Παύλος Χάππιλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση του από το MasterChef 5

«Ελπίζω να μην κλάψατε πολύ σήμερα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παύλος Χάππιλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση του από το MasterChef 5

Από το χθεσινό 24/5 επεισόδιο του MasterChef 5, ο Παύλος Χάππιλος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε, καθώς ετοίμασε το λιγότερο μαγειρικά καλό πιάτο, με αποτέλεσμα να πρέπει να γυρίσει στο σπίτι του.

«Επειδή πολλοί άνθρωποι στη ζωή μου δεν μου δώσανε ποτέ την αγάπη που περίμενα... Πολλές φορές πίστευα ότι δεν το άξιζα και ξέρεις αυτό σου μένει… Κι όταν κάποιος σου δίνει την αγάπη που εσύ δεν περιμένεις, κάπως χτυπάει αυτό, το “γιατί το κάνει τώρα αυτός ο άνθρωπος, αφού εγώ, δεν την αξίζω...” Γελάω και κλαίω ταυτόχρονα. Προσπαθώ να το δουλέψω αυτό, γιατί θέλω να πιστεύω ότι την αξίζω την αγάπη. Πέρασα πολύ ωραία, όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν», είπε ο παίκτης λίγο πριν δει την έξοδο του σπιτιού.

Με το Twitter να έχει πλαντάξει στο κλάμα με την τροπή που πήρε το παιχνίδι, ο Παύλος στην πρώτη ανάρτηση που έκανε στο λογαριασμό του στο Instagram μετά την αποχώρηση του είπε να σταματήσουν να κλαίνει.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Παύλου μετά το MasterChef 5

«Καλησπέρα καλά μου παιδάκια. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την αγάπη και την υποστήριξη και τα μηνύματα. Θα προσπαθήσω να τα δω όλα. Ελπίζω να μην κλάψατε πολύ σήμερα. Από εδώ και πέρα θα τα λέμε σε αυτόν το λογαριασμό και έξω, αν σας δω. Ελπίζω να είστε καλά, τα λέμε σύντομα».

Τι θα δούμε απόψε στο MasterChef 5

Χαμός θα επικρατήσει στο σημερινό 25/5 επεισόδιο του MasterChef 5, καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από το μεγάλο τελικό. Μαργαρίτα, Μαρίνα, Αλέξανδρος και Διονύσης είναι οι παίκτες που κατάφεραν να "εξοντώσουν" όλους τους συμπαίκτες τους.

Τον πρώτο λόγο θα έχει η Μαργαρίτα η οποία θα ορίσει τα δυο ζευγάρια, αφού η μονομαχία θα γίνει ένας εναντίον ενός. Θα τα φτιάξει έτσι ώστε να βοηθήσει τον εαυτό της να κερδίσει μια θέση στον τελικό;

Η αγωνία είναι μεγάλη, ενώ θα δούμε παίκτες να έχουν και άσους στο μανίκι τους. Ποιοι θα είναι νικητές και ποιοι οι χαμένοι; Ποιος θα καταφέρει να διεκδικήσει μια θέση στην επόμενη και τελική φάση;

Εμείς ωστόσο ήδη γνωρίζουμε ποιοι παίκτες πάνε στον τελικό, αλλά και ποιος φημολογείται πως είναι ο νικητής του φετινού κύκλου.