Masterchef 5 trailer 18/5: Φόβος και τρόμος η δοκιμασία αποχώρησης - «Αυτό το πιάτο είναι εκτός θέματος»

Ποιος θα αποχαιρετήσει οριστικά το παιχνίδι;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5 trailer 18/5: Φόβος και τρόμος η δοκιμασία αποχώρησης - «Αυτό το πιάτο είναι εκτός θέματος»

Μετά τα χθεσινά τους καμωμάτα, μια αρκετά δύσκολη και απαιτική δοκιμασία αποχώρησης περιμένει τους παίκτες του Masterchef 5, στο αποψινό (18/5) επεισόδιο.

Όπως μπορούμε να διακρίνουμε κι από το trailer, Κόκκινοι και Μπλε βάζουν τα δυνατά τους προκειμένου να ετοιμάσουν τα πιο πετυχημένα πιάτα, που θα τους δώσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ο χρόνος όμως τους πιέζει αρκετά και πολλοί δεν θα καταφέρουν να ετοιμάσουν αυτό που είχαν στο μυαλό τους, με την κριτική επιτροπή να μένει αρκετά απογοητευμένη.

Μάλιστα, ο Σωτήρης Κοντιζάς, χαρακτηρίζει κι ένα συγκεκριμένο πιάτο.. εντελώς εκτός θέματος!

Το 18/5 trailer του Masterchef 5

«Όλοι εκτός από Παύλο και Τζιοβάνι, πλησιάζουν τη Μαργαρίτα για να γίνουν αγαπητοί»

Το πρωί της Παρασκευής, λίγο μετά την αποχώρησή του από το MasterChef 5, ο Νίκος Σκορδάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στην φωλιά των Κουκου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Μαργαρίτα και στις κινήσεις που κάνουν οι παίκτες για να την πλησιάσουν.

«Μετά την αγάπη που έλαβα από τον κόσμο νιώθω ευλογημένος. Δεν το περίμενα και θέλω και δημόσια να τους ευχαριστήσω όλους. Όσο περίεργο και να ακουστεί, όποιο και να ήταν το αποτέλεσμα χθες για εμένα θα ήταν το ίδιο. Δεν στεναχωρήθηκα που έφυγα. Είχα πει από την αρχή ότι ήθελα να δείξω και τον μαγειρικό μου χαρακτήρα αλλά και τον «Νίκο». Θέλω να κερδίσει ή η Μαργαρίτα ή ο Τζιοβάνι.

Από την αρχή την ήθελε και αν δείτε της το είχα πει και όταν μαγειρεύαμε μαζί της είχα πει ότι πρέπει να φτάσει στον τελικό. Όλη η θετική ενέργεια που έχει θα τη βοηθήσω. Εκτός από τον Τζιοβάνι και τον Παύλο, δεν την αγαπάει κανένας στο παιχνίδι, δεν πρέπει να εμπιστεύεται κανέναν.

Τα υπόλοιπα παιδιά του σπιτιού άρχισαν να πηγαίνουν δίπλα της όταν είδαν ότι είναι ικανή. Οι φίλοι της έχουν φύγει όλοι. Είδαν την αγάπη που υπάρχει για τη Μαργαρίτα. Πολλοί θέλουν από το φως της», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Σκορδάκης.