Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ εκβιάζει τον Δούκα

Τον απειλεί πως θα τον καταγγείλει για τη δολοφονία του Θέμελη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ εκβιάζει τον Δούκα

Ο κόμπος φαίνεται πως φτάνει σιγά σιγά στο χτένι για την Ανέτ στις Άγριες Μέλισσες η οποία βλέπει τον αδερφό της να κάνει τη μία ύπουλη κίνηση μετά την άλλη χωρίς να μπορεί να αντιδράσει. Έτσι αποφασίζει να τον εκβιάσει πως θα πει τα πάντα για τον φόνο τον Θέμελη, αν και ο Μελέτης θα το έχει ήδη μάθει.

Οι απειλές της Ανέτ προς τον Δούκα στις Άγριες Μέλισσες

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε δημοσίευμα του περιοδικό MYtv για τις Άγριες Μέλισσες, η Ανέτ βρίσκεται ακόμη μια φορά ανάμεσα στα αδέλφια της και ανησυχεί πολύ για την κατάσταση του Μιλτιάδη. Ξέρει πως ο Δούκας είναι αδίστακτος και ικανός να κάνει τα πάντα προκειμένου να δει τον αδελφό τους να καταστρέφεται.

Έτσι, αποφασίζει να βγάλει κι εκείνη τα “όπλα” της και να περάσει στην αντεπίθεση. Εκβιάζει τον Δούκα ότι θα αποκαλύψει την αλήθεια για το φόνο του Θέμελη στην αστυνομία. Εκείνος πιστεύει πως δεν εννοεί όσα λέει, όμως η Ανέτ ζητάει συγκεκριμένο αντάλλαγμα για να μην κάνει πράξη τις απειλές της.

Άγριες Μέλισσες Ανέτ

Ο Δούκας είναι σε αδιέξοδο, αλλά σκέφτεται τρόπους να ξεγλιστρήσει και αυτή τη φορά, καθώς καταλαβαίνει ότι η Ανέτ ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει την απειλή της. Στο πλευρό του έχει ακόμα μια φορά τον Μελέτη, ο οποίος υπακούει σε όλες τις εντολές του. Ωστόσο, όσο οι μέρες περνούν, οι τύψεις και οι ενοχές πιέζουν την Ανέτ, καθώς τα μυστικά βαραίνουν μέσα της όλο και περισσότερο.

Δεν μπορεί να διαχειριστεί όλα όσα συμβαίνουν, αλλά και το γεγονός πως έχει καλύψει ένα τόσο μεγάλο έγκλημα όπως είναι ο φόνος ενός ανθρώπου. Από την άλλη, τη στεναχωρεί και η στάση του Μιλτιάδη, αλλά και το γεγονός πως ο Μελέτης συνεχίζει να πράττει όσα του λέει ο Δούκας.

Οι αγρότες εξαπατούν τον Δούκα για να τον καταστρέψουν

Καταιγιστικά είναι τα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες. Οι αγρότες παίρνουν την απόφαση να εξαπατήσουν τον Δούκα, με σκοπό να τον καταστρέψουν για να μην γίνει άρχοντας του Διαφανιού.

Σύμφωνα με την Σοφία Τσίρκα και το περιοδικό Tv O Clock, όλα αρχίζουν όταν ο Μιλτιάδης καταστρέφει τα εγκαίνια του εργοστασίου του Δούκα. Τότε ο τελευταίος μαζί με τον Μελέτη αποφασίζουν να απαλλαγούν από την παρουσία του και να τον βγάλουν από τη μέση.

Ο Αχιλλέας προσφέρει για ακόμη μια φορά τις υπηρεσίες του στον Δούκα, κάνοντας του μια πρόταση που θα τον φέρει ένα βήμα πριν γίνει ο κυρίαρχος ολόκληρου του Διαφανίου. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, οι αγρότες του συνεταιρισμού πιέζουν την Ελένη να προχωρήσουν την απάτη με τα καπνά εναντίον του Δούκα, προκειμένου να αποζημιωθούν για τις σοδειές τους. Η ελένη θέλει να εκμεταλλευτεί την απουσία του Μιλτιάδη και να τους αλλάξει γνώμη, αλλά δεν τα καταφέρνει.

Άγριες Μέλισσες spoiler Δούκας

Έτσι τις επόμενες μέρες, οι αγρότες του συνεταιρισμού παίρνουν μια παράτολμη απόφαση, ενώ η μεγάλη αδερφή Σταμίρη καταφεύγει σε μια γυναίκα που μπορεί να αποδειχθεί η σωτηρία τους και να απεμπλακούν απ’ τα δεσμά του Δούκα. Μετά την κίνησή τους να πουλήσουν τα καπνά τους κρυφά από τον Δούκα, στον συνεταιρισμό επικρατεί φόβος μήπως ο Σεβαστός ανακαλύψει πως τον κορόιδεψαν, καθώς ξέρουν καλά πως θα γυρέψει εκδίκηση.

Από την άλλη έχουμε ένα σούπερ αποκλειστικό που αφορά την Λενιώ. Θα μείνει τελικά έγκυος στο παιδί του Λάμπρου;