MasterChef 5: Εκτός εαυτού ο Ιωάννης με τον Διονύση - «Άντε γ...σου»

Το λάθος που τους κόστισε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Εκτός εαυτού ο Ιωάννης με τον Διονύση - «Άντε γ...σου»

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5, ο Ιωάννης συνεργάστηκε παρά τη θέλησή του με τον Διονύση και το αποτέλεσμα που έβγαλαν δεν ήταν και τόσο καλό, εξαιτίας ενός λάθους που έκανε ο τελευταίος, το οποίο εξόργισε τον Ιωάννη.

Συγκεκριμένα, ο Διονύσης δεν κατάφερε να βάλει τη σάλτσα στο πιάτο γιατί του έκοψε και όπως εξήγησαν οι κριτές, το στοιχείο αυτό ήταν απαραίτητο για να «δέσει» η προσπάθειά του.

Ο Ιωάννης ήταν πραγματικά εξοργισμένος με αυτό που έγινε και δεν έκρυψε το θυμό του όταν βρέθηκε μόνος του μπροστά στην κάμερα.

To ξέσπασμα του Ιωάννη κατά του Διονύση στο MasterChef 5

«Για ένα λάθος το οποίος δεν ήρθε από εμένα, μπορεί να φύγω από το παιχνίδι. Όλοι κάνουμε λάθη αλλά σε αυτό το σημείο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Άντε γ...σου ρε φίλε τι να την κάνω τη συγγνώμη σου», είπε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης.

«Στον τελικό θα ήθελα να δω την Μαργαρίτα και μπορεί τον Αλέξανδρο»

Ο Τζιοβάνι Σκαράτζι βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στην φωλιά των κου κου, όπου μίλησε για την αποχώρηση του από το MasterChef 5, μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό. Ενώ, ποιους παίκτες θέλει να δει στον τελικό;

Ο Τζιοβάνι που στεναχώρησε πολλούς τηλεθεατές με την αποχώρηση του, αναφέρθηκε στους δυο παίκτες που θα ήθελε να δει να αγωνίζονται για το μεγάλο έπαθλο.

«Στον τελικό θα ήθελα να δω την Μαργαρίτα και μπορεί τον Αλέξανδρο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τζιοβάνι από το MasterChef 5.

Μαζί του ωστόσο στην εκπομπή είχε και τη σύζυγό του, Βίκυ, με την οποία είναι μαζί 12 χρόνια. Το ζευγάρι έκατσε μαζί στο τραπέζι με το πάνελ και σχολίασαν όλα όσα έχουν σημειωθεί μέχρι σήμερα στο παιχνίδι. Ενώ, αναφέρθηκαν και στη σχέση τους.

«Δεν προτάθηκε από τον Τζιοβάνι το MasterChef. Ο Τζιοβάνι έλειπε από το σπίτι και εγώ με τον κουμπάρο μας το είχαμε συζητήσει ένα βράδυ και βλέπουμε ότι ανοίγουν οι αιτήσεις και είπαμε να κάνουμε. Το ξεκινήσαμε για πλάκα και δεν του αφήσαμε περιθώρια γιατί του ήρθε το email», είπε η Βίκυ με τον Τζιοβάνι να δηλώνει πως στην αρχή δεν ήθελε να πάρει μέρος.