MasterChef 5 trailer 13/5: Απίστευτη γκάφα για την Μαργαρίτα - "Το χταπόδι ξέχασα να βάλω"

Ένταση και στον εξώστη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 5 trailer 13/5: Απίστευτη γκάφα για την Μαργαρίτα -

Μαργαρίτα, Παύλος και Νίκος σήμερα 13/5 θα δώσουν σκληρή μάχη απόψε για να κερδίσουν την παραμονή τους στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR, MasterChef αλλά δυστυχώς ένας δεν θα τα καταφέρει και θα αφήσει την ποδιά του φεύγοντας.

Η αναμέτρηση θα είναι έντονη και οριακή κι ένα μοιραίο λάθος θα γίνει η αιτία για να έχουν ξεκάθαρη κρίση οι κριτές για το ποιος δεν θα συνεχίσει στο σπίτι! Όπως θα δείτε και στο trailer παρακάτω το άγχος των παικτών δεν θα σταθεί καθόλου καλός οδηγός. Κάποιος θα ξεχάσει να προσθέσει στο πιάτο του σημαντικά υλικά. Κάποιος θα το πάει σχεδόν ωμό. Τα σχόλια των κριτών καταιγιστικά.

Αν εχθές έκανε τόσο υψηλά νούμερα τηλεθέασης, σήμερα με την αποχώρηση λογικά θα χτυπήσει κόκκινο...

Stay tuned γιατί το Youweekly.gr θα επιστρέψει με νέο άρθρο σε λίγη ώρα για MasterChef spoil! Αν θέλετε να μάθετε ποιος αποχωρεί απόψε στο Youweekly.gr θα το διαβάσετε πρώτοι! Δεν έχουμε πέσει έξω σε Survivor spoils... θα διαπρέψουμε και στο ριάλιτι μαγειρικής, δεν γίνεται αλλιώς.

Το σημερινό 13/5 trailer του MasterChef

Αυτή είναι η 3άδα του τελικού

Μαργαρίτα Νικολαΐδη, Μαρίνα Ντεμολλάι, Αλέξανδρος Συνοδινός και Διονύσης Σαρακίνης είναι η τετράδα του τελικού. Ωστόσο o Αλέξανδρος θα είναι αυτός που δεν θα καταφέρει να φτάσει στην τελική 3άδα, δηλαδή μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό.

Άρα, Μαρίνα, Μαρίνα και Διονύσης θα μονομαχήσουν στις κουζίνες για να φτάσουν στο σημείο όπου θα μαγειρέψουν για το μεγάλο έπαθλό.