H Τέλεια Απόδραση: Πρεμιέρα για το νέο παιχνίδι του Alpha

Πως σας φάνηκε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H Τέλεια Απόδραση: Πρεμιέρα για το νέο παιχνίδι του Alpha

Πρεμιέρα έναε απόψε στις 20:00, το νέο τηλεπαιχνίδιτου Alpha, η «Τέλεια Απόδραση», με τον Χρήστο Φερεντίνο και την Άννα Πρέλεβιτς.

Ο Χρήστος Φερεντίνος καλησπέρισε το κοινό και εξήγησε το τι πρόκειται να δουν οι τηλεθεατές και εξήγησε τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες για να κερδίσουν πολλά και πλούσια δώρα.

Μάλιστα, υποδέχτηκε και τις πρώτες δύο παίκτριες. Η μια θα απαντούσε στις ερωτήσεις που θα τις γινόντουσαν, ενώ η άλλη θα έμπαινε στο “κλουβί” για να πάρει τα δώρα.

Η πρεμιέρα του νέου παιχνιδιού

Τι θα δούμε στην «Τέλεια Απόδραση»

Το νέο συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι που προβάλλεται σε περισσότερες από 17 χώρες, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στον Alpha! Ο Χρήστος Φερεντίνος αναλαμβάνει να ανεβάσει την αδρεναλίνη μας στα ύψη κάθε Σάββατο βράδυ.

Κάθε φορά που ένας παίκτης απαντάει σωστά, ο συμπαίκτης του κερδίζει χρόνο για να κάνει επιδρομή στο κλουβί με τα εκατοντάδες δώρα. Αυτοκίνητα, jet ski, φουσκωτά, ηλεκτρικές συσκευές, gadgets, ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς, όλα μπορούν να γίνουν δικά τους, αρκεί να μπορέσουν να τα βγάλουν από το κλουβί πριν τελειώσει ο χρόνος και οι πόρτες κλείσουν για πάντα, παγιδεύοντάς τους.

Αν καταφέρουν να αποδράσουν, η Άννα Πρέλεβιτς αναλαμβάνει να τους βοηθήσει να ανοίξουν τα δώρα! Η Τέλεια Απόδραση, αύριο και κάθε Σάββατο στις 20:00, στον Alpha.