Φάρμα: Επιστρέφει ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στο παιχνίδι

Αυτό κι αν είναι έκπληξη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φάρμα: Επιστρέφει ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στο παιχνίδι

Ο αγαπημένος Μιχάλης Ιατρόπουλος μετά την αποχώρηση του, επιστρέφει και πάλι στο παιχνίδι και την αποκάλυψη έκανε στο Πρωινό η Φαίη Σκορδά μετά το αποκλειστικό απόσπασμα που πρόβαλλαν.

Ο ηθοποιός λόγω του ότι είχε βγει ένας από τους 4 πιο αγαπητούς παίκτες του ριάλιτι, μπαίνει και πάλι στην Φάρμα και λογικά... ο Μπίλη που τον έδιωξε μετά την επιλογή του να μονομαχήσουν, θα απογοητευτεί πολύ.

Λέτε να είναι ο παίκτης που φαίνεται να μπαίνει στο σημερινό 23/4 επεισόδιο; Η φιγούρα που δείχνει να μπαίνει στην Φάρμα είναι αντρική και το σοκ των παικτών από πίσω ακούγεται μεγάλο.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Όσα είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο της Φάρμας

Με την επιλογή του δεύτερου μονομάχου ξεκίνησε το επεισόδιο της Φάρμας, με τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο να εκπλήσσει τους παίκτες με την απόφαση του.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής, η Ειρήνη ως αρχηγός όρισε ως πρώτο μονομάχο τον Βασίλη, ο οποίος με την σειρά του έπρεπε να ανακοινώσει τον παίκτη που θα μονομαχήσει.

Προς έκπληξη όλων, ο Βασίλης διάλεξε τον Μιχάλη Ιατρόπουλο, παρόλο που οι δύο άντρες τα πάνε πολύ καλά!

Κολιδά για Ντούπη: «Μου μίλησε πολύ απότομα, σοκαρίστηκα»

Όλο και περισσότερο δείχνει ο Ντούπης την άσχημη συμπεριφορά του, με την Ειρήνη Κολιδά να προσβάλλεται ιδιαιτέρως από τον τρόπο που της μίλησε.

Η Ειρήνη είναι η αρχηγός της εβδομάδας στην Φάρμα και έτσι έδωσε εντολή στον Ντούπη να μαζέψει κάποια πράγματα, με τον ίδιο να το αρνείται.

Μάλιστα, αφού πρώτα της αρνήθηκε, της είπε να το πει στον Θανάση Πάτρα ή στον Στράτο Τζώρτζογλου, που ήταν ήδη έξω και κάνανε δουλειές.

Η απάντηση αυτή ενόχλησε πολύ τόσο την Ειρήνη, όσο και τον Θανάση, με τους δύο παίκτες να κάνουν λόγο για άσχημη συμπεριφορά και έλλειψη σεβασμού και ηθικής.

Φάρμα - Κολιδά για Ντούπη

Ο επιστάτης επιβράβευσε τους παίκτες με ένα.. γαλακτομπούρεκο

Ένα δώρο θέλησε να κάνει στο επεισόδιο της Φάρμας ο επιστάτης στους παίκτες, και αυτό δεν ήταν άλλο παρά ένα γαλακτομπούρεκο!

Κάθε εβδομάδα ο Βασίλης αναθέτει στους παίκτες μια αποστολή, με αυτή της τωρινής εβδομάδας να ολοκληρώνεται με μεγάλη επιτυχία!

Η Ειρήνη Κολιδά, ως αρχηγός, ένιωσε αρκετά περήφανη και μάλιστα όπως φαίνεται ο επιστάτης της είχε τάξει γαλακτομπούρεκο, άμα τυχόν τα βγάλουν εις πέρας.

Και μιας το έκαναν, ο ίδιος φρόντισε να τηρήσει την υπόσχεση του, με τους παίκτες να τον τρελαίνουν με τα ουρλιαχτά τους! Φυσικά, το γλυκό εξαφανίστηκε σε δευτερόλεπτα!

«Κλάμα» με Τζώρτζογλου και Ιατρόπουλο - «Άντε μωρέ, με τον κοντορεβυθούλη»

Μιχάλης Ιατρόπουλος και Στράτος Τζώρτζογλου δίνουν πάλι ρεσιτάλ στην Φάρμα, με τις ατάκες τους προς τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο να προκαλούν απίστευτο γέλιο πριν την μονομαχία.

Φυσικά, αυτός που τον ενθαρρύνει περισσότερο, είναι ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος μαζί με τον Μιχάλη, αποτελούν το καλύτερο δίδυμο που θα μπορούσαμε να δούμε!

Σε μια κουβέντα τους για την μονομαχία που πρόκειται να γίνει, οι δύο τους έριξαν τα «καρφιά» τους για τον Βασίλη, προκαλώντας απίστευτο γέλιο, ειδικότερα με τον χαρακτηρισμό του... κοντορεβυθούλη!

Φάρμα «Κλάμα» με Τζώρτζογλου και Ιατρόπουλο

Οργισμένος ο Τζώρτζογλου με τον Θεοδώρουλο - «Καταπατάς ιερά και όσια»

Σε ένα έντονο ξέσπασμα προχώρησε ο Στράτος Τζώρτζογλου, λίγο πριν μονομαχήσουν ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, για την παραμονή τους στην Φάρμα.

Ο Βασίλης διάλεξε ως δεύτερο μονομάχο τον Μιχάλη, μια επιλογή που προκάλεσε κύμα αντιδράσεων και σχολίων, ιδίως από τον Στράτο.

Αφού πρώτα το αγαπημένο δίδυμο τον «στόλισε», ο Σάκης Τανιμανίδης συγκέντρωσε στον αγώνα όλους τους παίκτες για να μονομαχήσουν.

Πριν όμως ξεκινήσουν οι δύο παίκτες, ο Στράτος ξέσπασε και δήλωσε πως κανονικά ο Βασίλης θα έπρεπε να αποχωρήσει από μόνος του απλά και μόνο από σεβασμό.

Φάρμα οργισμένος ο Τζώρτζογλου με τον Θεοδώρουλο

Αποχώρησε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος

Μια ακόμη αποχώρηση παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Φάρμας, μετά μονομαχία του Βασίλη Θεοδωρόπουλου και του Μιχάλη Ιατρόπουλου.

Οι εντάσεις και οι καυγάδες έκαναν για ακόμη μια φορά την εμφάνιση τους στο ριάλιτι περιπέτειας, με αφορμή αυτή την φορά την επιλογή του Βασίλη να διαλέξει να μονομαχήσει με τον Μιχάλη, παρόλο που τον θεωρεί σαν «πατέρα» του.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου έδειξε σε όλο το επεισόδιο πόσο εξοργίστηκε με την απόφαση αυτή, καθώς ο Μιχάλης είναι ο κολλητός του μέσα στο παιχνίδι.

Ο Σάκης Τανιμανίδης λοιπόν συγκέντρωσε τους παίκτες στον αχυρώνα προκειμένου να μονομαχήσουν, με τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο τελικά να κερδίζει τόσο τα αγωνίσματα όσο και την παραμονή στο παιχνίδι, με τον Μιχάλη να αποχαιρετά την εμπειρία αυτή.

Φάρμα αποχώρηση