Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Πεθαίνει ο Μιλτιάδης!

Ακόμη 2 πρωταγωνιστές πέφτουν νεκροί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Πεθαίνει ο Μιλτιάδης!

Ένα απίστευτο spoiler έκανε η εκπομπή Ευτυχείτε για την επιτυχημένη σειρά Άγριες Μέλισσες. 3 ηθοποιοί πρόκειται να βρουν θάνατο στο μεγάλο φινάλε. Ένας από αυτούς είναι και ο Μιλτιάδης, που μπαίνει στο ψυχιατρείο.

Σπύρος Σταμούλης, Γιώργος Γάλλος και Βασίλης Μπισμπίκης, φαίνεται πως είναι τρεις από τους ηθοποιούς που δεν θα δούμε στο νέο κύκλο αφού... θα καταλήξουν νεκροί.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Γιάννη Πουλόπουλο, ο εισαγγελέας, ενώ ερευνά τον θάνατο του Θέμελη, επειδή έχει μπλέξει και η οργάνωση των χουντικών, θα του στήσουν παγίδα και θα τον σκοτώσουν.

Από την άλλη, ο Μιλτιάδης θα μπει στο ψυχιατρείο και οι σεναριογράφοι θέλουν να λυτρώσουν τον χαρακτήρα κι έτσι θα τον δούμε να πεθαίνει ηρωικά.

Ο Μάνος Βόσκαρης, όταν θα μαθευτεί ένα μεγάλο οικογενειακό του μυστικό, θα δώσει τέλος στη ζωή του όπως άλλωστε έχει γίνει γνωστό.

Επίσης, ο αγαπημένος ηθοποιός Σωτήρης Ταχτσόγλου μίλησε και για το ρόλο του στη σειρά, αποκαλύπτοντας μερικά ακόμα στοιχεία για το μέλλον του Δούκα.

Εκτός ΑΝΤ1 οι Άγριες Μέλισσες την Μεγάλη Εβδομάδα

Εκτός ΑΝΤ1 θα βρίσκεται τη Μεγάλη Εβδομάδα η επιτυχημένη σειρά Άγριες Μέλισσες. Το επόμενο και νέο επεισόδιο θα προβληθεί τη Δευτέρα του Πάσχα στις 22:00.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τη θέση τους θα πάρει ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ. Σήμερα, στις 22:45, ο ΑΝΤ1 θα προβάλλει σε Α’ Τηλεοπτική μετάδοση τη δραματική ταινία «Μαρία Μαγδαληνή», με τη Ρούνι Μάρα σε μια μοναδική ερμηνεία στον ομώνυμο ρόλο.

Άγριες Μέλισσες μισθοί

Συγκεκριμένα, από τη Μεγάλη Τρίτη έως και τη Μεγάλη Παρασκευή στις 21:00 και το Μεγάλο Σάββατο στις 23:00, έρχεται στις οθόνες μας το διαχρονικό τηλεοπτικό αριστούργημα «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ», που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη σειρά στο είδος της από το τηλεοπτικό κοινό. Από τη Μεγάλη Τρίτη έως και τη Μεγάλη Παρασκευή στις 23:00, θα προβάλλεται η μίνι σειρά «Η Βίβλος».

Τι και αν μια εβδομάδα ωστόσο η σειρά βρεθεί εκτός ΑΝΤ1, οι μισθοί των πρωταγωνιστών παραμένουν οι ίδιοι και είναι υψηλοί.