Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

MasterChef: Τζαμάλ, Διονύσης, Μαρίνα και Νίκος οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ο παίκτης που κέρδισε την πολυπόθητη τελευταία ασυλία

MasterChef: Τζαμάλ, Διονύσης, Μαρίνα και Νίκος οι υποψήφιοι προς αποχώρηση
TV24 11.05.2021 23:35
Από Youweekly Team

Με την ομαδική δοκιμασία ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο του Masterchef, την οποία κέρδισαν οι Κόκκινοι και ο Ιωάννης πήρε την ασυλία.

Ως εκ τούτου, ο Παύλος, ο Παναγιώτης, η Μαρίνα, ο Διονύσης και ο Νίκος έμειναν πίσω να περιμένουν τι τους έχουν ετοιμάσει οι κριτές για τη συνέχεια, με τον Πάνο Ιωαννίδη να ανακοινώνει ότι θα αγωνιστούν για ακόμα μία ασυλία.

Οι πέντε έπρεπε να φτιάξουν tacos σε 30 λεπτά.Τα tacos του Παύλου δοκίμασαν πρώτα οι κριτές και όπως φάνηκε άρεσαν αρκετά κι έτσι αναδείχθηκε ο νικητής της ασυλίας, με τους υπόλοιπους να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Ο παίκτης που κέρδισε την ασυλία και οι υποψήφιοι

«Ο Αλέξανδρος θέλει εκεί που θα φτάσει, να φτάσει στρατηγικά, με τρικλοποδιές και κόλπα»

Το πρωί της Δευτέρας, η κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και συγκεκριμένα ο Γιώργος Κρικοριάν συνάντησε τον πολυσυζητημένο παίκτη του φετινού Masterchef, Νίκο Σκορδάκη.

Ο επίδοξος σεφ αναφέρθηκε στους συμπαίκτες του ενώ μάλιστα δε δίστασε να ρίξει τα καρφιά του για τον Αλέξανδρο Συνοδινό.

«Το χώρισμα που έκανε ο Αλέξανδρος ήταν τελείως στρατηγικό. Το παιδί θέλει εκεί που θα φτάσει, να φτάσει στρατηγικά, με τρικλοποδιές και κόλπα.

Δεν μπορεί να μαγειρεύει στα ίσα με δυνατούς αντίπαλους. Δεν μου άρεσε, σίγουρα, αλλά δεν πειράζει, ο Παύλος μια χαρά τα κατάφερε.

Τον έχω συνηθίσει τον Αλέξανδρο, όλο έτσι κερδίζει, πάντα βρίσκει τους αδύναμους αντιπάλους και με αυτόν τον τρόπο μπήκε στο παιχνίδι και με αυτόν τον τρόπο ξαναμπήκε». Δείτε εδώ και τα highlights του προηγούμενου επεισοδίου, σε περίπτωση που το χάσατε!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef 5: «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός»

Σταύρος Βαρθαλίτης: Η αποκάλυψη για το μοίρασμα του επάθλου του MasterChef με τον Σταυρή

Share