MasterChef 5 - Ιωάννης: «Δε ρίχνω τις ευθύνες στον Διονύση για την αποχώρησή μου»

Οι πρώτες δηλώσεις του μετά την έξοδό του από το παιχνίδι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5 - Ιωάννης: «Δε ρίχνω τις ευθύνες στον Διονύση για την αποχώρησή μου»

Το πρωί της Παρασκευής, ο Ιωάννης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από το MasterChef 5, στις σχέσεις του με τη Μαρία καθώς και στα όσα έγιναν ανάμεσα σε εκείνον και τον Διονύση στο τελευταίο επεισόδιο.

Οι δηλώσεις του Ιωάννη μετά την αποχώρηση από το MasterChef 5

«Δεν κρύβω πως είχα αδυναμία στη Μαρία. Είναι από τα άτομα που είχαμε τις καλύτερες σχέσεις στο σπίτι από τον πρώτο καιρό. Έχουμε πάρα πολλά κοινά. Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που όταν τη ρώταγα κάτι θα μου έλεγε αυτό που δεν ήθελα να ακούσω», είπε αρχικά.

Σχετικά με τη σύντροφό του, ο πρώην πλέον παίκτης του MasterChef τόνισε: «Είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ καιρό στη ζωή μου. Υπάρχει κατά καιρούς, αλλά για πολλούς λόγους την κρατάω στην αφάνεια. Είναι ο άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια με έχει στηρίξει πάρα πολύ.

Πιο πολύ από τον καθένα. Απλά εγώ κάνω ώρες-ώρες του κεφαλιού μου και πολλές φορές δεν ακούω και κανέναν. Πληγώθηκε βλέποντας κάποια πράγματα στο MasterChef. Εγώ σαν Γιάννης τα καταλαβαίνω, γιατί τα έχω ζήσει. Ένας άνθρωπος που τα βλέπει από έξω δεν καταλαβαίνει και περιμένει κάποιες εξηγήσεις. Εφόσον δόθηκαν αυτές οι εξηγήσεις, είναι όλα καλά».

Για όσα έγιναν ανάμεσα σε εκείνον και τον Διονύση πριν την αποχώρησή του είπε: «Στη χθεσινή δοκιμασία ή θα πρόδιδα τον Παύλο ή θα πρόδιδα τον Διονύση. Δεν έχει άδικο ο Παύλος, απλά εγώ με τον Διονύση έχουμε αυτή τη σχέση γιατί του έλεγα μπροστά του όσα είχα να πω. Δεν υπάρχει κουβέντα που να έχω πει για τον Διονύση και να μην το έχουμε συζητήσει. Ήταν πλάκα αυτό που είπα για το λάθος του Διονύση. Είναι ένα λάθος που θα μπορούσα να έχω κάνει κι εγώ.

Αν το πάμε στο μαγειρικό κομμάτι, στο πιάτο της αποχώρησης δεν έψησε ο Διονύσης την πάπια, εγώ την έψησα», είπε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης.

Η πρώτη ανάρτηση του Ιωάννη μετά την αποχώρηση του

Ο Ιωάννης Αυλωνίτης αποχώρησε από τον 1ο ημιτελικό του MasterChef 5. Το λάθος που έκανε το ταίρι του στην κουζίνα, ο Διονύσης, είχε ως αποτέλεσμα να αποχαιρετήσει κριτές και παίκτες και να γυρίσει στο σπίτι του.

Μετά λοιπόν την αποχώρηση του, έκανε την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του από το παιχνίδι.

Ενώ, στη λεζάντα του έγραψε: «Σήμερα φεύγω χαρούμενος και γεμάτος αναμνήσεις... Έμαθα τόσα πράγματα στο μάστερ σεφ και με φόρτωσε ακόμα περισσότερο όρεξη!!! Ευχαριστώ όλα τα παιδιά τις παραγωγής το #startv και το #masterchef»