Έλα στη θέση μου 26/4: Ο Λεωνίδας παίρνει το μήνυμα του Βλάση και καταλαβαίνει ότι βρίσκεται σε κίνδυνο

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έλα στη θέση μου 26/4: Ο Λεωνίδας παίρνει το μήνυμα του Βλάση και καταλαβαίνει ότι βρίσκεται σε κίνδυνο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Έλα στην θέση μου, με τον Λεωνίδα να παίρνει το κωδικοποιημένο μήνυμα του Βλάση.

Αυτά θα δούμε σήμερα, 26 Απριλίου, στο Έλα στη θέση μου

Ο Λεωνίδας καταλαβαίνει ότι βρίσκεται σε κίνδυνο. Όλη η παρέα της αυλής ενώνει τις δυνάμεις της για να ψάξει τον εξαφανισμένο Βλάση, αλλά το ίδιο κάνει και ο Αργύρης, παριστάνοντας τον σύμμαχό τους.

Εν τω μεταξύ, η Κέντρα βρίσκει νέους τρόπους να ζήσει ανενόχλητη τον έρωτά της με τον Φώτη, ενώ ο Αχιλλέας προσπαθεί με κάθε τρόπο να δείξει στη Ρενάτα ότι τη διεκδικεί.

Την ίδια ώρα όμως που όλοι ασχολούνται με τις έρευνες για τον εντοπισμό του Βλάση, η Σύλβια έχει κάποια άσχημα νέα από τη Σαμόα, ενώ ο Μάρκος πέφτει αναίσθητος μπροστά στη Λατάνια και τον Ζαχαρία. Στο μεταξύ, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε να αποχωρεί και η Αθηνά Οικονομάκου από την σειρά!

Έλα στη θέση μου 26/4

Τι θα δούμε αύριο, 27 Απριλίου

Η Θάλεια καταφέρνει να βρει το αυτοκίνητο του Βλάση και η αστυνομία αρχίζει να ψάχνει για αποτυπώματα. Ο Αργύρης λέει στον Βλάση πώς γνώρισε τη Θάλεια, με αντάλλαγμα να μάθει πού βρίσκονται τα λεφτά. Ο Αχιλλέας υποψιάζεται πως ο Μάρκος παίζει θέατρο για να κερδίσει ξανά τη Ρενάτα, την ώρα που ο Φώτης και η Κέντρα αποφασίζουν να βγάλουν τις βέρες τους.

Έλα στη θέση μου (27-29/4)

Πώς θα αντιδράσει ο Αχιλλέας όταν μάθει πως η Κέντρα δεν φοράει πια βέρα; Θα καταφέρει ο Βλάσης να παραπλανήσει τον Αργύρη και να κερδίσει χρόνο μέχρι να τον βρουν;