Masterchef 5 - Ιωάννης: «Ο χειρότερος χαρακτήρας για μένα που έχω δει είναι της Μαρίνας»

«Η στρατηγική της είναι πολύ άσχημη, πολύ κακή»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5 - Ιωάννης: «Ο χειρότερος χαρακτήρας για μένα που έχω δει είναι της Μαρίνας»

Με κέφια να θάψει κόσμο φαίνεται να ξύπνησε ο Ιωάννης Αυλωνίτης, καθώς δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef, στην αγαπημένη του φυσικά, Μαρίνα.

Σε μια συζήτηση που είχαν ο Διονύσης και ο Ιωάννης, λίγο πριν την νέα μαγειρική δοκιμασία, έβγαλαν, μαζί με τον καφέ, και το φτυάρι τους για μερικούς από τους συμπαίκτες του.

«Ο χειρότερος χαρακτήρας για μένα που έχω δει στο φετινό MasterChef είναι ξεκάθαρα της Μαρίνας. Είναι μια καλή μαγείρισσα αλλά η στρατηγική της είναι πολύ άσχημη. Είναι πολύ κακή. Όταν προσπαθείς να τα έχεις καλά με όλους, ενώ όλοι ξέρουν τι έχεις κάνει, βγαίνεις εσύ ο κακός και σε κοροϊδεύει μετά όλος ο κόσμος» είπε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης.

Από την μεριά του, ο Διονύσης -που τον έκραξε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου- δήλωσε: «Όσο δεν ακούω το όνομα μου στα «στοιχήματα» τόσο περισσότερο χαίρομαι γιατί πραγματικά θα βγάλω ψεύτες πάρα πολύ κόσμο».

Ιωάννης: «Να βρουν το θάρρος να τα πουν και μπροστά μου»

Σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef 5 ο Ιωάννης Αυλωνίτης, ο οποίος ήταν ένας από τους παίκτες που επέστρεψαν στον διαγωνισμό, εξήγησε πως διάβασε και είδε όλα όσα είχαν πει οι συμπαίκτες του για εκείνον και πως θα ήθελε πολύ να τα πουν και μπροστά του.

«Έκατσα και είδα όλα τα επεισόδια του MasterChef και όλα τα Κου Κου. Δεν με αγγίζουν καν, ειδικά αυτά που είναι πίσω από την πλάτη μου, μακάρι μια μέρα να βρουν το θάρρος να τα πουν και μπροστά μου. Λέω ξεκάθαρα για τη Μαρίνα, λέω ξεκάθαρα για την Κωνσταντίνα.

Εντάξει, λίγο η Λία αρχίζει και μου τα χαλάει. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα μαζί της. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ όλη αυτή την κλάψα, ότι θέλω να φύγω, δεν μπορώ κλπ, αλλά κατάφερε και μπήκε στους οκτώ. Άλλοι παρακαλάγανε για να είναι στους οκτώ κι εσύ που είσαι στους οκτώ δεν το εκτιμάς.

Στεναχωρήθηκα πολύ για την αποχώρηση της Μαρίας, με έχει ενοχλήσει πάρα πολύ. Ήταν το τελευταίο άτομο μέσα στο σπίτι που μου είχε μείνει που μπορούσα να μιλάω πολύ ελεύθερα. Είναι ένα μεγάλο πλήγμα αυτό για μένα, αλλά δυστυχώς πρέπει να το ξεπεράσω. Το ότι έφυγε δεν αλλάζει κάτι, μπορούμε πολύ εύκολα να τα πούμε έξω και αυτός είναι ο στόχος μας, είτε φιλικά, είτε να συνεργαστούμε», είπε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης.