Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Καφέ της Χαράς (5/5): Η Βάλια κλέβεται με τον Μάνο

Όλα όσα θα δούμε το σημερινό επεισόδιο

Καφέ της Χαράς (5/5): Η Βάλια κλέβεται με τον Μάνο
TV24 05.05.2021 18:23
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Σήμερα θα δούμε στους δέκτες μας το προτελευταίο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Το Καφέ της Χαράς και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι για ακόμα μία φορά ραγδαίες αφού η Βάλια θα αφήσει τον Δημήτριο στην εκκλησία και θα κλεφτεί με τον Μάνο.

Το σημερινό επεισόδιο του Καφέ της Χαράς

Η ημέρα του γάμου ξημερώνει. Ο Περίανδρος ετοιμάζεται να συνοδέψει τη νύφη, γιατί η Χαρά τον παρακάλεσε να το κάνει εκείνος, αφού ο πατέρας της Βάλιας δεν μπόρεσε να έρθει. Έτσι κι αλλιώς αφού σκέφτονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, ο Περίανδρος θα γίνει πατριός της. Ενώ η Αρετή ετοιμάζεται να πάει στο γάμο, ο Μάνος εξαφανίζεται από το σπίτι και τον βλέπουμε να παίρνει ένα άλογο και να τρέχει σαν τρελός. Η Βάλια ντύνεται νύφη, αλλά είναι λίγο θλιμμένη.

Καφέ της Χαράς νέο επεισόδιο

Τη διάθεσή της θα φτιάξει το δώρο γάμου που της έκανε ο Περίανδρος, που δεν είναι άλλο από την επιστροφή του Τρελαντώνη. Η ώρα του γάμου πλησιάζει και όλοι περιμένουν στην εκκλησία τη νύφη. Ο Περίανδρος με το αυτοκίνητο και τη Βάλια νύφη πηγαίνουν προς τον χώρο του γάμου όταν μπροστά τους ξεπροβάλλει ο έφιππος Μάνος, κόβοντας την πορεία τους. Η Βάλια κατεβαίνει, προσπαθώντας να τον ηρεμήσει, αλλά τελικά κλέβεται μαζί του και φεύγουν με το άλογο - Δείτε εδώ το μεγάλο φινάλε της σειράς.

«Έτσι λοιπόν καταλήγει ένας μεγάλος έρωτας...»

Το Καφέ της Χαράς έφτασε στο τέλος του και την Πέμπτη πρόκειται να δούμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες το μεγάλο φινάλε. Λίγες ημέρες πριν ωστόσο, ο Χάρης Ρώμας έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Ο ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους δυο φωτογραφίες του Περίανδρου και της Χαράς και έκανε μια πολύ μικρή αποκάλυψη, ενώ μίλησε και με όμορφα λόγια για το σήριαλ που αγαπήθηκε περισσότερο από όλα.

«Έτσι λοιπόν καταλήγει ένας μεγάλος έρωτας. Πως ακριβώς; Θα το δείτε στο τέλος της σειράς την Πέμπτη μαζί με την κατάληξη της ιστορίας των άλλων αγαπημένων ηρώων.

Δεν περιγράφεται με λόγια τι σημαίνει για εμένα αυτή η σειρά, πόσα συναισθήματα με γέμισε, πόσες συγκινήσεις μου έδωσε και πόσες φιλίες μου χάρισε.

Αν και κάθε τέλος είναι πάντα δύσκολο με παρηγορεί που τελειώνει με μιά μεγάλη ομάδα πιστών, φανατικών τηλεθεατών και θέλω να ευχηθώ σε όλους.ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ,να ακολουθήσουν τον δρόμο που προτείνει το CAFE σαν τον μοναδικό γιά να έχει λόγο η ύπαρξη μας.Τον δρόμο της αγάπης!!!ΜΟΝΟ!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Χάρης Ρώμας. Ωστόσο, ένας αγαπημένος ηθοποιός επιστρέφει λίγο πριν το μεγάλο φινάλε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ευτυχία Φαναριώτη: «Στο Καφέ της Χαράς δεν υπάρχει τώρα η φρεσκάδα που είχε παλιά»

Καφέ της Χαράς: Αγαπημένος ηθοποιός επιστρέφει λίγο πριν το μεγάλο φινάλε

Share