Φάρμα: Ο Στράτος Τζώρτζογλου αναπολεί τις στιγμές του με τον Ιατρόπουλο

Βαρύ το κλίμα μετά την αποχώρηση του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Ο Στράτος Τζώρτζογλου αναπολεί τις στιγμές του με τον Ιατρόπουλο

Βαρύ είναι το κλίμα στο αποψινό επεισόδιο της Φάρμας, μετά την αποχώρηση του Μιχάλη Ιατρόπουλο, με τον Στράτο Τζώρτζογλου να αναπολεί τις στιγμές του μαζί του.

Ο ηθοποιός ηττήθηκε στην μονομαχία με τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο και έτσι αποχώρηση από το ριάλιτι περιπέτειας, με τους παίκτες να δείχνουν φανερά την λύπη τους.

Το αποψινό επεισόδιο λοιπόν ξεκίνησε με τις αντιδράσεις και τα σχόλια του Στράτου Τζώρτζογλου και του Θανάση Πάτρα, με τους άντρες που ήταν πολύ κοντά με τον Μιχάλη, να εκφράζουν την απογοήτευση τους με το αποτέλεσμα.

Φάρμα ο Στράτος Τζώρτζογλου αναπολεί τις στιγμές του με τον Ιατρόπουλο

Ωστόσο, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος πρόκειται να επιστρέψει στο παιχνίδι

Ο αγαπημένος Μιχάλης Ιατρόπουλος μετά την αποχώρηση του, επιστρέφει και πάλι στο παιχνίδι και την αποκάλυψη έκανε στο Πρωινό η Φαίη Σκορδά μετά το αποκλειστικό απόσπασμα που πρόβαλλαν.

Ο ηθοποιός λόγω του ότι είχε βγει ένας από τους 4 πιο αγαπητούς παίκτες του ριάλιτι, μπαίνει και πάλι στην Φάρμα και λογικά... ο Μπίλη που τον έδιωξε μετά την επιλογή του να μονομαχήσουν, θα απογοητευτεί πολύ.

Λέτε να είναι ο παίκτης που φαίνεται να μπαίνει στο σημερινό 23/4 επεισόδιο; Η φιγούρα που δείχνει να μπαίνει στην Φάρμα είναι αντρική και το σοκ των παικτών από πίσω ακούγεται μεγάλο.