Elif: Η Ελίφ και η Μελέκ βρίσκονται μέσα στο ίδιο σπίτι χωρίς να έχουν ιδέα

Οι σημερινές 26/5 εξελίξεις της τούρκικης σειράς του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Η Ελίφ και η Μελέκ βρίσκονται μέσα στο ίδιο σπίτι χωρίς να έχουν ιδέα

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις της τούρκικης σειράς Elif, καθώς Μελέκ και Ελίφ δηλαδή, μαμά και κόρη, βρίσκονται στο ίδιο σπίτι χωρίς καν να έχουν συναντηθεί και γενικά να το γνωρίζουν.

Οι εξελίξεις της σειράς του STAR, Elif

Η Ελίφ δεν ξέρει πως να αντιδράσει στην ανακοίνωση του Κερέμ και της Σουρεγιά - δείτε εδώ τι της είπαν. Η Σουρεγιά τη διαβεβαιώνει πως θα δουλέψουν μαζί και δεν έχει λόγο να φοβάται. Η Ελίφ δέχεται με χαρά να είναι το μοντέλο της εταιρίας.

Η Βιλντάν παρουσιάζει τη “Σερσέ” στη Ματσιντέ για να μιλήσουν. Όταν επιστρέφει στην κουζίνα συναντάει τον Ταρίκ. Είναι το τέλος του μήνα και η Λεμάν ζητάει από τον Βεϊσελ να συλλέξει τα ενοίκια. Ο Βεϊσέλ δεν θέλε να το κάνει αλλά δεν έχει άλλη επιλογή.

Η Ελίφ και η Μελέκ βρίσκονται μέσα στο ίδιο σπίτι χωρίς να έχουν ιδέα. Η Μελέκ είναι μαζί με τη Ματσιντέ όταν της τηλεφωνεί ο Μουσταφά και της λέει πως δεν έχει βρει τίποτα ακόμα για τη Μελέκ. Η Βιλντάν συζητάει με τη Ζουλιντέ και καταλαβαίνει πως κάποιος άντρας έχει μπει στη ζωή της, αν και η Ζουλιντέ το αρνείται.

Η Σουρεγιά ενημερώνει τη Βιλντάν πως η Ελίφ θα είναι το μοντέλο της παιδικής σειράς παπουτσιών και η γυναίκα ξαφνιάζεται καθώς κάνενας δεν την είχε ενημερώσει. Ο Ταρίκ πηγαίνει στην εταιρία και αισθάνεται πως κανείς δεν του δίνει εκεί σημασία. Η Βιλντάν τον καλεί για να τον ενημερώσει πως η Ελίφ θα είναι το μοντέλο της εταιρίας για τα παπούτσια αλλά μιλάει.

Η Μελέκ πιάνει δουλειά στην έπαυλη και ξεκινάει με το σιδέρωμα. Η Βιλντάν της δίνει να σιδερώσει και ένα φόρεμα της Ελίφ. Η Μελέκ σιδερώνει το φόρεμα χωρίς να έχει ιδέα ότι ανήκει στην κόρη της. Ο Βεϊσέλ μαζεύει τα ενοίκια και επισκέπτεται τη Λεμάν. Η Αλέβ βλέπει να παίρνει τα χρήματα και καταλαβαίνει πως έχει πολλά λεφτά.

Ο ύπουλος ρόλος της Αλέβ

Η Αλέβ από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της δεν έκρυψε το γεγονός ότι ο Σαφάκ της αρέσει, αλλά με ύπουλους τρόπους προσπαθεί να μάθει λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή. Στο μεταξύ η Λεμάν βάζει τον Βεϊσέλ να της μαζέψει τα ενοίκια και όταν εκείνος της τα πηγαίνει, η Αλέβ βλέπει κρυφά την εικόνα και καταλαβαίνει πως η Λεμάν έχει πολλά λεφτά και περιουσία.

Elif Ζουλιντέ Σαφάκ χωρισμός

Αργότερα η γυναίκα βγαίνει για ψώνια και όταν επιστρέφει κουρασμένη από την αγορά θέλει να μαγειρέψει στον Σαφάκ το αγαπημένο του φαγητό αλλά δεν αισθάνεται πως μπορεί. Η Αλέβ της προτείνει να ξεκουραστεί και αναλαμβάνει να μαγειρέψει εκείνη. Η νεαρή κοπέλα έχει βάλει έναν στόχο: να κερδίσει τη συμπάθεια της Λεμάν και την καρδιά του Σαφάκ για τα λεφτά που έχουν!