Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

8 Λέξεις: Οδυσσέας και Έρση χωρίζουν μετά από άγριο καβγά

Καταρρακωμένη, παίρνει να παιδιά και γυρίζουν στην Κέρκυρα

8 Λέξεις: Οδυσσέας και Έρση χωρίζουν μετά από άγριο καβγά
TV24 15.05.2021 08:00
Από Ελένη Ζουγανέλη

Στην σειρά 8 Λέξεις, όλα είναι έτοιμα για την έκθεση και αυτό που φοβόταν η Ερση έγινε... Ο Οδυσσέας μαθαίνει την αλήθεια για όσα έχουν γίνει πίσω από την πλάτη του και διαλύει τα πάντα. Την έκθεση, τη συνεργασία με τη Σύνθια, αλλά και την ίδια του τη ζωή!

Ολοι είναι ενθουσιασμένοι με την έκθεση του Οδυσσέα, που αναμένεται να αποτελέσει σπουδαίο γεγονός και θα απογειώσει την καριέρα του. Αντίθετα απ’ όλους, όμως, ο Οδυσσέας δεν δείχνει να χαίρεται και για μια ακόμα φορά αποφεύγει να υπογράψει τα συμβόλαια με τη Σύνθια, παρότι η έκθεση είναι έτοιμη για τα εγκαίνια. Την ίδια στιγμή ο Χορέν και ο Τζίμι έχουν έρθει στην Αθήνα για το μεγάλο γεγονός και η Ναυσικά τούς καλεί στο σπίτι της για δείπνο.

Ενώ, ακόμη ένα ζευγάρι που βρίσκεται στα όρια χωρισμού περνάει τραγικές στιγμές. Ο λόγος για την Μάγδα που χάνει το παιδί μετά από τροχαίο.

Για αυτό το λόγο στις 8 Λέξεις, Έρση και Οδυσσέας χωρίζουν

Αυτό όμως θα αποδειχθεί εκ των υστέρων μια πολύ κακή ιδέα, αφού ο Χορέν θα πει κάτι που θα εκθέσει την Ερση, θα αλλάξει τα πάντα στη σχέση της με τον Οδυσσέα και αυτή τη φορά τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Ο Χορέν, που είναι παρορμητικός αλλά που δεν ξέρει ότι η Ερση έχει ενεργήσει πίσω από την πλάτη του Οδυσσέα, αποκαλύπτει την αλήθεια και ο Οδυσσέας βγαίνει εκτός εαυτού με την ίντριγκα της Ερσης και της Σύνθιας και αντιδρά εν θερμώ.

8 Λέξεις Οδυσσέας Έρση χωρίζουν

Αφού τα λέει έξω από τα δόντια με τη Σύνθια, σκίζει το συμβόλαιο συνεργασίας: «Αυτή η έκθεση δεν πρόκειται να γίνει. Να την ακυρώσετε τώρα και δεν δέχομαι κουβέντα», τους λέει. Ολοι μένουν άναυδοι, ενώ η Ναυσικά δεν μπορεί να αντιδράσει γιατί ήταν εκ των προτέρων σίγουρη για το τι θα γίνει αν καταλάβει ο Οδυσσέας το παιχνίδι που του έπαιξαν.

Ωστόσο, η Σύνθια τον προειδοποιεί: «Αν κάνεις το λάθος και ακυρώσεις την έκθεση, να ξέρεις ότι αυτό θα σηματοδοτήσει το τέλος της καριέρας σου», του επισημαίνει, αλλά αυτός είναι αμετάπειστος: «Δεν με ενδιαφέρει για την καριέρα μου», της ξεκαθαρίζει στο τέλος. Από την άλλη, ο Άκης πετάει τον γιο του στο δρόμο.

Στο μεταξύ η Ερση προσπαθεί να τον μεταπείσει και κυρίως να μην αφήσει να χαλάσει η σχέση τους: «Το έκανα για το καλό σου, Οδυσσέα μου, για το καλό της καριέρας σου», επιμένει και μάλιστα αρνείται να του ζητήσει συγγνώμη: «Δεν βρίσκω τον λόγο να σου ζητήσω συγγνώμη. Εντάξει, μπορεί να σου είπα ένα μικρό ψέμα, αλλά αυτό δεν επηρεάζει σε τίποτα το αποτέλεσμα. Ολα έγιναν για το δικό σου καλό», ισχυρίζεται.

Ο Οδυσσέας όμως δεν μπορεί να καταλάβει και δεν θέλει να δεχτεί τις δικαιολογίες της: «Δεν με ενδιαφέρει, Ερση, γιατί το έκανες. Μου είπες ψέματα, έκανες πράγματα πίσω από την πλάτη μου και με κορόιδευες ότι δεν ξέρεις τίποτα για όσα ζητούσε η Σύνθια, ενώ εσείς μια χαρά τα είχατε κανονίσει. Για μένα, χωρίς εμένα. Αυτό δεν πρόκειται να το καταπιώ και απορώ πώς πίστεψες κάτι τέτοιο», της λέει της ζητάει να χωρίσουν: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω σε έναν γάμο που δεν υπάρχει ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη», της ξεκαθαρίζει!

Ολοι προσπαθούν να τον συνεφέρουν και να δικαιολογήσουν την Ερση, όμως ο Οδυσσέας δεν μπορεί με τίποτα να τη συγχωρέσει και εκείνη, καταρρακωμένη, παίρνει τα δίδυμα και επιστρέφει στην Κέρκυρα. Παράλληλα, ο Οδυσσέας ζητάει νομική συμβουλή από τον Εκτορα και δυστυχώς μαθαίνει ότι η Σύνθια Κίνλεϊ τον κρατάει στο χέρι και ότι η γκαλερί μπορεί να διεκδικήσει από αυτόν πολλά χρήματα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άννα Μπεζάν: «Ο κόσμος με βρίζει στον δρόμο, με φωνάζουν αντροχωρίστρα»

8 Λέξεις: Άσχημη συνάντηση για Μάγδα και Ελισάβετ - «Δεν ντρέπεσαι; Παλιοτσουλ@κι»

Share