Είναι αποφασισμένη. Ξέρει τι θέλει. Δεν έχει δει ο τηλεθεατής αυτό το πρόσωπό της, μέχρι τώρα….Προχωράει με τον Αντρέα», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Όλα μαθαίνονται σε αυτή την οικογένεια. Ακριβώς γι αυτό θα δώσω ένα spoiler και θα πω ότι η Σοφία θα φύγει από το σπίτι στο οποίο ζει, δίπλα στο σπίτι και το κτήμα των Αργυρών. Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές από δω και στο εξής. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει», κατέληξε η Δήμητρα Σιγάλα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νίκος Ψαρράς: «Μου έγινε παρατήρηση στην “Αγγελική” ότι είμαι πιο άγριος από τον Παπαζήση»

Αγγελική: Τα πράγματα παίρνουν άσχημη τροπή στα νέα επεισόδια

Share