MasterChef 5: Ένταση στην κουζίνα - «Εγώ δεν συνεργάζομαι με τον Διονύση»

«Πάτησα πόδι...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Ένταση στην κουζίνα - «Εγώ δεν συνεργάζομαι με τον Διονύση»

Με εντάσεις ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5 μιας και οι κριτές κάλεσαν τους παίκτες να χωριστούν σε ζευγάρια και ο Παύλος έκανε τα πάντα για να μην πάει να μαγειρέψει μαζί με τον Διονύση μετά και από την κόντρα που υπήρξε μεταξύ τους στην ομαδική δοκιμασία.

Με το που έγινε η ανακοίνωση όλοι εκτός της Μαρίνας και του Αλέξανδρου, πήγαν γύρω από τη Μαργαρίτα και ο Ιωάννης επέμενε να πάνε μαζί. Η Μαργαρίτα δεν ήθελε να στεναχωρήσει κανένα και ζήταγε από τους υπόλοιπους να αποφασίσουν.

Ο Παύλος εκείνη τη στιγμή ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να πάει μαζί με τον Διονύση μιας και δεν μπορεί να συνεργαστεί μαζί του. Ο Ιωάννης, παρόλο που είναι φίλος του Διονύση επίσης δεν ήθελε να πάει μαζί του.

Τελικά, η Μαργαρίτα πήγε με τον Παύλο και άφησε τον Ιωάννη με τον Διονύση αν και δεν έκρυψε την ενόχλησή του με αυτό που συνέβη.

Οι εντάσεις πριν τη δοκιμασία του MasterChef 5

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Απόψε 20/5 ξεκινάει ο 1ος ημιτελικός του MasterChef 5. Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό και σύμφωνα με τις βαθμολογίες των κριτών, μέσα στο παιχνίδι βρίσκονται οι καλύτεροι μαγειρικά παίκτες. Οι αποχωρήσεις όμως συνεχίζονται.

Σήμερα ακόμη ένας παίκτης θα μας αποχαιρετήσει, αφού πρέπει να βγει η τελική πεντάδα με σκοπό να προχωρήσουμε προς τους φιναλίστ.

Τα spoiler είναι πολλά και γράφουν πως στο σημερινό επεισόδιο αποχωρεί ένας παίκτης που έχει φέρει πολλές αντιδράσεις από το Twitter, τσακωμούς και εντάσεις μέσα στο σπίτι του MasterChef 5.

Όπως σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, ο Ιωάννης είναι αυτός που θα πάρει την χαμηλότερη βαθμολογία και θα χαιρετήσει κριτές και συμπαίκτες.

MasterChef 5 spoiler 20/5 αποχώρηση