Elif: Η Μελέκ συναντιέται με τον Κερέμ - Σε κίνδυνο η ζωή της

Όσα θα δούμε στην σειρά του STAR σήμερα 6/5

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Η Μελέκ συναντιέται με τον Κερέμ - Σε κίνδυνο η ζωή της

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, ο Κερέμ εντοπίζει την Μελέκ και βάζει μπροστά το σατανικό σχέδιο του. Η συνάντηση τους θα είναι επεισοδιακή.

Όσα θα δούμε σήμερα 6/5 στην σειρά του STAR, Elif

H Μπιρτσέ λέει στον Γιουνούς πως η Ράνα επέστρεψε στην εταιρία και πιστεύει πως η επιστροφή της έχει να κάνει με τη συνάντηση με τον Κούτσι.

Ο Γιουνούς λέει στον Κερέμ πως δεν του αρέσει αυτή η γυναίκα και ο Κερέμ του λέει πως εκείνος της ζήτησε να επιστρέψει.

Η Μελέκ θέλει να πάει μέχρι την αγορά αλλά η Ζουλιντέ της λέει πως ίσως είναι επικίνδυνο.Η Μελέκ είναι ενήμερη για τους κινδύνους αλλά είναι λυπημένη γιατί νιώθει φυλακισμένη. Η Ζουλιντέ πηγαίνει τον Εμιρχάν στο σχολείο και κλειδώνει την πόρτα. Η Σουρεγιά δουλεύει στην έπαυλη και η Ελίφ της πηγαίνει κουλουράκια. Βλέπει κάποιες φωτογραφίες από διαφημιστικά παιδιών και θυμάται όταν είχε βάλει το ωραίο της φόρεμα για τον γάμο της μητέρα της.

Ο Ταρίκ ενημερώνεται με ένα σημείωμα από τη Ράνα για την επιστροφή της στην εταιρία και εκπλήσσεται. Πηγαίνει στο γραφείο της και θέλει να μάθει γιατί γύρισε αλλά εκείνη δεν απαντάει στις ερωτήσεις του. Ο Ταρίκ της λέει πως δεν θέλει να την ξαναδεί και της ζητάει να φύγει.

Η Ράνα του λέει πως υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζει αλλά πριν προλάβει να δώσει εξηγήσεις, μπαίνει στο γραφείο ο Κερέμ.

Elif εξελίξεις

Ο Κερέμ την καλωσορίζει ξανά στην εταιρία και ο Ταρίκ ξεσπάει στο γραφείο του. Η επιστροφή της Ράνα στην εταιρία είναι απόφαση του Κερέμ και αυτό τον εξοργίζει ακόμα περισσότερο γιατί θεωρεί πως ο νεαρός κάνει ό,τι θέλει. Η Μελέκ πιστεύει πως χάνει το χρόνο της κλεισμένη στο σπίτι της Ζουλιντέ και πως πρέπει να αρχίσει να αναζητά ξανά την Ελίφ.

Βρίσκει τα κλειδιά και ανοίγει την πόρτα για να φύγει. Οι άντρες του Ταρίκ βρίσκονται έξω από το σπίτι που έμενε η Μελέκ ελπίζοντας να βρουν ένα στοιχείο για το που είναι τώρα. Η Μελέκ πηγαίνει στην παλιά της γειτονιά αναζητώντας την Ελίφ και βρίσκεται χωρίς να το ξέρει σε μεγάλο κίνδυνο.

Ένας από τους άντρες του Ταρίκ τον ενημερώνει πως βρήκαν τη Μελέκ και εκείνος τους δίνει εντολή να μην τη χάσουν από τα μάτια τους. Ένας από τους άντρες του Ταρίκ μιλάει με τη Μελέκ και της λέει πως θα τη βοηθήσει να βρει την Ελίφ. Η Μελέκ χαίρεται όταν το ακούει. Ο άντρας της λέει πως ξέρει έναν αστυνομικό που μπορεί να τη βοηθήσει.

Οι ελπίδες της Μελέκ αναπτερώνονται αλλά λίγο αργότερα αντιλαμβάνεται πως κάτι δεν πάει καλά και προσπαθεί να το σκάσει αλλά πέφτει πάνω στον Ταρίκ.

Λίγα λόγια για την 5η σεζόν της σειράς Elif

Τρεις μήνες αργότερα, η Μελέκ και η Ελίφ ζουν σε ένα μικρό σπίτι, μόνες, ευτυχισμένες. Η αδερφή της Ματζιντέ, η Κιγμέτ επιστρέφει μετά από 30 χρόνια για να την εκδικηθεί. Στο παρελθόν, ο σύζυγός της την εγκατέλειψε έγκυο και παντρεύτηκε την Ματσιντέ. Μαζί με τον γιο της Μαχίρ, καταστρώνουν κακά σχέδια εναντίον της οικογένειας Χακτανίρ. Ωστόσο, ο Μαχίρ συναντά τυχαία τη Μελέκ, την ερωτεύεται και αρχίζει να εγκαταλείπει τον κακό στόχο του.

Εν τω μεταξύ, η Κιγμέτ βάζει τη Μελέκ στη φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ. Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει με τα αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν τη κοπέλα του Ταρίκ, τη Ράνα, η οποία νωρίτερα κατέστρωνε σχέδια εναντίον τόσο των Χακτανίρ όσο και της Μελέκ αντί για την Κιγμέτ. Η Μελέκ αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Κιγμέτ στην Χιουμεϊρά και τον Κερέμ και όλα σχετικά με εκείνη αρχίζουν να αποκαλύπτονται. Τέλος, ο Μαχίρ ομολογεί στον Κερέμ ότι είναι γιος της Κιγμέτ. Η Ματζιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ από την ίδια και η κόρη της είναι η Ελίφ.

Αργότερα μαζεύονται όλοι στο σαλόνι και η Ματζιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στην μικρή Ελίφ. Τέλος, η Κιγμέτ μην μπορώντας να δεχτεί την ήττα της, πυροβολεί τους Μαχίρ, Κερέμ και Ματζιντέ. Αποκαλύπτει στον Μαχίρ ότι δεν είναι γιος του συζύγου της Ματσιντέ και ότι τον χειρίστηκε με αυτό το ψέμα για να επιτύχει το σχέδιο εκδίκησης. Η Ματζιντέ πεθαίνει, ο Κερέμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ενώ ο Μαχίρ υπέστη ένα τραύμα στον ώμο. Η Κιγμέτ συλλαμβάνεται. Ο Μαχίρ, η Μελέκ και η Ελίφ είναι τελικά μαζί και χαρούμενοι