Φάρμα: Υποψήφιες για την αρχηγία η Κυριακή και η Φένια

Θρίλερ με την ψηφοφορία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα: Υποψήφιες για την αρχηγία η Κυριακή και η Φένια

Στο σημερινό επεισόδιο της Φάρμας, ο Σάκης Τανιμανίδης διάβασε το γράμμα που άφησε η Έλενα μετά την αποχώρησή της και αποκάλυψε, πως η πρώτη υποψήφια αρχηγός είναι η αδερφή της, Φένια.

Στη συνέχεια οι παίκτες επέλεξαν την παίκτρια που θα βρεθεί απέναντί της στον αγώνα αρχηγίας και έκριναν πως αυτή θα είναι η Κυριακή. Μάλιστα η ψηφοφορία εξελίχθηκε σε θρίλερ αφού υπήρχε ισοψηφία ανάμεσα στην Κυριακή και την Κάτια.

Μπορεί ο Μιχάλης Ιατρόπουλος να είπε πως το ειδύλλιο του Ντούπη και της Κυριακής θα λήξει μετά το παιχνίδι, ωστόσο ο ίδιος ο Ντούπης ήταν αυτός που έκρινε το αποτέλεσμα και έδωσε στην Κυριακή τη θέση για την αρχηγεία.

Η ψηφοφορία για την αρχηγία στη Φάρμα

«Στη Φάρμα ήμουν ο εύκολος στόχος»

Το πρωί του Σαββάτου, ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε καλέσμένος στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη Φάρμα εξηγώντας πως ήταν ο εύκολος στόχος για πολλούς παίκτες μέσα στο παιχνίδι.

«Όλα τα παιδιά είναι καλά με τις διαφοροποιήσεις τους. Ο Μπιλάκος βλέπει παντού εχθρούς, είναι ο πιο φοβισμένος, γι’ αυτό κάνει συνέχεια γυμναστική. Αυτό σε άλλους προκαλεί θυμό, σε άλλους γέλιο.

Ο νούμερο ένας στόχος από την αρχή ήμουν εγώ. Είχαν χωριστεί τα πράγματα σε αυτούς που ήταν διάσημοι και σε αυτούς που δεν ήταν διάσημοι. Ήμουν ο πιο εύκολος στόχος. Αυτό που δεν έχει φανεί ήταν η δουλειά που κάναμε στο κτήμα. Και ο Μιχάλης ήταν εύκολος στόχος, ήμασταν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία.

Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τον χαμό της μαμάς μου τον Νοέμβριο, ήθελα να ξεπεράσω τα όριά μου. Ο δεύτερος λόγος ήταν ο γιος μου ο Αλκιβιάδης», είπε χαρακτηριστικά ο Στράτος Τζώρτζογλου.