MasterChef Highlights (18/5): Η απαιτητική δοκιμασία και οι επικές ατάκες του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef Highlights (18/5): Η απαιτητική δοκιμασία και οι επικές ατάκες του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Ακόμα ένα επεισόδιο του MasterChef 5 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (18/5) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights. Από την απαιτητική ομαδική δοκιμασία που δυσκόλεψε τους παίκτες, στις επικές ατάκες του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Αυτά είδαμε χθες στο επεισόδιο του MasterChef 5 (18/5)

«Πάγωσαν» οι παίκτες μόλις ανακοίνωσαν το ζητούμενο της δοκιμασίας οι κριτές

Δυσκολεύουν σιγά σιγά τα πράγματα για τους παίκτες του MasterChef 5. Στο σημερινό επεισόδιο, η τελική επτάδα ξεκίνησε την τελευταία ομαδική δοκιμασία για τον φετινό διαγωνισμό, η οποία ήταν εξαιρετικά απαιτητική.

Στο χθεσινό επεισόδιο, οι παίκτες επισκέφθηκαν το βουνό για το πρώτο μέρος της ομαδικής δοκιμασίας και σήμερα, μαζί με τους τρεις κριτές επισκέφθηκαν ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο.

Οι κριτές ανακοίνωσαν στους παίκτες πως έπρεπε να φτιάξουν τέσσερα πιάτα τα οποία θα ήταν βασισμένα στις 4 εποχές του χρόνου.

Η ατάκα του Κουτσόπουλου στη Μαρίνα που έκανε τους κριτές να δακρύσουν από τα γέλια!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μας έχει αποδείξει αρκετές φορές πως έχει φοβερή αίσθηση του χιούμορ και πως δεν χάνει ευκαιρία να τρολάρει τους διαγωνιζόμενους αλλά και τους κριτές όποτε μπορεί!

Το ίδιο έκανε και στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef μετά την ομαδική δοκιμασία μιας και είχε τα κέφια του και τους έκανε όλους να δακρύσουν από τα γέλια!

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που η Μαρίνα, η αρχηγός της μπλε ομάδας, πήγε στους κριτές και στους καλεσμένους τα πιάτα που έφτιαξε η ομάδα της, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έριξε την ατάκα φωτιά!

«Ποιος έστησε το πιάτο;» ρώτησε τη Μαρίνα και εκείνη απάντησε ότι το έστησε εκείνη μαζί με τον Τζιοβάνι. «Είναι σαν τον Μπάρνεϊ», της απάντησε ο κριτές και όλοι γέλασαν!