House of fame - highlights 14/5: Η ανακοίνωση του τελικού, η Ζόζεφιν και η διπλή αποχώρηση

Όσα είδαμε στο χθεσινό live

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
House of fame - highlights 14/5: Η ανακοίνωση του τελικού, η Ζόζεφιν και η διπλή αποχώρηση

Ανατρεπτικό ήταν το χθεσινό επεισόδιο του House of Fame, καθώς είδαμε μια διπλή αποχώρηση, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό. Ενώ, η Ζόζεφιν τους μάγεψε όλους.

Αυτά είμαι τα 14/5 highlights του House of Fame

Η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε την ημερομηνία του τελικού

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ εμφάνιση στο live του House of fame η Ελένη Φουρέιρα, με την ίδια να προχωρά αμέσως σε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

Η όμορφη παρουσιάστρια λοιπόν δήλωσε πως το House of fame θα ολοκληρωθεί σε δύο εβδομάδες και σήμερα όπως ήδη γνωρίζουμε θα υπάρξει διπλή αποχώρηση!

«Απόψε η Ακαδημία ανατρέπει τα πάντα! Η αρνητική ψηφοφορία του σπιτιού δεν είναι πλέον σε ισχύ. Αμέσως μετά τη διπλή αποχώρηση, όλοι θα είστε στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού. Όλοι; Όλοι εκτός από έναν!

Απόψε οι κριτές θα διαλέξουν έναν από τους οκτώ μαθητές που θα πάει κατευθείαν στον τελικό! Οι υπόλοιποι επτά θα τεθείτε στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού για μία εβδομάδα. Μόνο πέντε θα φτάσουν στον τελικό».

Φοίβος σε Πηνελόπη: «Δεν γκάριζες σαν τις άλλες φορές»

Ρεσιτάλ με τις ατάκες του έδωσε ο Φοίβος .Στη σκηνή βγήκε λοιπόν η Πηνελόπη, που είναι και υποψήφια προς αποχώρησει, προκειμένου να ερμηνεύσει την επιτυχία της Νατάσας Μποφίλιου, «Εν λευκώ».

Αφού τελείωσε, ο Φοίβος προχώρησε στην κριτική του, με τον ίδιο παραδόξως να δηλώνει πως η παίκτρια τα πήγε πολύ καλά.

«Ήσουν πάρα πολύ καλή στο κουπλέ πραγματικά. Το ερμήνευσες, ήλεγχες τη φωνή σου, ήσουν αρκετά ψιθυριστή, έδωσες όλο το συναίσθημα. Είχες πολλά τονικά θέματα όταν ανέβηκες ψηλά αλλά δεν γκάριζες σαν τις άλλες φορές στα ψηλά.

Παραβλέπω τα τονικά, η ερμηνεία σου ήταν καλή. Μου άρεσε και όταν το φώναξες το κομμάτι γιατί έπρεπε να το φωνάξεις. Ήθελε το ξέσπασα. Μου άρεσε, παραβλέποντας πάντα τα τεχνικά».

House of Fame Φοίβος για Πηνελόπη

Όταν ο Φοίβος συνάντησε την JLo - «Μας κοίταγε από πάνω μέχρι κάτω, σαν να μας σκάναρε»

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αποκάλυψη προχώρησε ο Φοίβος, ο οποίος θέλησε να μοιραστεί με κοινό και παίκτες την συνάντηση που είχε στο παρελθόν με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Ο αγαπημένος συνθέτης λοιπόν αυτή τη φορά, με αφορμή το τραγούδι που είπε ο Jimmy Sion, του ήρθε στο μυαλό ένα ταξίδι που είχε κάνει στο Μαϊάμι με τον Σάκη Ρουβά, όπου μάλιστα είχε συναντηθεί και με την απόλυτη JLO.

«Αυτή η γυναίκα είναι μαγική, πανέμορφη. Χαζεύεις όταν τη βλέπεις. Την είχα δει στην πισίνα με μια φίλη της με όλα έξω, αλλά το πιο εντυπωσιακό ήταν στο ασανσέρ.

Ήμουν εγώ και η γυναίκα μου και μπήκε και εκείνη και μάλιστα ήταν και φοβερά θρασεία. Μας κοίταγε από πάνω μέχρι κάτω, σαν να μας σκάναρε».

Η Ζόζεζιν έβαλε φωτιά στη σκηνή με την εμφάνιση της

Η όμορφη τραγουδίστρια ερμήνευσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της αλλά και κομμάτια άλλων τραγουδιστών και έκλεψε όλες τις εντυπώσεις.

Μόλις τελείωσε το act της, η Ελένη Φουρέιρα της μετέφερε τα συγχαρητήρια της, με την Ζόζεφιν απευθυνόμενη στην Καίτη Γαρμπή να δηλώνει: «Όταν είχα πάει στην Panik, ήμασταν στο γραφείο και είδα τα 30 χρόνια Καίτη Γαρμπή και μου έκανε κλικ. Μακάρι να κάνω κι εγώ τόσους δίσκους. Είστε μια έμπνευση και μακάρι να με αξιώσει ο Θεός».

Το ίδιο φυσικά έκπληκτοι με την σκηνική της παρουσία έμειναν και οι υπόλοιποι κριτές και σπουδαστές, με τον Φοίβο λίγο νωρίτερα να μοιράζεται μια ενδιαφέρουσα ιστορία.

H διπλή αποχώρηση

Η αποχώρηση λοιπόν ήταν διπλή και τα ονόματα αυτών ήταν... Πηνελόπη και Γιώργος!