House of Fame: Μπήκε στην Ακαδημία ο Θέμης - «Πάγωσαν» οι παίκτες με την ανακοίνωση τους

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: Μπήκε στην Ακαδημία ο Θέμης - «Πάγωσαν» οι παίκτες με την ανακοίνωση τους

Μια έκπληξη φύλαγε η παραγωγή στους σπουδαστές στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame, μιας και εισέβαλλε ξαφνικά στην ακαδημία ο Θέμης, ενώ πριν μερικές μέρες είδαμε να μπαίνει στην Ακαδημία και ο Χάρης Βαρθακούρης.

Φυσικά, όλοι έμειναν κάγκελο μόλις τον είδαν και αμέσως έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν! Βέβαια αυτός είχε ετοιμάσει και μια φοβερή πλάκα.

Αφού πρώτα είπαν τα νέα τους, ο Θέμης συγκέντρωσε όλους τους παίκτες στο σαλόνι, προκειμένου να τους κάνει την ανακοίνωση βόμβα!

Ο ίδιος δήλωσε πως του δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία για να ξαναμπεί στην Ακαδημία και αν την δεχτεί, οι υπόλοιποι παίκτες μπαίνουν σε διαδικασία ψηφοφορίας για το ποιος θα είναι ο παίκτης του οποίου θα πάρει τη θέση στον διαγωνισμό.

Τότε όλοι πάγωσαν ενώ δήλωσαν στις κάμερες πως θα ήταν πολύ άδικο αυτό και δεν θα τους πήγαινε η καρδιά να ψηφίσουν κανένα!

Στο τέλος όμως, ο Θέμης τους αποκάλυψε πως πρόκειται για φάρσα και πως δεν κινδυνεύει η θέση κανενός!

Ο Obi έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά

Για δεύτερη φορά μπαμπάς έγινε ο Obi, ο πρώην παίκτης του “House of Fame”, που είχε εκπλήσσει τους κριτές με τις φωνητικές του ικανότητες.

Ο Obi μπορεί να αποχώρησε νωρίς από τη μουσική ακαδημία, όμως βιώνει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του, καθώς έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά.

Η σύζυγος του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και ο τραγουδιστής θέλησε να μοιραστεί το ευτυχές αυτό γεγονός με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Μιας και αναφέραμε το House of Fame, την, Δευτέρα, έγινε ο κακός χαμός!

Ο Obi δημοσίευσε μια φωτογραφία με το χεράκι της νεογέννητης κορούλας του και έγραψε: «Welcome to our lives mini hooman! 20/4/2021- A day we will never forget»

House of Fame ο Obi έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά