Άγριες Μέλισσες: Το μέλλον του Νικηφόρου στη σειρά

Η αποκάλυψη που έκανε στο Πρωινό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Το μέλλον του Νικηφόρου στη σειρά

Το πρωί της Τρίτης, ο Αναστάσης Ροϊλός, ο οποίος υποδύεται τον Νικηφόρο στις Άγριες Μέλισσες, μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, στον χαρακτήρα του αλλά και στο εάν έχει σκοπό να συνεχίσει και στην τρίτη σεζόν.

Ο ηθοποιός εξήγησε πως από την αρχή γνώριζε ότι ο χαρακτήρας του θα αποκτήσει μία πιο σκοτεινή πλευρά, ενώ την ίδια στιγμή τα προβλήματα στην οικογένειά του γίνονται όλο και μεγαλύτερα.

Οι δηλώσεις του Αναστάση Ροϊλού για τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες

«Ξέραμε από την αρχή ότι ο Νικηφόρος στην πορεία θα γίνει λίγο… παλιόπαιδο. Οι Άγριες Μέλισσες μας έχουν συνηθίσει σε ανατροπές. Δεν μπορώ να πω αν θα συνεχίσω στην τρίτη σεζόν.

Νιώθω ασφάλεια όταν είμαι στη σκηνή με ανθρώπους που εκτιμώ κι έχουν εμπειρία», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

Τι θα δούμε σήμερα στις Άγριες Μέλισσες

Τρίτη 4 Μαΐου - Επεισόδιο 133

Ο κόσμος του Μελέτη καταρρέει, μαθαίνοντας το αποτρόπαιο έγκλημα του Δούκα, όμως μια ακόμα αποκάλυψη θα τον συγκλονίσει. Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του; H Ανέτ καταρρακώνεται μόλις πληροφορείται τα άσχημα νέα. Στο μοδιστράδικο, οι γυναίκες βρίσκονται σε πυρετό εργασίας, ενώ η Ασημίνα αναλαμβάνει να βοηθήσει κι εκείνη στο νέο εγχείρημα της Ουρανίας.

O Νικηφόρος παίρνει τον γιο του και φεύγει για τη Λάρισα, όμως, το εγχείρημά του δεν πάει όπως το υπολόγιζε. Ο Μιλτιάδης προχωράει το σχέδιο εξαπάτησης του Δούκα, προκαλώντας την οργή του Λάμπρου. Ο Αλέξης έρχεται αντιμέτωπος με την Πηνελόπη. Θα καταφέρει ν’ αποσπάσει απ’ το στόμα της το ένοχο μυστικό; Μια άγρια συμπλοκή, στη μέση του χωριού, θα φέρει καινούρια αναστάτωση στο σπίτι των Σεβαστών.