MasterChef 5: Ο Παύλος «δίκασε» τον Διονύση

«Όταν κάνει κάτι που δεν είναι καλό ρίχνει αλλού την ευθύνη»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Ο Παύλος «δίκασε» τον Διονύση

Μια «μπηχτή» εναντίον του Διονύση έριξε ο Παύλος στο MasterChef, με τον ίδιο να αποκαλύπτει μπροστά στην κάμερα μια πτυχή του χαρακτήρα του συμπαίκτη του.

Οι δυο τους συνεργάστηκαν μαζί με τον Νίκο Σκορδάκη για την ομαδική δοκιμασία και άκουσαν εξαιρετικά λόγια σχετικά με το ορεκτικό. Αξίζει να σημειώσουμε, όμως, σε πάρα πολλές περιπτώσεις οι Διονύσης και Νίκος παρατηρούσαν τον Παύλο στις συνταγές, που εκτελούσε, θεωρώντας πως είναι αρκετά απλές.

Όταν, όμως, άκουσαν τα καλά λόγια ο Διονύσης δε σχολίασε κάτι και ο Παύλος, έτσι, απευθύνθηκε στην κάμερα, λέγοντας πως ο συμπαίκτης του... βγάζει την ουρά του, όταν κάτι δεν πάει καλά, ενώ στην αντίθεση περίπτωση επιχειρεί να οικειοποιηθεί την επιτυχία.

Το σχόλιο του Παύλου για τον Διονύση στο MasterChef 5

«Ο Αλέξανδρος θέλει εκεί που θα φτάσει, να φτάσει στρατηγικά, με τρικλοποδιές και κόλπα»

Το πρωί της Δευτέρας, η κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και συγκεκριμένα ο Γιώργος Κρικοριάν συνάντησε τον πολυσυζητημένο παίκτη του φετινού Masterchef, Νίκο Σκορδάκη.

Ο επίδοξος σεφ αναφέρθηκε στους συμπαίκτες του ενώ μάλιστα δε δίστασε να ρίξει τα καρφιά του για τον Αλέξανδρο Συνοδινό.

«Το χώρισμα που έκανε ο Αλέξανδρος ήταν τελείως στρατηγικό. Το παιδί θέλει εκεί που θα φτάσει, να φτάσει στρατηγικά, με τρικλοποδιές και κόλπα.

Δεν μπορεί να μαγειρεύει στα ίσα με δυνατούς αντίπαλους. Δεν μου άρεσε, σίγουρα, αλλά δεν πειράζει, ο Παύλος μια χαρά τα κατάφερε.

Τον έχω συνηθίσει τον Αλέξανδρο, όλο έτσι κερδίζει, πάντα βρίσκει τους αδύναμους αντιπάλους και με αυτόν τον τρόπο μπήκε στο παιχνίδι και με αυτόν τον τρόπο ξαναμπήκε».