Άγριες Μέλισσες - αποκλειστικό: Νέα εγκυμοσύνη; Η Λενιώ μητέρα;

Τι μάθαμε για την επόμενη σεζόν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες - αποκλειστικό: Νέα εγκυμοσύνη; Η Λενιώ μητέρα;

Ταξίδι του μέλιτος, λόγω των εξελίξεων στο Διαφάνι δεν πρόλαβαν να κάνουν κι αυτό ήταν το δικό μας δώρο στο πιο γλυκό ζευγάρι των “'Άγριων Μελισσών”. Η Ρίζω και ο Βασίλης, η Ελένη Καρακάση και ο Γιώργος Σουξές, φωτογραφίζονται για πρώτη φορά, λίγες μέρες μετά τον τηλεοπτικό τους γάμο, που ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή και για τους ίδιους.

Η αγάπη και ο έρωτας, ο γάμος με τους συντρόφους τους, οι... πεθερές, η απόρριψη και η ζήλια, η κρεβατομουρμούρα, η επεισοδιακή πρώτη τους γνωριμία στα τηλεοπτικά πλατό, η δικαίωση που έρχεται, οι ήρωες που θα βασανιστούν στα επόμενα επεισόδια, η τρίτη σεζόν, η επιτυχία και η σύγκριση με τον “'Άγνωστο Πόλεμο”. Οι δύο ηθοποιοί σε μια απρόβλεπτη εξομολόγηση στο YOU.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Γελάνε με την καρδιά τους, εφευρίσκουν απίστευτες ατάκες για να πειράξουν ο ένας τον άλλον, με την Ελένη να δίνει συνεχώς συμβουλές στον Γιώργο και εκείνος να αισθάνεται περήφανος για τη συναδελφική τους αλληλεγγύη. Και οι δύο είναι χαρούμενοι γιατί μετά από αρκετό καιρό ετοιμάζονται το καλοκαίρι να πατήσουν ξανά το θεατρικό σανίδι. Εκείνη με την παράσταση “Κάποτε στον Βόσπορο” και εκείνος με το έργο “Καλησπέρα κυρία Μπέμπα”. Αισθάνονται απόλυτα τυχεροί που η χημεία τους δημιούργησε ένα από τα πιο ιδιαίτερα τηλεοπτικά ζευγάρια των τελευταίων ετών και στη συνέντευξή μας ο ένας συμπληρώνει τον άλλον μοναδικά.

Όσα μας αποκάλυψαν για τις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες νέα σεζόν

Με τις δυσάρεστες εξελίξεις που φημολογείται ότι έρχονται στο Διαφάνι πόσο θα μείνουν ανεπηρέαστοι από τις εξελίξεις η Ρίζω και ο Προύσαλης; Θα κλονιστεί η σχέση σας από τα δεινά των άλλων;

Γ. Δεν πιστεύω να επηρεαστεί η μεταξύ μας σχέση. Η Ρίζω έτσι και αλλιώς τα ήξερε όλα όσα συνέβαιναν στο χωριό. Εγώ από την άλλη πλευρά προσπαθώ να κρατήσω τις ισορροπίες. Πιο πολύ ως άνθρωπος στενοχωριέται ο Προύσαλης με όσα συμβαίνουν παρά ως Διοικητής. Και η Ρίζω καταφέρνει να του συμπαραστέκεται πολύ καλά.

Ο θηλυκός Πουαρό της οικογένειας, η μαμά Δέσπω, γνωρίζει όσα έχουν συμβεί; Είναι σίγουρη για το ποιος σκότωσε τον Γιάννο και ποιος τον πατέρα της Λενιώς;

Γ. Νομίζω πως το μόνο που την ενδιαφέρει πια είναι η νύφη της!

Ε. Λογικά φαντάζεται τι έχει συμβεί αλλά δεν έχει αποδείξεις. Γι' αυτό και πολλές φορές έχει καθοδηγήσει στη δουλειά του τον γιο της.

Ο σκηνοθέτης της σειράς, ο Λευτέρης Χαρίτος, δήλωσε ότι θα έχουμε θανάτους. Θα έχουμε και συλλήψεις των ενόχων;

Ε. Μέχρι το σημείο που έχουμε διαβάσει το σενάριο δεν έχει έρθει ακόμα αυτή η δικαίωση.

Θα τη δώσει ο νόμος την δικαίωση ή θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους οι εμπλεκόμενοι;

Ε. Μπορεί και να συμβεί αυτό αλλά δεν το γνωρίζουμε ακόμα. Αυτό θα γίνει κυριολεκτικά στα τελευταία επεισόδια.

Αυτοβούλως δεν θα έρθει κανείς στο Τμήμα να παραδοθεί για όσα έχει κάνει, σε μια κρίση συνείδησης;

Γ. Όχι κανείς.

Το πιο ευτυχισμένο ζευγάρι στο τέλος θα παραμείνετε εσείς; Με όσα θα συμβούν που θα κλονίσουν όλες τις οικογένειες;

Γ. Νομίζω πως ναι, γιατί δεν έχουμε προβλήματα από το παρελθόν που να μας βασανίζουν.

Ε. Επίσης είμαστε και νιόπαντροι! Είμαστε ακόμα στα ντουζένια μας! (γέλια)

Θα έχουμε κάποια νέα εγκυμοσύνη στο Διαφάνι; Ενδεχομένως της Λενιώς;

Ε. Προς το παρόν δεν έχουμε νέα εγκυμοσύνη στη σειρά. Δεν ξέρω τι θα συμβεί όμως μέχρι το τέλος.

Αν σας ζητούσαν οι σεναριογράφοι να πείτε την γνώμη σας ή να δώσετε μια αίσθηση για το πώς θα θέλατε εσείς να είναι το τέλος των “Άγριων Μελισσών” τι θα τους λέγατε;

Ε. Θα ήθελα σίγουρα να δικαιωθεί η Ελένη, που είναι και το πιο βασανισμένο πρόσωπο στις “'Άγριες Μέλισσες”. Στο δραματικό φινάλε της σειράς θα ήθελα να υπάρχει αυτή η δικαίωση, γιατί έχει περάσει τα πάνδεινα, είναι πολύ βασανισμένη. Επίσης, αν μάθει πως ο πατέρας της δολοφονήθηκε για τα κτήματα, θα είναι ένα πολύ μεγάλο χτύπημα για εκείνη. Θέλω να έχει “happy end” στη ζωή της.

Την επόμενη σεζόν που η σειρά θα διαδραματίζεται πια στα χρόνια της Χούντας, θα έχουμε και μια πολιτική χροιά σε όσα συμβούν;

Γ. Νομίζω ότι θα αντιμετωπιστεί αυτή η περίοδος στο κοινωνικό της αντίκτυπο. Όπως την περίοδο που κυνηγούσαν τους Εβραίους και κάποιοι τους βοηθούσαν και τους έκρυβαν. Αλλά δεν το έχουμε ακόμα συζητήσει.

Δείτε εδώ backstage βίντεο από την συνέντευξή τους!

Περισσότερα στο νέο τεύχος You που κυκλοφορεί