Φάρμα: Ο Θανάσης Πάτρας και ο Βασίλης Μαντζουράνης οι υποψήφιοι για την αρχηγία

Τον πρώτο τον όρισε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μετά την αποχώρηση του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Ο Θανάσης Πάτρας και ο Βασίλης Μαντζουράνης οι υποψήφιοι για την αρχηγία

Με την ανάδειξη των δύο υποψηφίων για την αρχηγία ξεκίνησε το επεισόδιο της Παρασκευής στην Φάρμα, λίγο μετά την συγκίνηση του Στράτου Τζώρτζογλου για την αποχώρηση του Μιχάλη Ιατρόπουλου.

Ο Σάκης Τανιμανίδης συγκέντρωσε τους παίκτες στο τραπέζι για να διαβάσει το γράμμα του Μιχάλη αλλά και να προχωρήσουν στην ψηφοφορία για τους αρχηγούς.

Φάρμα παίκτες αρχηγοί

Ο ηθοποιός λοιπόν λίγο πριν αποχωρήσει άφησε ως πρώτο υποψήφιο αρχηγό τον Θανάση Πάτρα και αμέσως μετά με ανοιχτή ψηφοφορία οι παίκτες διάλεξαν τον δεύτερο υποψήφιο, ο οποίος τελικά ήταν ο Βασίλης Μαντζουράνης.

Η προπόνηση που έκανε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου λίγο πριν μπει στο παιχνίδι

Στην Φάρμα αναμένεται να μπει από στιγμή σε στιγμή η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η personal trainer της, Ειρήνη Δανιήλ, μίλησε στο Secret για την ειδική προπόνηση που έχουν κάνει.

Η όμορφη επιχειρηματίας, έβγαλε νύχια και βλεφαρίδες και είναι έτοιμη να εισβάλλει στο ριάλιτι επιβίωσης και να προσαρμοστεί στην ζωή μιας αγρότισσας.

Η γυμνάστρια της, Ειρήνη, αποκάλυψε τα πάντα για την απόφαση αυτή της Αλεξάνδρας και αναφέρθηκε στο πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί τον τελευταίο καιρό.

«Δεν είναι μόνο μια πανέμορφη γυναίκα αλλά και ένα υπέροχο πλάσμα. Της αρέσει η γυμναστική. Μαζί κάνουμε ενδυνάμωση και αερόβιο. Η Αλεξάνδρα είναι πολύ πειθαρχημένη και ένα κορίτσι γεμάτο χαρά. Δεν το βάζει κάτω εύκολα και της αρέσουν τα δύσκολα».

Για την απόφαση της να μπει στο Φάρμα η Ειρήνη είπε: «Δεν είχα ιδέα… Ήξερα ότι κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις αλλά όχι λεπτομέρειες. Χάρηκα με την απόφασή της γιατί πιστεύω πως ότι κάνει το κάνει μετά από αρκετή σκέψη. Ο κόσμος θα τη λατρέψει πιο πολύ αλλά είναι και μια καλή ευκαιρία να δείξει πως δεν φοβάται να τσαλακωθεί.

Δεν γίνεται να μην την λατρέψεις. Εμείς θα συνεχίσουμε την προπόνησή μας και μετά ενώ στη Αλεξάνδρα βρήκα και μια νέα φίλη. Της εύχομαι τα καλύτερα…!»

Φάρμα η προπόνηση που έκανε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου