Ήλιος: Η Αλίκη συλλαμβάνεται ως κύρια ύποπτη για την απόπειρα δολοφονίας της Μπέτυς

Όσα θα δούμε απόψε 11/5 στον ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ήλιος: Η Αλίκη συλλαμβάνεται ως κύρια ύποπτη για την απόπειρα δολοφονίας της Μπέτυς

Καταιγιστικό είναι το σημερινό 11/5 επεισόδιο της σειράς Ήλιος, καθώς η Αλίκη συλλαμβάνεται από την αστυνομία ως κύρια ύποπτη για την απόπειρα δολοφονίας κατά της Μπέτυς.

Όσα θα δούμε σήμερα στη σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος

Η Αλίκη συλλαμβάνεται ως κύρια ύποπτη για την απόπειρα δολοφονίας της Μπέτυς και περνά το πρώτο της βράδυ στο κρατητήριο.Ο Δημήτρης προσπαθεί να λύσει την υπόθεση που μοιάζει με άλυτο γρίφο, ενώ είναι βέβαιος για την αθωότητά της.

Ο Μηνάς πιάνει την Σαλκέμ, χωρίς να το μάθει κανείς και βάζει σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιο που θα εκτελέσει η Ορόρα, κάτω απ’ τη μύτη του Φίλιππου και της Διώνης. Ο Νικήτας οδηγείται στη φυλακή και η Λήδα τον επισκέπτεται…

Η σχέση της Αθηνάς με τον Γιάννη κλονίζεται μετά τον τραυματισμό της Μπέτυς. Όμως ο χρόνος αρχίζει να μετρά αντίστροφα για την Μπέτυ, αφού ο Δημήτρης είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει την αλήθεια.

Τι θα δούμε αύριο;

Τετάρτη 12 Μαΐου – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 157

Όλοι είναι αναστατωμένοι με τη σύλληψη της Αλίκης, η οποία υπερασπίζεται με όλη της τη δύναμη την αθωότητά της. Ο Φίλιππος καταλήγει στο νοσοκομείο και η εξέλιξη της υγείας του δεν δίνει ελπίδες. Το σχέδιο του Μηνά φαίνεται να προχωράει χωρίς εμπόδια… Η Ορόρα, όμως, καταθέτει εναντίον του Μηνά και η τύχη μόλις έχει αρχίσει να στρέφεται εναντίον του.

Ήλιος Δημήτρης

Η Λήδα ζητάει απ’ τον Δήμο να μην έχει ελπίδες για ένα κοινό μέλλον μαζί της… Αλλά κι η Αθηνά ξεκόβει αποφασιστικά με τον Γιάννη. Η Μπέτυ καταφέρνει να πείσει τον εισαγγελέα πως είναι θύμα του φθόνου της Αλίκης και δεν διστάζει να κατηγορήσει ανοιχτά την Αλίκη σε μια κοινή τους κατάθεση. Η Αλίκη αγανακτισμένη της επιτίθεται, χωρίς να σκεφτεί ότι η παρουσία του εισαγγελέα θα έχει άσχημες συνέπειες για την ίδια…