Elif: O Ταρίκ διατάζει να σκοτώσουν την Μελέκ και όσους την βοηθάνε

Όσα θα δούμε σήμερα στο STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: O Ταρίκ διατάζει να σκοτώσουν την Μελέκ και όσους την βοηθάνε

Καταιγιστικό είναι το σημερινό 3/5 επεισόδιο της σειράς Elif, καθώς θα δούμε τον Ταρίκ να διατάζει να σκοτώσουν με το που βρουν οι άντρες του την Μελέκ, αλλά και όσους βρίσκονται στο πλευρό της και την βοηθάνε.

Όσα θα δούμε σήμερα στην σειρά Elif του STAR

Η Σουρεγιά δεν έχει ακόμα αποφασίσει αν θα συνεργαστεί με τον Κερέμ αλλά εκείνος το θέλει πολύ. Οι άντρες του Ταρίκ τον ενημερώνουν πως έχουν νέες πληροφορίες για τη Μελέκ.Ο Ταρίκ έχει μια σύσκεψη με τον Κερέμ και το τμήμα σχεδιαστών αλλά θέλει να την αποφύγει για να πάει να συναντήσει τους ανθρώπους του. Ενημερώνει τη Φιλίζ πως πρέπει να φύγει.

Ο Κερέμ περιμένει να έρθει η Σουρεγιά για τη σύσκεψη και απογοητεύεται όταν βλέπει την ώρα να περνάει και να μην εμφανίζεται. Όμως τελικά η Σουρεγιά έρχεται και ο Κερέμ ενθουσιάζεται. Τη συστήνει σε όλους ως τη νέα διευθύντρια του δημιουργικού τμήματος. Ο Γιουνούς και η Μπιρτσέ χαίρονται με τα νέα και πιστεύουν πολύ στις ικανότητες της Σουρεγιά.

Ο Κερέμ κάνει και μια δεύτερη ανακοίνωση και τους λέει πως η εταιρία θα ασχοληθεί και με τα παιδικά παπούτσια. Αν και είναι μια νέα αρχή για την εταιρία, ο Κερέμ πιστεύει πως θα έχουν επιτυχία και θα είναι εκείνος υπεύθυνος τους νέου εγχειρήματος.

Elif εξελίξεις 3/5

Ο Ταρίκ συναντάει τους άντρες του και του λένε πως η Μελέκ έμενε σε ένα παλιό σπίτι, που κατεδαφίστηκε και τα ίχνη της έχουν χαθεί.

Ο Ταρίκ πιστεύει πως η Μελέκ δέχεται βοήθεια από κάποιον και ζητάει από τους άντρες του να βρουν τη Μελέκ και να τη σκοτώσουν μαζί με όποιους τη βοηθάνε, αφού γνωρίζει πως είναι ζωντανή. Η Ζουλιντέ λέει στον Σαφάκ την ιστορία της Μελέκ και της Ελίφ.

Ο Σαφάκ ανησυχεί για τη Ζουλιντέ γιατί ίσως η Μελέκ να βρίσκεται σε κίνδυνο, συνεπώς και εκείνη με τον Εμιρχάν. Της λέει πως δεν θα αφήσει κανέναν να της κάνει κακό. Η Ζουλιντέ νιώθει όμορφα και της αρέσει ο τρόπος που την προστατεύει ο Σαφάκ.

Ο Σαφάκ θέλει να της κρατήσει το χέρι αλλά εμφανίζονται τα παιδιά και δεν το τολμάει. Ο Κερέμ εξομολογείται στη Σουρεγιά τους φόβους του για το νέο επιχειρηματικό του βήμα. Η Σουρεγιά τον υποστηρίζει και του λέει πως τον εμπιστεύεται και δεν πρέπει να ανησυχεί, όλα θα πάνε καλά.

Τα αισθήματα του Κερέμ για τη Σουρεγιά γίνονται κάθε μέρα πιο δυνατά. Και ο Γιουνούς όμως νιώθει μεγάλη έλξη για την Μπιρτσέ. Η Μπιρτσε έχει μια νέα ιδέα για την προώθηση των παιδικών παπουτσιών.

Ο Ταρίκ ανακαλύπτει τη Μελέκ

Στην Elif, η Βεϊσέλ αποφασίζει να ψάξει την αλήθεια για τη Μελέκ και ανακαλύπτει πως κάποιος την κυνηγά να της κάνει κακό! Την ίδια ώρα και ο Ταρίλ ανακαλύπτει πού βρίσκεται και δίνει εντολή στους άντρες του να τη φέρουν μπροστά του. Στο μεταξύ η Παρλά αποφασίζει να αλλάξει στάση απέναντι στον Κερέμ μήπως και καταφέρει να κερδίσει την καρδιά του.

Η Μελέκ θυμάται το όνομα μιας πόλης και είναι σχεδόν βέβαιη πως εκεί θα βρίσκεται η κόρη της! Ετσι αποφασίζει να φύγει κρυφά απ’ όλους για να τη βρει. Ομως δεν τα καταφέρνει και γυρίζει πίσω στο σπίτι της Ζουλιντέ, η οποία φοβάται πως η Μελέκ θα προσπαθήσει να φύγει ξανά και ανησυχεί, αλλά εκείνη τη διαβεβαιώνει πως δεν θα το ξανακάνει.

Στο μεταξύ ο Βεϊσέλ και η Τουλάι χαίρονται που η άτυχη γυναίκα αρχίζει σιγά-σιγά να θυμάται, αλλά οι ελπίδες να βρεθεί η Ελίφ ζωντανή είναι λίγες.

Ομως τα νέα που μαθαίνει δεν είναι καθόλου ευχάριστα καθώς ο Βεϊσέλ τηλεφωνεί στη γυναίκα του και της λέει: «Τουλάι, κάτι άσχημο συμβαίνει! Τον Γιαχά δεν θα τον βρούμε ποτέ, έμαθα πως σκοτώθηκε! Φοβάμαι πως ο θάνατός του έχει να κάνει με τη Μελέκ! Κάποιος θέλει να της κάνει κακό και καλό θα είναι να μην την αφήνουμε στιγμή μόνη της».

Η Τουλάι τρομάζει: «Ποιος θέλει να της κάνει τόσο μεγάλο κακό και γιατί; Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί μαζί της για να μην καταλάβει τίποτα και συμβεί κάτι χειρότερο».

Elif 28/4

Ο Κερέμ, ο Γιουνούς, η Σουρεϊγιά και η Μπιρτσέ σχεδιάζουν να πάνε να δειπνήσουν, όταν έρχεται στην εταιρεία η Παρλά για να κάνει έκπληξη στον Κερέμ. Ομως εκεί την περιμένει δυσάρεστη έκπληξη όταν εισβάλει στο γραφείο του και βλέπει τη Σουρεϊγιά. Ο Κερέμ της λέει πως σκοπεύουν να πάνε να δειπνήσουν και η Παρλά νομίζει πως θα είναι οι δυο τους και φεύγει. Σε έξαλλη κατάσταση τηλεφωνεί στη Χουμεϊρά και εκείνη καταλαβαίνει πως η Παρλά είδε μαζί τον Κερέμ με τη Σουρεϊγιά.

Στο γραφείο του Γιουνούς, η Μπιρτσέ λέει στον Κερέμ και τη Σουρεϊγιά πως ταιριάζουν πολύ. Ο Γιουνούς κάνει παρατήρηση στην Μπιρτσέ γιατί δεν το θεωρεί σωστό από έναν επαγγελματία να κάνει τέτοιου είδους σχόλια. Η κοπέλα νιώθει ντροπή και ζητάει συγγνώμη.

Ωστόσο, αργότερα και οι τέσσερις πηγαίνουν να δειπνήσουν σε ένα καλό εστιατόριο. Την ίδια ώρα η Παρλά πηγαίνει στην έπαυλη και μιλάει άσχημα για τη Σουρεϊγιά στη Ματσιντέ αρχικά και μετά στη Χουμεϊρά, μέχρι που εκείνη κουράζεται. Ομως δίνει μια συμβουλή στην Παρλά, να είναι πιο άνετη και χαλαρή και να αλλάξει συμπεριφορά: «Είσαι τελείως διαφορετική από αυτό που αρέσει στον Κερέμ! Προσπάθησε να βρεις ένα κοινό στοιχείο με εκείνον ώστε να τον κερδίσεις! Με τη Σουρεϊγιά μεγάλωσαν μαζί και έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα».

Η Παρλά καταλαβαίνει πως η Χουμεϊρά έχει δίκιο. Ο Κερέμ και η Σουρεϊγιά επιστρέφουν στην έπαυλη μετά από την ωραία βραδιά που πέρασαν. Αν και είναι αργά δεν θέλουν να κοιμηθούν και έτσι πηγαίνουν στην κουζίνα να πιουν ζεστό γάλα, όπως έκαναν όταν ήταν παιδιά.