Masterchef 5 highlights 17/5: Ιωάννης και Παύλος «επιτίθονται» στον Διονύση

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5 highlights 17/5: Ιωάννης και Παύλος «επιτίθονται» στον Διονύση

Εντάσεις και αρκετούς καυγάδες είχε το χθεσινό (17/5) επεισόδιο του Masterchef 5, με τον Παύλο να ξεσπά κατά του Διονύση, το ίδιο όμως και ο Ιωάννης.

Στο μεταξύ, αποκαλύφθηκε πως ο πατέρας του Παύλου είναι διακεκριμμένος σεφ!

Αυτά είναι τα 17/5 highlights του Masterchef 5

Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα του Διονύση

Ημέρα ομαδικής δοκιμασίας ήταν η χθεσινή στο MasterChef, με τους παίκτες να συντάσσονται μπροστά στους κριτές και τον Διονύση να έχει δικά του πλεονεκτήματα στη δημιουργία των δύο ομάδων.

Ο εν λόγω παίκτης είχε νικήσει στο τεστ δημιουργικότητας, με τους κριτές να του ανακοινώνουν τι αβαντάζ θα είχε. Αυτά ήταν αρκετά... κλασικά, καθώς θα ήταν ο πρώτος αρχηγός, θα έπρεπε να επιλέξει τον αντίπαλο αρχηγό, ενώ θα διάλεγε πρώτος συμπαίκτη, έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς έχουν απομείνει επτά και η ομάδα του θα είχε τέσσερις παίκτες έναντι τριών της αντίπαλης.

Οι κριτές, επίσης, τόνισαν πως πρόκειται για την τελευταία ομαδική δοκιμασία, με τους ηττημένους να πηγαίνουν κατευθείαν στη δοκιμασία αποχώρησης. Ο Διονύσης διάλεξε αντίπαλο αρχηγό τη Μαρίνα και συμπαίκτες τους Ιωάννη, Μαργαρίτα και Παύλο.

Για τη Μαρίνα, κάπως έτσι, θα διαγωνιστούν μαζί της οι Τζιοβάνι και Αλέξανδρος, με την πρώτη να έχει πρόβλημα στο πόδι της.

Ξέσπασε ο Παύλος κατά του Διονύση: "Η υπομονή μου μαζί του έχει σπάσει"

Την ομαδική δοκιμασία παρακολουθούμε στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, με τους παίκτες να συντάσσονται μπροστά στους κριτές και τον Διονύση να έχει δικά του πλεονεκτήματα στη δημιουργία των δύο ομάδων.

Ο Διονύσης διάλεξε στην ομάδα του τον Παύλο και ο τρόπος του όταν επέβλεπε τη δουλειά του δεν ήταν ο καλύτερος.

Είχε νεύρα όπως σημείωσε ο Παύλος και μιλούσε απότομα, κάτι που συνηθίζει όποτε δεν τον δείχνουν οι κάμερες.

"Γενικότερα έτσι μιλάει όταν έχει νεύρα. Έχει νεύρα 99% όταν δεν είναι μπροστά στις κάμερες. Δεν βγάζω άκρη και δεν θα ασχοληθώ. Έχω τεράστια υπομονή αλλά όταν σπάσει η υπομονή, πάει. Και η υπομονή μου με τον Διονύση έχει σπάσει", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παύλος

Ο Ιωάννης "καρφώνει" τον Διονύση: "Είναι τοξικός χαρακτήρας"

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef παρακολουθήσαμε την ομαδική δοκιμασία με αρχηγό των Κόκκινων το Διονύση, ύστερα από τα πλεονεκτήματα που του ανακοινώθηκαν, ο οποίος είχε στην ομάδα του τον Ιωάννη, τον Παύλο και τη Μαργαρίτα!

Οι συμπαίκτες του ωστόσο δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την αρχηγία του και μάλιστα ο Ιωάννηςπου είναι αρκετά κοντά στο MasterChef τον χαρακτήρισε ως τοξικό χαρακτήρα.

"O Διονύσης δεν είναι κακό παιδί αλλά έχει έναν τοξικό χαρακτήρα. Είναι ο χαρακτήρας που μονίμως γκρινιάζει, ένας χαρακτήρας που όπως λέω μου αρέσει το μπιπ αλλά στον χαβαλέ. Να σε πειράξω, να με πειράξεις. Ξέρεις τα όριά μου, ξέρω τα όριά σου. Μην τα ξεπεράσεις όμως κι ότι έχω πει μπροστά σου το ξέρεις κι ότι έχω πει πίσω σου, πρώτα θα το έχω πει μπροστά σου.

Περιπλέκει λίγο τα πράγματα, είναι τοξικό παιδί οπότε δεν μπορώ αν πω ότι είναι αδερφός ή φίλος, απλά κάνουμε παρέα μέσα στο σπίτι. Δεν είδα σήμερα να παίρνει δυναμικά την αρχηγεία του, μην επαναπαύεσαι ότι ένας Γιάννης και μια Μαργαρίτα μπορεί αν σου βγάλουν ένα καλό αποτέλεσμα. Τον είδα στεγνό από ιδέες.", δήλωσε χαρακτηριστικά!