8 Λέξεις: Άσχημη συνάντηση για Μάγδα και Ελισάβετ - «Δεν ντρέπεσαι; Παλιοτσουλ@κι»

Πλακώνονται στο ξύλο Αιμίλιος και Έκτορας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
8 Λέξεις: Άσχημη συνάντηση για Μάγδα και Ελισάβετ - «Δεν ντρέπεσαι; Παλιοτσουλ@κι»

Απανωτά είναι να χτυπήματα για τον Αιμίλιο στις 8 Λέξεις, καθώς εκτός από τα οικογενειακά θέματα που προέκυψαν με την απιστία του προς την Μάγδα, τώρα καλείται να έρθει αντιμέτωπος με αποκαλύψεις και ένα ζοφερό επαγγελματικό μέλλον.

Ο Εκτορας έχει φτάσει στα όριά του με τον πόλεμο που έχει κηρύξει ο Αιμίλιος με το κανάλι στον Μιχαήλ και το κόμμα και αποφασίζει να δράσει άμεσα. Ετσι δίνει μια συνέντευξη στο ραδιόφωνο και αποκαλύπτει όλη την απάτη του Αιμίλιου με το βραβείο.

Μετά την αποκάλυψη του Εκτορα, έχει προκληθεί μεγάλος σάλος και φυσικά τα νέα φτάνουν και στο «μεγάλο αφεντικό». Ο Ακης μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον Αιμίλιο και γίνεται έξαλλος μαζί του: «Ρε, το λαμόγιο, που μας πούλησε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Θα τον διαλύσω! Δεν γεννήθηκε ο άνθρωπος που θα με κοροϊδέψει εμένα. Ο τύπος έχει τελειώσει και δεν το ξέρει», μονολογεί. Από την άλλη, η Κατερίνα επιτίθεται στον Μιλτιάδη.

Την ίδια στιγμή ο Αιμίλιος κρύβεται από όλους και μένει στο σπίτι του κάνοντας ότι είναι άρρωστος, καθώς δεν θέλει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του.

Στο μεταξύ ο Ακης δεν περιμένει τίποτα, ούτε καν κάποια εξήγηση από τον Αιμίλιο και τον διώχνει κακήν κακώς από το κανάλι, ενώ αμέσως ψάχνει να βρει το πρόσωπο που θα τον αντικαταστήσει: «Να φέρετε άλλον στη θέση του, σήμερα κιόλας. Θέλω τον καλύτερο, όχι πάλι κανένα λαμόγιο σαν κι αυτό. Να τον περάσετε από ψιλό κόσκινο, το καταλάβατε;», ζητάει από τους συνεργάτες του.

Η μοιραία συνάντηση Μάγδας - Ελισάβετ & το άγριο ξύλο στις 8 Λέξεις

8 Λέξεις Ελισάβετ Μάγδα τσακωμός

Στο μεταξύ και η Ελισάβετ δεν μένει αμέτοχη σε όλα όσα συμβαίνουν. Αισθάνεται διπλά απογοητευμένη από τον Αιμίλιο, ο οποίος εκτός από την καρδιά της είχε κερδίσει και την εκτίμησή της σε σχέση με τη δουλειά του.

Ομως δεν φτάνουν μόνο αυτά τα γεγονότα για να καταρρακωθεί, καθώς λίγο αργότερα η Μάγδα συναντάει τυχαία την Ελισάβετ και βγαίνει εκτός εαυτού: «Δεν ντρέπεσαι να εμφανίζεσαι μπροστά μου, παλιοτσουλάκι;», της λέει και τη βρίζει ακόμα χειρότερα.

Αυτή η σκηνή κάνει την Ελισάβετ να ντραπεί πολύ για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, ενώ καταλαβαίνει πως σ’ αυτή την ιστορία είναι η μεγάλη χαμένη, καθώς ο Αιμίλιος θα μείνει με τη γυναίκα του. Την ίδια στιγμή ο Αιμίλιος αποφασίζει να «βγει απ’ το καβούκι του» και δράσει. Επίσης, θα έχουμε νέα κρίση στον γάμο του Οδυσσέα και της Έρσης

Ετσι, βρίσκει τον Εκτορα για να του εκφράσει παράπονα: «Γιατί το έκανες αυτό, ρε; Με κατέστρεψες, το έχει καταλάβει; Τι κέρδισες με αυτό, πες μου», του ζητάει τον λόγο. Ο Εκτορας αγριεύει: «Ζητάς και τα ρέστα; Σε είχα προειδοποιήσει να κόψεις τα βρόμικα παιχνίδια. Το θυμάσαι μήπως;», του απαντάει και η συνάντηση ξεφεύγει καθώς οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια, παίζοντας άγριο ξύλο.