Φάρμα: Ο Στράτος Τζώρτζογλου ο πιο δημοφιλής παίκτης της εβδομάδας για τρίτη συνεχόμενη φορά

Ο κόσμος όπως φαίνεται τον λατρεύει!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Ο Στράτος Τζώρτζογλου ο πιο δημοφιλής παίκτης της εβδομάδας για τρίτη συνεχόμενη φορά

Τον πιο δημοφιλή παίκτη αυτής της εβδομάδας στην Φάρμα ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης, αμέσως μετά την ανάδειξη του αρχηγού.

Θανάσης Πάτρας και Βασίλης Μαντζουράνης διεκδίκησαν την αρχηγεία, με τον δεύτερο τελικά να καταφέρνει να νικά και να ορίζεται ως ο νέος αρχηγός.

Φάρμα ο στράτος Τζώρτζογλου ο πιο δημοφιλής παίκτης της εβδομάδας

Αμέσως μετά, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε στους παίκτες ποιον από αυτούς ψήφισε περισσότερο ο κόσμος, με το αποτέλεσμα για ακόμη μια φορά να προκαλεί την απόλυτη ανατροπή.

Και αυτό γιατί για τρίτη συνεχόμενη φορά, ο Στράτος Τζώρτζογλου ψηφίστηκε ως ο πιο δημοφιλής παίκτης της εβδομάδας, με τον ίδιο να έχει ξανά ασυλία.

Λιάγκας: «Δεν τον χωνεύουν τον Τζώρτζογλου! Θέλουν να τον πετάξουν έξω»

Απόσπασμα από το 2/4 επεισόδιο της Φάρμας πρόβαλλαν στο Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πως όλοι οι παίκτες θέλουν να πετάξουν εκτός παιχνιδιού τον Στράτο Τζώρτζογλου γιατί δεν τον χωνεύουν.

Αφορμή για να νευριάσουν περισσότερο οι συμπαίκτες του ήταν η επίσκεψη της Φαίης Σκορδά στο παιχνίδι, καθώς ο ηθοποιός ήταν υπερβολικός στις κινήσεις του.

«Ο Ντούπης θέλει να πετάξει έξω τον Τζώρτζογλου. Παιδιά, να σας πω κάτι, δεν τον χωνεύουνε τον Τζώρτζογλου. Τους εξόργισε πολύ τους παίκτες, όταν μπήκες κι εσύ Φαίη στη Φάρμα και σε πλησίασε. Θεωρούν ότι ο Τζώρτζογλου κάνει ένα σόου. Δεν τον γουστάρουν και η στρατηγική τους είναι να τον πετάξουν έξω, εγώ αυτό ξέρω και είναι ξεκάθαρο ότι θέλουν να τον πετάξουν έξω από το παιχνίδι», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

Απόψε να σημειώσουμε, θα δούμε τον Ντούπη να τσακώνεται με τον Στράτο Τζώρτζογλου, με τον ηθοποιό να γίνεται έξαλλος και να ανεβάζει τον τόνο της φωνής του. Ενώ, στις δηλώσεις στις κάμερες θα ξεσπάσει και θα ζητήσει συγγνώμη.

Από την άλλη ωστόσο, ο Ντούπης θα έχει και μερικά τετ α τετ με την Κατσοσεγράκη, με την οποία όπως έχουμε δει στα τελευταία επεισόδια, έχει έρθει αρκετά κοντά.

Αρχηγός σύμφωνα με το Πρωινό θα είναι άντρας, ενώ υπηρέτρια η Μαρία Φραγκάκη.