House of Fame: Ξετρελάθηκαν οι παίκτες με την είσοδο της Ιωάννας Μαλέσκου στην Ακαδημία

Χόρεψε και τραγούδησε μαζί τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame: Ξετρελάθηκαν οι παίκτες με την είσοδο της Ιωάννας Μαλέσκου στην Ακαδημία

Λίγο απ' όλα είχε το σημερινό επεισόδιο του House of Fame και σίγουρα το highlight ήταν η είσοδος της Ιωάννας Μαλέσκου στην Ακαδημία, η οποία όχι μόνο μίλησε με τα παιδιά αλλά χόρεψε και τραγούδησε μαζί τους.

Η παρουσιάστρια αρχικά μάζεψε τους σπουδαστές στο σαλόνι και τους μίλησε για το πώς αντιμετωπίζουν την φήμη που έχουν αποκτήσει μέσα από το παιχνίδι καθώς και για το τι τους έχει λείψει από την κανονική τους ζωή.

Στη συνέχεια πήγε μαζί με τον Πάνο Μεταξόπουλο στην αίθουσα χορού και ανακοίνωσε στους σπουδαστές ποια ντουέτα θα ερμηνεύσουν, ενώ στη συνέχεια έκανε και πρόβα μαζί τους, αφού χθες είχε προηγηθεί η είσοδος των παλιών παικτών.

Η είσοδος του Χάρη Βαρθακούρη στο House of Fame

Στην Ακαδημία του House of fame μπήκε πριν από μερικές μέρες ο Χάρης Βαρθακούρης και παρέδωσε μαθήματα στον Γιώργο Ντίνο, ο οποίος στο live της επόμενης Παρασκευής θα ερμηνεύσει το κομμάτι του «Βράδια αξημέρωτα».

«Δεν το έχω δει ποτέ αυτό ως δουλειά, ως επάγγελμα δεν ήθελα να γίνω τραγουδιστής ποτέ, σαφώς ήθελα να ασχοληθώ με την μουσική και μόνο με την μουσική. Έχοντας ζήσει στο σπίτι ενός τραγουδιστή και ποιου τραγουδιστή μου δημιούργησε ένα κατάλοιπο ότι δεν θέλω να γίνω τραγουδιστής.

Ζήλευα τον παραγωγό του πατέρα μου τον Αχιλλέα τον Θεοφίλου, ο οποίος ουσιαστικά κινεί τα νήματα στην μουσική και έλεγα αυτό θέλω. Μία ημέρα με ρώτησε αν γράφω κομμάτια και του πάω τραγούδια, χωρίς να γράφω στίχους μόνο μουσική γράφω. Του τα πήγα σε κασέτα και μου λέει είναι καταπληκτικά τραγούδια πάμε να κάνουμε δίσκο του μπαμπά.

Έρχεται η εταιρεία και μου λέει Χάρη είναι αμαρτία να μην τραγουδήσεις και κάπως έτσι έγινα τραγουδιστής. Θεωρώ ότι είμαι μουσικός ένα συνθέτης, που είμαι τυχερός γιατί μπορώ να τραγουδήσω. Όλο αυτό για να σας πω ότι δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ το τραγούδι ως επάγγελμα», εξομολογήθηκε αρχικά ο Χάρης Βαρθακούρης στους σπουδαστές.