Φάρμα - highlights 14/5: Τα "καυτά" πλάνα της Παναγιώταρου, τα γενέθλια της Κυριακής και οι υπηρέτες

Η Αλεξάνδρα η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φάρμα - highlights 14/5: Τα

Στο χθεσινό 14/5 επεισόδιο της Φάρμας, είδαμε τη νέα αρχηγό της εβδομάδας και τους καινούριους υπηρέτες. Ωστόσο, η Παναγιώταρου τράβηξε τα βλέμματα με τα "καυτά" της πλάνα. Από την άλλη ποιος παίκτης βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση;

Αυτά είναι τα 14/5 highlights της Φάρμας

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη η νέα αρχηγός

Σε μια αρκετά δύσκολη δοκιμασία κλήθηκαν να αγωνιστούν η Φένια και η Κυριακή, προκειμένου μια από αυτές να οριστεί η νέα αρχηγός της Φάρμας.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου όρισε ως πρώτη υποψήφια την Φένια ενώ αμέσως μετά οι υπόλοιποι παίκτες ψήφισαν την Κυριακή!

Γυναικεία λοιπόν υπόθεση η αρχηγία αυτής της εβδομάδας και οι δύο γυναίκες πάλεψαν για να την διεκδικήσουν, με την Κυριακή τελικά να τα καταφέρνει και κερδίζει τον τίτλο της αρχηγού!

Η Μαρία Μιχαλοπούλου η πιο δημοφιλής παίκτρια

Τον πιο δημοφιλή παίκτη ανακοίνωσε νωρίτερα ο Σάκης Τανιμανίδης, αμέσως μετά την μονομαχία της Κυριακής και της Φένιας για την αρχηγεία.

Αφού λοιπόν η Κυριακή κατάφερε και κέρδισε, όλοι οι παίκτες έκατσαν και περίμεναν να ακούσουν ποιος είναι ο παίκτης που ψήφισε περισσότερο ο κόσμος.

Τελικά, η πιο αγαπητή για αυτή την εβδομάδα βγήκε η Μαρία Μιχαλοπούλου, η οποία μάλιστα παίρνει αυτόματα και την ασυλία!

Χαμός με τα πλάνα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου όσο έκανε μπάνιο

Κόλασε τηλεθεατές και παίκτες η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία έκανε το πρώτο της μπάνιο με την βοήθεια της Μαρίας Μιχαλοπούλου!

Η όμορφη επιχειρηματίας έχει κάνει τρανταχτή την άφιξη της στο ριάλιτι περιπέτειας και έχει καταφέρει να σχολιαστεί από όλους!

Αυτή τη φορά η Αλεξάνδρα έβαλε το σέξι μαγιό της και έκανε μπάνιο, με τους άντρες της Φάρμες να δίνουν ρεσιτάλ με τα σχόλια τους, ειδικά με τον Ιατρόπουλο που δεν σταμάτησε να φωνάζει... Μύκονος!

Γενέθλια για την Κυριακή - Η έκπληξη που της ετοίμασαν

Τα γενέθλια της γιόρτασε η Κυριακή για πρώτη φορά σε τόσο διαφορετικές συνθήκες, αλλά οι συμπαίκτες της στην Φάρμα φρόντισαν να είναι αρκετά ιδιαίτερα.

Η όμορφη αεροσυνόδος κέρδισε την αρχηγία αυτής της εβδομάδας και μαζί με την Κάτια Δέδε κοιμήθηκαν στο δωμάτιο του αρχηγού.

Προτού όμως κοιμηθούν, ο Ντούπης με τον Μπιλάκο «μπούκαραν» μέσα κρατώντας ένα τυροπιτάκι, στο οποίο είχαν τοποθετήσει πάνω ένα κεράκι.

Η Κυριακή έμεινε έκπληκτη, καθώς ούτε η ίδια δεν θυμόταν ότι έχει τα γενέθλια της! Ωστόσο, ενθουσιάστηκε πάρα πολύ και ευχαρίστησε τα παιδιά για την όμορφη αυτή έκπληξη.

Ερωτικό καυγαδάκι μεταξύ Κυριακής και Ντούπη

Ένα ερωτικό καυγαδάκι μεταξύ της Κυριακής και του Ντούπη παρακολουθήσαμε, εξαιτίας μερικών χαρακτηρισμών της.

Το μεταξύ τους ειδύλλιο έχει αποκαλυφθεί εδώ και αρκετό καιρό, και το ενδιαφέρον ειδικά από την πλευρά του Ντούπη φαίνεται να είναι έντονο.

Ωστόσο, οι δυο τους αυτές τις μέρες δεν τα πάνε και τόσο καλά, και μια συζήτηση που είχε η Κυριακή με την Κάτια χειροτέρεψε ακόμα περισσότερα τα πράγματα!

Συγκεκριμένα, η όμορφη αεροσυνόδος τόνισε πως ο Κωνσταντίνος φαίνεται ανώριμος όσον αφορά τα συναισθηματικά του, μια δήλωση που έκανε έξαλλο τον ίδιο μόλις την έμαθε μετέπειτα!

Αμέσως ο ίδιος της ζήτησε εξηγήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με προσβάλλεις, βγαίνεις πανελλαδικά και λες αυτά που λες. Θες να μου πεις κάτι τέτοιο, έλα να το συζητήσουμε έξω και να δεις αν είμαι ώριμος ή ανώριμος. Δεν με ξέρεις κιόλας».

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση

Τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση όρισε η Κυριακή Κατσογρεσάκη, μιας και είναι η νέα αρχηγός.

Η Κυριακή λοιπόν αφού πρώτα όρισε ως υπηρέτες την Αλεξάνδρα και τον Κώστα, αμέσως μετά έπρεπε να επιλέξει έναν από τους δυο ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Τελικά, επέλεξε την Αλεξάνδρα, με την ίδια ωστόσο να αντιδρά, καθώς δεν βρίσκεται ούτε μια εβδομάδα μέσα στο παιχνίδι και ήταν πολύ νωρίς να την κρίνει για τις αποδόσεις της, ενώ αμέσως μετά ξέσπασε σε κλάματα.