Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φάρμα: Καυγαδάκι ανάμεσα στην Κυριακή και τον Ντούπη! Τι συνέβη;

Γιατί απομακρύνθηκαν οι δυο τους;

Φάρμα: Καυγαδάκι ανάμεσα στην Κυριακή και τον Ντούπη! Τι συνέβη;
TV24 08.05.2021 23:12
Από Youweekly Team

Πολύ κοντά φαίνεται πως έχουν έρθει η Κυριακή Κατσογρεσάκη και ο Κωνσταντίνος Μακρής ή αλλιώς Ντούπης, - ο οποίος είναι και μονομάχος -, και αυτό είναι ολοφάνερο από όλους πλέον, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που οι δύο παίκτες απομονώνονται από τους υπόλοιπους και κουβεντιάζουν.

Βέβαια, τις τελευταίες ημέρες φαίνεται πως η Κυριακή και ο Ντούπης έχουν απομακρυνθεί μεταξύ τους και δεν είναι τόσο καλή η σχέση τους, όσο θα ήθελαν.

Και στο αποψινό επεισόδιο, η όμορφη αεροσυνοδός και ο γοητευτικός αγρότης προσπάθησαν να μιλήσουν και να τα βρουν, ωστόσο η συζήτηση τους φαίνεται πως δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα…

«Με Τζώρτζογλου και Ιατρόπουλο η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά»

Ο Βασίλης Μαντζουράνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό όπου μίλησε για την αποχώρηση του από την Φάρμα, αλλά και τα όσα σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα στο ριάλιτι.

«Η Φάρμα έχει κανόνες που είναι δίκαιοι. Αν είσαι καλός στα αγωνίσματα δεν πρόκειται να φύγεις. Ότι μπορεί να ήθελε ο Μιχάλης να φύγω μπορεί να ισχύει αλλά δεν μπορείς να πεις ότι είναι στημένο. Δεν ευθύνεται κάποιος για το ότι φεύγεις», είπε αρχικά.

Στην συνέχεια είπε για τον Ιατρόπουλο: «Είχαμε μια πολύ καλή σχέση, όμως την τελευταία εβδομάδα είδα συμπεριφορές από εκείνον που δεν είχα συνηθίσει. Άλλα έλεγε σε εμένα ή στον Βασίλη κι άλλα έκανε μπροστά στις κάμερες. Είχες τους λόγους του, αλλά τη λύσαμε την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε.

Ο Μιχάλης έχει τον δικό του τρόπο να διαχειρίζεται τις καταστάσεις. Όταν έπρεπε να αποφασίσει τον πρώτο μονομάχο, κάτι που είναι δύσκολο, άρχισε να μιλάει με όλους. Αυτό δημιούργησε αναστάτωση και το παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος. Πάνω στις δουλειές, στο κομμάτι της αρχηγίας ήταν τέλειος, όμως στην απόφαση ήταν τελείως λάθος».

Όσον αφορά την σχέση Ιατρόπουλου - Τζώρτζογλου: «Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Δεν ξέρεις αν αγαπιούνται ή μισιούνται. Δεν έχω καμία άποψη». Ενώ, οικειοθελώς αποχώρησε η Παναγιώταρου γιατί δεν άντεξε όλα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τηλεθέαση (7/5): Πρώτη με διαφορά η Φάρμα στην prime time

Φάρμα: Αποχώρησε οικειοθελώς η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Share