Φάρμα Highlights (24/4): Οι οικειοθελείς αποχωρήσεις, η επιστροφή του Ιατρόπουλου και οι είσοδος των διδύμων

Χαμός στο χθεσινό επεισόδιο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα Highlights (24/4): Οι οικειοθελείς αποχωρήσεις, η επιστροφή του Ιατρόπουλου και οι είσοδος των διδύμων

Ακόμα ένα επεισόδιο της Φάρμας ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (24/4) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights. Από τις δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις, στην επιστροφή του Μιχάλη Ιατρόπουλου και στην είσοδο των διδύμων.

Αυτά είναι τα highlights της Φάρμας

Επέστρεψε στο παιχνίδι ο Μιχάλης Ιατρόπουλος

Τα πάνω κάτω ήρθαν στο σημερινό επεισόδιο της Φάρμα! Ο Σάκης Τανιμανίδης μάζεψε τους παίκτες και τους έκανε μια ανακοίνωση!

Ο παρουσιαστής είπε στους παίκτες πως λόγω των πολλαπλών οικειοθελών αποχωρήσεων θα επιστρέψει ένας παίκτης στο σπίτι, ο οποίος βγήκε πρώτος στην ψηφοφορία από τους παίκτες που αποχώρησαν.

Στο σπίτι λοιπόν τους περίμενε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει.

Οι παίκτες χάρηκαν τόσο πολύ με την επιστροφή του Μιχάλη που ούρλιαζαν από την χαρά τους και τον έπαιρναν συνέχεια αγκαλιές!

Ο καλός του φίλος και συνάδελφος, δε, Στράτος Τζώρτζογλου δεν μπορούσε να κρύψει την μεγάλη του χαρά και έκανε κυριολεκτικά σαν παιδί. «Μιχάλη! Το είπα, το είπα εγώ ότι θα έρθεις σπίτι! Μιχάλη, σου έχω ετοιμάσει το κρεβάτι σου. Το ήξερα, το είπα σε όλους ότι θα έρθεις. Πάρε με αγκαλιά! Πάρε με αγκαλιά» φώναζε ο ηθοποιός.

«Είμαι πανευτυχής! Ξαναμπήκα στο χωριό μου, στη Φάρμα, στη φαμίλια μου. Μου έλειψαν τα πάντα. Οι μυρωδιές, τα αρώματα, τα χρώματα, η βροχή, η ομίχλη και οι άνθρωποι πάνω απ’ όλα» δήλωσε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1.

Αποχώρησε οικειοθελώς ο Τάσος Ξιαρχό

Λίγο μετά την επιστροφή του Μιχάλη Ιατρόπουλου στη Φάρμα, ήρθε μια οικειοθελής αποχώρηση.

Ο Τάσος Ξιαρχό αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Φάρμα και το ανακοίνωσε ξαφνικά στους συμπαίκτες του. Τα έχασαν όλοι με αυτή του την απόφαση και δεν ήξεραν πως να αντιδράσουν.

Ο Τάσος ανέφερε πως είναι ένα σύνολο πραγμάτων που τον οδήγησαν στην αποχώρηση, όμως μπροστά στην κάμερα είπε πως δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος απλά κάποια πράγματα είναι για λίγο και πως αν καθόταν κι άλλο θα τον μαθαίναμε περισσότερο και θα μαθαίναμε τα μυστικά του, πράγμα το οποίο δεν το θέλει!

Άγριος καυγάς ανάμεσα στην Μαρία και τον Βασίλη: "Άντε και γ@@σου"

Λίγο μετά την επιστροφή του Μιχάλη Ιατρόπουλου στη Φάρμα, και την αποχώρηση του Τάσου Ξιαρχό, ήρθε ένας μεγάλος καυγάς στο σημερινό επεισόδιο της Φάρμα!

Ο Βασίλης και η Μαρία, λίγο πριν ξεκινήσει το καραόκε πάρτυ, πήγαν να ταίσουν τα ζώα κι εκεί η Μαρία έφυγε για δύο λεπτά, γεγονός που εκνεύρισε τον Βασίλη, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά "Καλά εμείς ήρθαμε να σε βοηθήσουμε κι εσύ έφυγες;" με την Μαρία να γίνεται έξαλλη!

Εκείνη την στιγμή του είπε: "Σας είπα τι έπρεπε να κάνετε και πήγα μέσα για δυο λεπτά να κάνω κάτι. Γιατί μου φωνάζετε;"

Και έπειτα εξηγώντας στην Κολιδά τι συνέβη έγινε έξαλλη λέγοντας: "Άντε και γ@@σου που μου την λες κιόλας και στο κάτω κάτω αυτός θα έβγαινε ο μ@@κας αν δεν ταίζονταν τα ζώα", με την Ειρήνη να καταλαβαίνει πως έχει δίκιο!

Μπήκαν στο παιχνίδι η Έλενα και η Φένια Τσικιτίκου

Μετά την αποχώρηση του Τάσου Ξιαρχό, είχαμε δύο νέες προσθήκες στο σημερινό επεισόδιο της Φάρμα!

Η Μαρία Μιχαλοπούλου υποδέχτηκε την Έλενα και τη Φένια Τσικιτίκου, οι οποίες είναι δίδυμες και όπως είναι φυσικό μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, γεγονός που καθιστά πολύ δύσκολη την διαδικασία να τις ξεχωρίσουν στο άμεσο μέλλον.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου βέβαια έκανε μια προσπάθεια και τα κατάφερε αναγνωρίζοντας το βλέμμα τους!

Ξεσάλωσαν οι παίκτες με το καραόκε που τους έδωσε ο Τανιμανίδης

Λίγο μετά την επιστροφή του Μιχάλη Ιατρόπουλου στη Φάρμα, ο επιστάτης έδωσε στους παίκτες ένα γράμμα από τον Σάκη Τανιμανίδη.

Το γράμμα διάβασε ο Θανάσης Πάτρας και ο παρουσιαστής τους ανακοίνωνε πως θα τους δώσει ένα καραόκε για να περάσουν την νύχτα τους όμορφα και τους διευκρίνισε πως το μηχάνημα θα τους το στείλει απευθείας από το σπίτι του!

Οι παίκτες ξεσάλωσαν τραγουδώντας και χορεύοντας μέχρι τις 5 το πρωί!

Έχασε η Μιχαλοπούλου αλλά αποχώρησε οικειοθελώς η Κολιδά

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στο σημερινό επεισόδιο της Φάρμας, επιστροφές, αποχωρήσεις και νέες αφίξεις!

Όλες αυτές οι ανατροπές δεν σταμάτησαν βέβαια αφού στη συνέχεια και ενώ η Μαρία Μιχαλοπούλου αγωνίστηκε με την Ειρήνη Κολιδά και έχασε, η Ειρήνη αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς!

Έπειτα από μια απαιτητική μονομαχία τεσσάρων γύρων, εκ των οποίων τους δύο πρώτους κέρδισε η Ειρήνη Κολιδά και τον τρίτο η Μαρία Μιχαλοπούλου, η παραμονή είχε κριθεί. Και αυτή άνηκε στην Ειρήνη Κολιδά, καθώς εκείνη που συγκέντρωσε τους λιγότερους βαθμούς και θα αποχωρούσε από την Φάρμα ήταν η Μαρία Μιχαλοπούλου.

«Η βασική μου χαρά είναι ότι ανταγωνίζοντας τον εαυτό μου πάντα κερδίζω και πάντα ξεπερνάω τα όρια μου. Κυρίως για αυτό συγκινούμαι, για τον εαυτό μου πάνω απ’ όλα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Κολιδά.

Έτσι, παρελθόν από την Φάρμα αποτελεί η νεαρή αγρότισσα για την οποία δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν την συγκίνηση τους οι υπόλοιποι συμπαίκτες της. «Με πρόδωσε το σώμα μου… Απλά δεν είχα δύναμη» είπε με κλάματα η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Στη συνέχεια, η Ειρήνη είπε πως δεν μπορεί άλλο μακριά από τον γιο της και θέλει να φύγει από το παιχνίδι, με τον Σάκη Τανιμανίδη να προσπαθεί να την μεταπείσει, αλλά μάταια!

Η Ειρήνη μάλιστα ζήτησε να παραμείνει στη θέση της η Μαρία, αλλά αυτό έπρεπε να συζητηθεί με την παραγωγή όπως κι έγινε!

Σεβόμενοι τους κανόνες αποφάσισαν πως η Μαρία μπορεί να παραμείνει μόνο και μόνο αν όλοι οι παίκτες το δεχτούν, αν υπήρχε έστω κι ένας που διαφωνούσε, η Μαρία δεν θα μπορούσε να παραμείνει στη Φάρμα! Κανείς μως δεν έφερε αντίρρηση κι έτσι η Μιχαλοπούλου κέρδισε την παραμονή της στο παιχνίδι!